NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Toto21
5 955
Blind nem lassú szélsö védönek?
több mint 2 éve
aki 6-2-t tippelt, az most örülhet.Olyan közel voltam!!! Csak 7-tel kellett volna több gólt tippelnem....
Zsellértelkes Vrij
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Mindjárt meglesem hányan tettek meg Taremit golkiralynak
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
de mi a halál faszáért kell futó óra?101. percben ez kurvára indokolt ténylegMindjárt kezdődik az 5 órás meccs.
Zsellértelkes Vrij
Egyébként én elvekben mindig is támogattam azt, h több hosszabbítás legyen, oylan szinten szoktak undorítóan időt húzni a csapatok.... nyilván ez a meccs most irreleváns ilyen szempontból, de örülnék ha ezt ilyen konzisztensen tolnák majd a többi meccsen is.
Igor
ha nincs játékban a labda áljon az óra és akkor kész
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
hát ha nincs ilyen tíz egy meccsen, akkor egy sem.7.5-re? Akkor megérdemli.
de a videobíró az overre fogadott biztos
slowmotion
több mint 2 éve
aki 6-2-t tippelt, az most örülhet.örülök is
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
aki 6-2-t tippelt, az most örülhet.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
101. percben ez kurvára indokolt ténylegMindjárt kezdődik az 5 órás meccs.
Zsellértelkes Vrij
Egyébként én elvekben mindig is támogattam azt, h több hosszabbítás legyen, oylan szinten szoktak undorítóan időt húzni a csapatok.... nyilván ez a meccs most irreleváns ilyen szempontból, de örülnék ha ezt ilyen konzisztensen tolnák majd a többi meccsen is.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
hát ha nincs ilyen tíz egy meccsen, akkor egy sem.de a videobíró az overre fogadott biztos
több mint 2 éve
126. percben ez kurvára indokolt ténylegfixed
Zsellértelkes Vrij
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
101. percben ez kurvára indokolt tényleg
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
meg a csere kapus, de jogosRöhögtem volna ha Dickford kap 3 gólt a kilátástalan irániaktól.A csatáraik nem rosszak... csak a védősor volt gyenge.
Sixo
Igor
több mint 2 éve
@mustaineszép dolog a férfiszerelem
— world cup out of context (@unluckyfootie) November 21, 2022
Sixo
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Adj 11-est, de fújd le a meccset.
több mint 2 éve
Röhögtem volna ha Dickford kap 3 gólt a kilátástalan irániaktól.A csatáraik nem rosszak... csak a védősor volt gyenge.
Sixo
több mint 2 éve
Ezek a perzsák még mindig jobbak mint a tegnapi bohócok.
több mint 2 éve
Röhögtem volna ha Dickford kap 3 gólt a kilátástalan irániaktól.
több mint 2 éve
Todd Haley-s meme mehetne Giannira, Infantino takarodj. Mondjuk valszeg egy ugyanilyen jönne a helyére.lesz 16 csoport 3 csapattal az lesz a play-in.Kéne ilyen play-in, mint a lol vb-n. A fő vb-re meg csak 16 csapatot engednének be.Ha a kövi vb-n 2nél több ázsiai csapat lesz, akkor Infantinot lefizették.8 ázsiai csapat lesz fixen + 1 pótselejtező
Sixo
deyell
Sixo
deyell
több mint 2 éve
deyell
11 702
lesz 16 csoport 3 csapattal az lesz a play-in.Kéne ilyen play-in, mint a lol vb-n. A fő vb-re meg csak 16 csapatot engednének be.Ha a kövi vb-n 2nél több ázsiai csapat lesz, akkor Infantinot lefizették.8 ázsiai csapat lesz fixen + 1 pótselejtező
Sixo
deyell
Sixo
choose life
több mint 2 éve
én mondjuk akkor valahol Ázsia sztyeppéin iszogattam a kumiszt 😊európaiként neked nincs jogod ilyent mondani, 3000 éve mit csináltatok itt ott európában? he ?Ha a kövi vb-n 2nél több ázsiai csapat lesz, akkor Infantinot lefizették.ez rágalom!!! ilyet teljesen kizártnak tartaom
Sixo
NB2
Sixo
több mint 2 éve
Kéne ilyen play-in, mint a lol vb-n. A fő vb-re meg csak 16 csapatot engednének be.Ha a kövi vb-n 2nél több ázsiai csapat lesz, akkor Infantinot lefizették.8 ázsiai csapat lesz fixen + 1 pótselejtező
Sixo
deyell
több mint 2 éve
Összesen akkor 24 perc hosszabbítás. 😀
több mint 2 éve
EB-n még a skótok is jobban helyt álltak a Wembleyben. Pedig ők Europa alsóbb feléhez tartoznak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz