Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Na, most van vége Kamerun vébéjének. Ja. Szerinted miért sztorizgatok Prosinskiről?Lovren keresztneve ugye Csicsgergő?HöriEzt most miért??????? 😀 Ennyire jó a meccsdande
több mint 10 éve
Lovren keresztneve ugye Csicsgergő?HöriEzt most miért??????? 😀 Ennyire jó a meccs
több mint 10 éve
Nem hype volt (látom frissíteni kell az emlékeket), csak miután kiválasztottuk Prosinskit, egyből jött egy szavazás, hogy ki lesz a következő draft pick, és minden opció a 98as horvát csapatból volt.Nem szép dolog belekötni, láthatóan Jags játékost akart hypeolni. Herremans miért nincs ott a VB-n?mustaineNem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.iktriadFőleg hogy Prosinecki 😉dande
Emlékszem Höri azonnal le is "Proszinecsk"-izte Prosinskit.
több mint 10 éve
ajtó-ablak helyzetben fejelhetett Mezei szerint bazdmeg, de azért majdnem összefejelt a kamerunival és ott volt a seggében egy másik is
több mint 10 éve
nem is tudtam, hogy Kamerunban James Harden védHöricsak 4 fejjel kisebb nála 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Na, egy interceptionje volt eddig pályája alatt, de az Bradytől!Hát elég nagy hiba volt egy Jax csírával poénkodni egy horvát legendával szemben. 😀StezSzerinted nem tudom? Ez inside joke volt a részemről.iktriadNem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.iktriadFőleg hogy Prosinecki 😉dande
több mint 10 éve
Vajon az a másik miért nem jutott eszembe nem is értem 😛Hát elég nagy hiba volt egy Jax csírával poénkodni egy horvát legendával szemben. 😀StezSzerinted nem tudom? Ez inside joke volt a részemről.iktriadNem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.iktriadFőleg hogy Prosinecki 😉dande
több mint 10 éve
Nem szép dolog belekötni, láthatóan Jags játékost akart hypeolni. Herremans miért nincs ott a VB-n?Nem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.iktriadFőleg hogy Prosinecki 😉dande
több mint 10 éve
Na akkor te se voltál itt a 2011es draft (blog)közvetítés 3. napján. 😀😀Nem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.iktriadAz Prosinecki. Nem is értem, hogy nem lehetett elfelejteni a rikító szőke haját. 😀Stez
több mint 10 éve
Hát elég nagy hiba volt egy Jax csírával poénkodni egy horvát legendával szemben. 😀Szerinted nem tudom? Ez inside joke volt a részemről.iktriadNem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.iktriadFőleg hogy Prosinecki 😉dande
több mint 10 éve
Szerinted nem tudom? Ez inside joke volt a részemről.Nem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.iktriadFőleg hogy Prosinecki 😉dande
több mint 10 éve
Te szinte minden jobb dél-szláv spílert kamázol, szóval ez nagy nem meglepetés. 😀Nem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.iktriadZvonimir Boban volt az egyetlen légiós a Zaccheroni-féle Milanban, akit kamáztam.Höri
több mint 10 éve
Nem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.iktriadFőleg hogy Prosinecki 😉
több mint 10 éve
Nem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.iktriadAz Prosinecki. Nem is értem, hogy nem lehetett elfelejteni a rikító szőke haját. 😀
több mint 10 éve
Nem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.iktriadZvonimir Boban volt az egyetlen légiós a Zaccheroni-féle Milanban, akit kamáztam.
több mint 10 éve
Kamerun végleg feladja mire elérünk a szünetigHöriHacsak nem jön infó a szövetségtől addig, hogy még hajlandók fizetni némi prémiumot.
több mint 10 éve
Fú de szar meccs atyaég.. Mondjuk ez remekül jellemzi kamerun hozzáállását az egészhez, gólt kaptak 20 perce, de azóta is basznak focizni.
több mint 10 éve
Kicsit találkozott láb a lábbal=Széttapossák Srna bokáját.
több mint 10 éve
Nem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.
több mint 10 éve
Tuti a séró az oka!Ez amúgy most honnan jött, hogy Pranjić lesz a balbekk? Már 5 éve is szar volt a Bayernben, Vrsaljko meg teljesen korrekt volt a brazilok ellen.mustaineÖrülök, hogy ez másnak is feltűnt. 😊
Mondjuk én azon is meglepődtem, hogy a történtek után Pletikosa nem repült haza.Schleck
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Ez amúgy most honnan jött, hogy Pranjić lesz a balbekk? Már 5 éve is szar volt a Bayernben, Vrsaljko meg teljesen korrekt volt a brazilok ellen.mustaineÖrülök, hogy ez másnak is feltűnt. 😊
Mondjuk én azon is meglepődtem, hogy a történtek után Pletikosa nem repült haza.
több mint 10 éve
azt lehet tudni, hogy a pontpénzüket, a továbbjutásért, vagy csak a részvételért járó pénzüket emelték fel a sztrájkosoknak? ?oziboziFECAFOOT, Cameroon’s football federation, eventually yielded [fr] to the players’ demands, giving each player 5,800,000 CFA francs (about 12,000 US dollars) in addition to the 50 million CFA francs (104,000 US dollars) already promised by the Cameroon government.
több mint 10 éve
Ez amúgy most honnan jött, hogy Pranjić lesz a balbekk? Már 5 éve is szar volt a Bayernben, Vrsaljko meg teljesen korrekt volt a brazilok ellen.