Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
ozibozi
17 171
azt lehet tudni, hogy a pontpénzüket, a továbbjutásért, vagy csak a részvételért járó pénzüket emelték fel a sztrájkosoknak? ?
több mint 10 éve
sajnálom kamerunt, de ezeknek a horvátoknak tovább kell jutni!eaglesmcnabbHát azért ha nem is Camposnak de Ochoanak lesz hozzá egy-két szava illetve védése 😀
több mint 10 éve
sajnálom kamerunt, de ezeknek a horvátoknak tovább kell jutni!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Na ez se lesz már 0-0.
több mint 10 éve
Nem kifejezetten értem amúgy, hogy miért tették a horvátok be Pranjicot Vrsaljko helyére. Pranjic sokkal lassabb, nem a saját posztján játszik és Vrsaljko teljesen meggyőző volt a brazilok ellen is számomra.
több mint 10 éve
Ááááááááá én most még Kojak-t nézek az az igazi 😀dandeén ahhoz még kicsi vagyok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
A magyar (fekete-fehér!) Kojak epizód meg pláne.Ááááááááá én most még Kojak-t nézek az az igazi 😀dandeSammirre kíváncsi leszek, a Cobra11-ben elég agilisHöriha annyira érdekel kapcsolj át a sorozat +ra, ott többet mutatják! Pont most megy! Egyik kedvenc sorozatom. Egyébként a tegnapi részben csúnyán helybenhagyták!eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Ááááááááá én most még Kojak-t nézek az az igazi 😀Sammirre kíváncsi leszek, a Cobra11-ben elég agilisHöriha annyira érdekel kapcsolj át a sorozat +ra, ott többet mutatják! Pont most megy! Egyik kedvenc sorozatom. Egyébként a tegnapi részben csúnyán helybenhagyták!eaglesmcnabb
több mint 10 éve
mégis vállalja a játékot? riszpektSammirre kíváncsi leszek, a Cobra11-ben elég agilisHöriha annyira érdekel kapcsolj át a sorozat +ra, ott többet mutatják! Pont most megy! Egyik kedvenc sorozatom. Egyébként a tegnapi részben csúnyán helybenhagyták!eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Sammirre kíváncsi leszek, a Cobra11-ben elég agilisHöriha annyira érdekel kapcsolj át a sorozat +ra, ott többet mutatják! Pont most megy! Egyik kedvenc sorozatom. Egyébként a tegnapi részben csúnyán helybenhagyták!
több mint 10 éve
Sammirre kíváncsi leszek, a Cobra11-ben elég agilisHöriTempója halálos!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Thx, megnéztem. Busquets hatalmas. 😀Csodás, nem láttam a spanyol meccset, egész nap az összefoglalókat nyomják, de most basznak leadni a kamerun meccs előtt.Stezourmatch.net/videos/18-06-2014-spain-0-2-chile/Höri
több mint 10 éve
Most már, hogy kaptam én is 3-t jól 😀 nyilván nem gondoltam amúgy komolyan csak nem bírtam kihagyni, bocs ha zavartam volna vele valakit.Annyira tipikus: én dobom be Campos nevét és más kap rá 3 like-t. Legközelebb levédetem a hozzászólást 😉dandeAzért jól vagy? 😕Hanni
Most hajrá horvátok!
több mint 10 éve
gyerünk modrik.
több mint 10 éve
Sammirre kíváncsi leszek, a Cobra11-ben elég agilisHöriCsodálom, hogy nem a németeknél játszik. 😀
több mint 10 éve
mondjuk abban a mezben nem volt nehéz 😛Annyira tipikus: én dobom be Campos nevét és más kap rá 3 like-t. Legközelebb levédetem a hozzászólást 😉dandemekkorákat repkedett, imádtampetey