Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Jó ez a meccs, mindenfélét megbeszélhetünk. 😛Legalább európai siker lesz, az is valami ma már.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Inkabb megette volna.igen, különben csak pofán vágta volta Bowet. 😀ulpianusNyilván, de mondjuk biztos a nevéből is adta magát az elnevezés.dandehát persze hiszen, most hogy már Chiefs fő edző ő big ReddandeEgész pontosan Bowe hívta így, mert piros ruhában úgy fest mint egy bazi nagy piros pont a pálya szélén, nehéz nem észrevenni, azóta Big Red.ulpianus
több mint 10 éve
igen, különben csak pofán vágta volta Bowet. 😀Nyilván, de mondjuk biztos a nevéből is adta magát az elnevezés.dandehát persze hiszen, most hogy már Chiefs fő edző ő big ReddandeEgész pontosan Bowe hívta így, mert piros ruhában úgy fest mint egy bazi nagy piros pont a pálya szélén, nehéz nem észrevenni, azóta Big Red.ulpianus
több mint 10 éve
Nyilván, de mondjuk biztos a nevéből is adta magát az elnevezés.hát persze hiszen, most hogy már Chiefs fő edző ő big ReddandeEgész pontosan Bowe hívta így, mert piros ruhában úgy fest mint egy bazi nagy piros pont a pálya szélén, nehéz nem észrevenni, azóta Big Red.ulpianus
több mint 10 éve
hát persze hiszen, most hogy már Chiefs fő edző ő big ReddandeEgész pontosan Bowe hívta így, mert piros ruhában úgy fest mint egy bazi nagy piros pont a pálya szélén, nehéz nem észrevenni, azóta Big Red.
több mint 10 éve
Mezei igyekszik a nézőket lebeszélni a további tévézésrőlHöriHátha a kedves mamája így kevesebbet csuklik.
hát persze hiszen, most hogy már Chiefs fő edző ő big ReddandeNem, Big Red (Bryant) nálunk van.
több mint 10 éve
ozibozi
17 171
ő Andi ReidSong + Red? Azt hittem ebből csak ez jöhet össze, de nemEz is Andy Reidről szól?iktriad
Höri
több mint 10 éve
hát persze hiszen, most hogy már Chiefs fő edző ő big RedSong + Red? Azt hittem ebből csak ez jöhet össze, de nemEz is Andy Reidről szól?iktriad
Höri
több mint 10 éve
Mezei igyekszik a nézőket lebeszélni a további tévézésrőlHöriAhhoz már az is elég, ha bemondják , hogy ő lesz a kommentátor.
több mint 10 éve
Song is sztrajkol, igy is jatszott 40 percez, hat draga az ideje
több mint 10 éve
Song + Red? Azt hittem ebből csak ez jöhet össze, de nemEz is Andy Reidről szól?
Höri
több mint 10 éve
Csak azt ne mondjátok, hogy Red-skins különben Ámerikából letiltatják a portált 😛
több mint 10 éve
Song unta meg leghamarabb a kameruniaktól. Holnap reggel már a repülőn lesz 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
piros lapra pont bekapcsoltam, mekkora fasz ez a song 😀
több mint 10 éve
Szerintem a Barcánál kiadták ukázba, hogy le ne fárasszák magukat túlságosan a VB-n. Messi érdemeire való tekintettel még a csoportból továbbjuthat 😀 😛
több mint 10 éve
fargo finálét néztem eddig, miről maradtam le?Dexxter TailorGyors Olic gól, azóta "mezőnyjáték dominál" (=szar a meccs).
több mint 10 éve
ott van csak a németek ellen kiállították, hogy ne tudjam hypolni az amcsik ellenNem szép dolog belekötni, láthatóan Jags játékost akart hypeolni. Herremans miért nincs ott a VB-n?mustaineNem szép dolog Mezeitől, hogy kihagyta Bobant a 98as horvát bronzcsapat felsorolásából. Ja és persze Prosinskit.iktriadFőleg hogy Prosinecki 😉dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
fargo finálét néztem eddig, miről maradtam le?