Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Jó kis csontzene eddig, sajnos nem lesz egy 2006-os portugál-holland, de azért még emlékeztethet rá, ha összeszedik magukat.
1 hónapja
Mondjuk arra nagyobb összeggel fogadni mertem volna, hogy cucu kap lapot
1 hónapja
jajSaliba off, belesérült a semmibeBiztos nem volt elég vitamin a saliban.
warr_b
Toca
1 hónapja
Egy szem normális védő is lesérül, jókor omlanak össze megint🤣Na Upa már smafu? 😊
eaglesmcnabb
1 hónapja
Az volt ütês is....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Saliba off, belesérült a semmibeBiztos nem volt elég vitamin a saliban.
warr_b
1 hónapja
Saliba off, belesérült a semmibeHosszú szezonba
warr_b
Draft

1 hónapja
Saliba off, belesérült a semmibemeg abba a 80 meccsbe amit idén játszott.
warr_b
1 hónapja
Egy szem normális védő is lesérül, jókor omlanak össze megint🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ironikus lenne ha ma, julius 14-én esnenek ki a franciak.Mondjuk még egy meccset így is játszottam játszanak mindenképp, de igen.
Brouwerij van de Vrij
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Saliba off, belesérült a semmibe

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Ezt írtam én is, hogy ez nem fog tetszeni nekik meg megtörik a játékukat, és max a labdaszerzés utáni gyors indításában bízhatnak.Franciàknak nagyon nem ízlik a spanyolok játéka, az a baj hogy szerintem ez lesz a végepont az volt várható, hogy a spanyolok eldugják a labdát, a franciák meg ha hozzájutnak, gyors, gólra törő támadást indítanak. Csak hát ki kalkulálta bele ezt a 100millió dolláros megmozdulást? 😀
kapitnono
shagi0206

1 hónapja
Saliba out?érzi, hogy szopni fognak, inkább lemegy | viccelek 😊 |
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 hónapja
Franciàknak nagyon nem ízlik a spanyolok játéka, az a baj hogy szerintem ez lesz a végeA franciak nagyot fognak igy szenvedni hatranyban. 😀
kapitnono
De szerintem a leheto legrosszabb forgatokonyv ez a spanyol vezetes az elvezetes meccset illetoen, be fognak allni buszozni, kontrakra varva. A franciak meg azert igy eleg nehezen fognak bejutni a vedelem moge.
1 hónapja
Saliba out?
Draft

1 hónapja
Rabio ezért kapott sárgát
Draft

1 hónapja
labda vót spori
1 hónapja
napszemcsiben az nem Cillian Murphy volt? Vagy csak hasonlított?nekem is ő jutott eszembe
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Sajnos jogosKedvenc ellenérvem: de nem volt szándékos.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 hónapja
napszemcsiben az nem Cillian Murphy volt? Vagy csak hasonlított?
1 hónapja
Franciàknak nagyon nem ízlik a spanyolok játéka, az a baj hogy szerintem ez lesz a végepont az volt várható, hogy a spanyolok eldugják a labdát, a franciák meg ha hozzájutnak, gyors, gólra törő támadást indítanak. Csak hát ki kalkulálta bele ezt a 100millió dolláros megmozdulást? 😀
kapitnono
1 hónapja
Ironikus lenne ha ma, julius 14-én esnenek ki a franciak.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Franciàknak nagyon nem ízlik a spanyolok játéka, az a baj hogy szerintem ez lesz a vége