NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
5
3
18:00 North Carolina vs TCU [Aviva Stadium, Dublin] -- NET4+ / Disney+
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Hja akkor még mindenki azt hitte, hogy normális.1998-ban frissen beiktatott miniszterelnökként berakták Chirac mögé a döntőben, szóval azért volt magasabban is az ázsiója.Díszpáholy, de Viktor nem látszottazért akkora ember (?) sose volt
Kampman
shagi0206
Kampman
1 hónapja
Az szerintem meg sem ismeri mar.Díszpáholy, de Viktor nem látszottTrumppal nézi közösbe
Kampman
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 hónapja
Ha Argentínával játsszák a következő meccset biztosan eltiltjákEz nálam piroslemaradtam vmiről?
KeyG
shagi0206No card for Olise here. ❌ pic.twitter.com/iY95C1yzQM
— Kalshi FC (@KalshiFC) July 14, 2026
bogjosi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ez nálam piroslemaradtam vmiről?
KeyG
shagi0206
No card for Olise here. ❌ pic.twitter.com/iY95C1yzQM
— Kalshi FC (@KalshiFC) July 14, 2026
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Biztos a konferencia ligát nézik.Ez nálam piroslemaradtam vmiről?
KeyG
shagi0206
1 hónapja
Olise Olise faultjaEz nálam piroslemaradtam vmiről?
KeyG
shagi0206
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Vagy siratta a magyar demokráciátDíszpáholy, de Viktor nem látszottTrumppal nézi közösbe
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Túl jó volt, a Real túl szar és gimis voltam, szétszedtek mindig a Barcával 5-0 és 2-6 időszakamiért?Nem merem kimondani a nevét, rengeteg álmatlan percet okozott nekem 2009-2011 közöttVoldemort?Ez miért fault?Tudjuk ki ennél durvábbra játékvezetői dicséretet kapott.
KeyG
csebi
KeyG
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
1998-ban frissen beiktatott miniszterelnökként berakták Chirac mögé a döntőben, szóval azért volt magasabban is az ázsiója.Díszpáholy, de Viktor nem látszottazért akkora ember (?) sose volt
Kampman
shagi0206
1 hónapja
Díszpáholy, de Viktor nem látszottTrumppal nézi közösbe
Kampman
Draft

1 hónapja
Díszpáholy, de Viktor nem látszottazért akkora ember (?) sose volt
Kampman
1 hónapja
Díszpáholy, de Viktor nem látszott
1 hónapja
miért?Nem merem kimondani a nevét, rengeteg álmatlan percet okozott nekem 2009-2011 közöttVoldemort?Ez miért fault?Tudjuk ki ennél durvábbra játékvezetői dicséretet kapott.
KeyG
csebi
KeyG
1 hónapja
Nem merem kimondani a nevét, rengeteg álmatlan percet okozott nekem 2009-2011 közöttVoldemort?Ez miért fault?Tudjuk ki ennél durvábbra játékvezetői dicséretet kapott.
KeyG
csebi
1 hónapja
Szemüveget azért vegyük már fel. 2 rohadt szép védekezést mutatott be, egyet Yamalon aztán meg Olmon.Rabiot 3 labdaérintés 3 hiba, 5 perc alatt bem rossz.Azóta 5/5
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
1 hónapja
Akinek a tökeit a levágott fű is tudja csiklandozni😂Ez miért fault?Tudjuk ki ennél durvábbra játékvezetői dicséretet kapott.
KeyG
Draft

1 hónapja
Voldemort?Ez miért fault?Tudjuk ki ennél durvábbra játékvezetői dicséretet kapott.
KeyG
1 hónapja
a skót juhász M-mel?Ez miért fault?Tudjuk ki ennél durvábbra játékvezetői dicséretet kapott.
KeyG
1 hónapja
ha ilyen nyiltsisakos meccs lesz végig, akkor jó meccs lesz ez
1 hónapja
Ez miért fault?Tudjuk ki ennél durvábbra játékvezetői dicséretet kapott.
1 hónapja
a spanyolok miért öltöztek kommandósnak?Mert menő.
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
De ez miért szabálytalan amikor elrúgta a labdát?Ugyanezt kérdezem én is
Sixo
Draft