Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Így csak nem kap Mbappé aranylabdát. Pedig minden meg volt terítve neki. Vb cím gólkirályként, európai aranycipő, bl aranycipő.Kane nyerte az eu aranycipot.
Sixo
1 hónapja
Adjuk már oda a vb címet a már kiesett csapatok valamelyikének. Norvégiának természetesen 😊 De Zöld foki köztársaság is kaphatja tőlem
1 hónapja
Így csak nem kap Mbappé aranylabdát. Pedig minden meg volt terítve neki. Vb cím gólkirályként, európai aranycipő, bl aranycipő.Messinek volt az megírva 😂
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Így csak nem kap Mbappé aranylabdát. Pedig minden meg volt terítve neki. Vb cím gólkirályként, európai aranycipő, bl aranycipő.Majd Messi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Nyilvan, a del-amerikaiak sem kulonbek. De ez annyira visszataszito, hogy barki, csak ezek a patkany spanyolok ne.Visszataszito szinesz patkanyok ezek a spanyolok. Hanyinger egy csapat. Barki jut be a dontobe a masik agon, remelem, nyer, mert ez egy undoritobbnal is undoritobb retek banda.gondolod az argentinok különbek? 😀 Azok ugyanezek, +2 - mert azok meg is taposnak
Stez
shagi0206
1 hónapja
Így csak nem kap Mbappé aranylabdát. Pedig minden meg volt terítve neki. Vb cím gólkirályként, európai aranycipő, bl aranycipő.
1 hónapja
Visszataszito szinesz patkanyok ezek a spanyolok. Hanyinger egy csapat. Barki jut be a dontobe a masik agon, remelem, nyer, mert ez egy undoritobbnal is undoritobb retek banda.gondolod az argentinok különbek? 😀 Azok ugyanezek, +2 - mert azok meg is taposnak
Stez
1 hónapja
Meteor, mindig mondomKicsit behányok, de az angoloknak kell szurkoljak mostantól.Eljuttatnak engem is lassan ide.
Hanni
Kampman

1 hónapja
én nekik fogok a változatosság jegyébenKicsit behányok, de az angoloknak kell szurkoljak mostantól.Eljuttatnak engem is lassan ide.
Hanni
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Ez a meccs amikor semmi sem jön összeHelyzetük sem volt kb, az a baj..
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szerkesztette: esanders10
1 hónapja
Visszataszito szinesz patkanyok ezek a spanyolok. Hanyinger egy csapat. Barki jut be a dontobe a masik agon, remelem, nyer, mert ez egy undoritobbnal is undoritobb retek banda.ha spanyol-argentín lesz akkor hajrá meteor
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Tudom hogy igy van, de soha nem ertettem miert jar a kapusoknak ez a himestojas hozzallas. O van elonyben a kezeivel, amit mezonyben lehet azt egy szogletnel vagy ilyen helyzetben miert nem? Oldja meg meg.Akkor sem ugrasz így oda egy semmi szituban kapusnakMbappénál elgurult a gyógyszetHozzá sem ért
warr_b
warr_b
1 hónapja
Oké, csak akkor meg jár a lap 😊Ha patkány akkor igenAkkor sem ugrasz így oda egy semmi szituban kapusnakMbappénál elgurult a gyógyszetHozzá sem ért
warr_b
warr_b

1 hónapja
Kicsit behányok, de az angoloknak kell szurkoljak mostantól.Eljuttatnak engem is lassan ide.
Hanni
1 hónapja
Visszataszito szinesz patkanyok ezek a spanyolok. Hanyinger egy csapat. Barki jut be a dontobe a masik agon, remelem, nyer, mert ez egy undoritobbnal is undoritobb retek banda.
1 hónapja
Eszméletlen mennyire nem volt ma fejben ott a francia csapat.. Kár érte..
1 hónapja
a mai spanyol teljesítmények után lassan én is ott járok, hogy hajrá angolok.Kicsit behányok, de az angoloknak kell szurkoljak mostantól.Same here. Kane miatt orulnek a sikernek.
Hanni
Brouwerij van de Vrij
Ilyet se hittem volna, hogy valaha le fogok írni.
1 hónapja
full betli az egész galerinek
1 hónapja
Ez a meccs amikor semmi sem jön össze
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Teki fölé

1 hónapja
Így a 2020-as évek közepére már nem maradt sok illúzióm a soccerrel kapcsolatban, de ez a meccs rúgott még egyet abba a kevésbe is.Förtelem, borzalom, undormány
Ezerszer inkább néznék egy Üzbegisztán-Irán rangadót, mint ezt a fost.
1 hónapja
Amug Doue épp tizenhatoson belül volt …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ha patkány akkor igenAkkor sem ugrasz így oda egy semmi szituban kapusnakMbappénál elgurult a gyógyszetHozzá sem ért
warr_b
warr_b
Draft

1 hónapja
Amugy adom, hogy eddig azert ezekre a top meccsekre igyekezett nevesebb birokat kuldeni a Fifa, de mostmar a kisebbseg jegyeben direkt kuldi a fogatlanokat, akik a magyar megye 2 szintjet hozzak.Legalább megye 2ben mindig van kiállítás. Ahhoz ez a bíró még túlságosan fog álmatlan
Stez
1 hónapja
Ez már második sárga és Lamal kiáll
Draft