Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
fél hogy megrúgják és nem tud majd pénzt keresni ezért sérülést színlel.Ezért kár volt a kameruni szövetségnek ennyit extra pénzt kifizetni...iktriadElvileg Eto'o is azért nem játszik mert nem fizettek, nem?Sixo67
ahelyett hogy beöltözött volna és hátba könyököl egy horvátot a pirosért => igazolt hiányzás
több mint 10 éve
sérült, és tényleg, már az idény vége felé is az volt a dájnamóbanEzért kár volt a kameruni szövetségnek ennyit extra pénzt kifizetni...iktriadElvileg Eto'o is azért nem játszik mert nem fizettek, nem?Sixo67
több mint 10 éve
Ezzel a kijelentéssel várd meg a mostani EB selejtezők végét...Remélem amúgy elvesznek helyet Afrikától Dél-Amerika javára.SchleckÁzsia helyett meg vissza az európidoknak, tuti kijutnánk.Höri
több mint 10 éve
Ezért kár volt a kameruni szövetségnek ennyit extra pénzt kifizetni...iktriadElvileg Eto'o is azért nem játszik mert nem fizettek, nem?
több mint 10 éve
Remélem amúgy elvesznek helyet Afrikától Dél-Amerika javára.SchleckÁzsia helyett meg vissza az európidoknak, tuti kijutnánk.
több mint 10 éve
Remélem amúgy elvesznek helyet Afrikától Dél-Amerika javára.Schlecktöbb hely lesz
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Amugy nem neztem az elejét, Eto'o azett padozik, mert o cirkuszolz? Mert ra jellemző lenne
több mint 10 éve
Remélem amúgy elvesznek helyet Afrikától Dél-Amerika javára.
több mint 10 éve
Jah Mezei mert az első csere is bejött,.... és ha azok sem veszik fel a meccs ritmusát...............
több mint 10 éve
Arra a meccsre kb fel lehet tenni a lakást,kocsit, asszonyt . A brazilok is szarok, de kamerunt meg le sem kell fizetni, örömmel kapnak ki.Hülye Mezei benyögi: "nem változott az eredmény" kár hogy a kommentátor se 😛dandeEz a gólkülönbséges eszmefuttatás is komoly. A horvátoknak akkor számíthat csak, ha Brazília kikap Kameruntól, ami enyhén sansztalan.Schleck
több mint 10 éve
tippmixűtekEzért kár volt a kameruni szövetségnek ennyit extra pénzt kifizetni...iktriadszerintem csak beigérték😊ozibozi
több mint 10 éve
ozibozi
17 172
Ezért kár volt a kameruni szövetségnek ennyit extra pénzt kifizetni...iktriadszerintem csak beigérték😊
több mint 10 éve
Ezért kár volt a kameruni szövetségnek ennyit extra pénzt kifizetni...
több mint 10 éve
A kapus eldolt a labda elol, amugy lazan belerugjak 😀
több mint 10 éve
kameruni kapus milyen szép gólpasszt adott 😀
több mint 10 éve
Hülye Mezei benyögi: "nem változott az eredmény" kár hogy a kommentátor se 😛dandeEz a gólkülönbséges eszmefuttatás is komoly. A horvátoknak akkor számíthat csak, ha Brazília kikap Kameruntól, ami enyhén sansztalan.
több mint 10 éve
Mi a faszert izgatna a horvatokar a gólkülönbség, amikor ha megverik mehikot, ok mennek tovabb.StezEzt még párszor mond el, hátha lesz jó kis gólzápor
több mint 10 éve
Na innentol lehet kb aludni 😀
több mint 10 éve
azt mondja Mezei, a gólarány fontos lehet ebben a csoportban.igen, 1 esetben, ha a horvát-mexikó X lesz, a brazilok meg kikapnak kameruntól 😀
több mint 10 éve
Mi a faszert izgatna a horvatokar a gólkülönbség, amikor ha megverik mehikot, ok mennek tovabb.
több mint 10 éve
Amugy komolyan kijut valaki a vb-re, aztan frankon meg sztrájkolni kezd? Hol van az alazat, hogy az ember egy ilyen tornán, orszag-vilag elott jatszhat? Ezt nem tudom megerteni foleg azoknal, akik amugy is eleg sokar keresnek.StezŐk csak szolidárisak a szegényebbekkel.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Hülye Mezei benyögi: "nem változott az eredmény" kár hogy a kommentátor se 😛
több mint 10 éve
Amugy komolyan kijut valaki a vb-re, aztan frankon meg sztrájkolni kezd? Hol van az alazat, hogy az ember egy ilyen tornán, orszag-vilag elott jatszhat? Ezt nem tudom megerteni foleg azoknal, akik amugy is eleg sokar keresnek.
több mint 10 éve
Bár a magyarok tudnák így látni ha elszúrtak valamit:www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/del-bosque-megerdemelten-estunk-ki-2343799
illetve az a baj ha látják is, nem történik semmi. Immár 28 esztendeje. A spanyoloknál szerintem nem fognak ennyit várni.
több mint 10 éve
most nézem a kiállítást...ezért piros? semmi nem volt 😀 ahogy csankjancsi mondaná, taktikai falt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!