NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
32
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
ez mondjuk vicces, hogy aszondja a bíró előnyszabály aztán mikor megállnak az argentínok akkor mégis szabadnem hiszem hogy sok iylet láttam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
meccs elején kb 2t nem kaptak meglegalább az argentínok kapnak végre lapokatEzt a sporit kihagyták a vilagösszeesküvésből, neki elfelejtettek szólni, hogy mi az aktuális alusisakos topik.
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
legalább az argentínok kapnak végre lapokatEzt a sporit kihagyták a vilagösszeesküvésből, neki elfelejtettek szólni, hogy mi az aktuális alusisakos topik.
Negritis, a vajda
1 hónapja
Szpíker amúgy KeyGre itta magát 😀 ami argentin hater szöveget nyomat vègig az komoly 😏
1 hónapja
legalább az argentínok kapnak végre lapokat
1 hónapja
mondjuk hogy svájc hogyan húzza ki a 11esekig azt elképzelni nem tudom
1 hónapja
Na, eddig megvagyunk.Még fél óra gól nélkül és hipp-hopp, már jön is a tizipárbaj.
1 hónapja
mikor Macca befejelte nem hittem hogy jön a telim
1 hónapja
na jó éjt, majd délben megnézem, hogyan csalták tovább az argentin patkányokat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
az mi védés
1 hónapja
Nem biztos, hogy én szeretnék Kobel ellen párbajozni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
nyilván sok az oscar esélyesNincs kedvem listázni kik szoktak és nem szoktak színészkedni... valszeg a második lista lenne rövidebb.Ezt most nem én találtam ki (valszeg mert ez jó), de tetszik, úgyhogy megosztom... meg van a Fallon D'Floor-díj idei nyertese....a VB Neymar díjas esése volt
Loooool.
Igor
Negritis, a vajda
Igor
de sztem Neymar az akivel leginkább összeforrt ez
ugye nem véletlen kapta a delfin becenevet, mer "diving all day"
1 hónapja
Nincs kedvem listázni kik szoktak és nem szoktak színészkedni... valszeg a második lista lenne rövidebb.Ezt most nem én találtam ki (valszeg mert ez jó), de tetszik, úgyhogy megosztom... meg van a Fallon D'Floor-díj idei nyertese....a VB Neymar díjas esése volt
Loooool.
Igor
Negritis, a vajda
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
közbe GDQ-n meglett a 2M és jelenleg a V ending vezet
1 hónapja
Ezt most nem én találtam ki (valszeg mert ez jó), de tetszik, úgyhogy megosztom... meg van a Fallon D'Floor-díj idei nyertese....a VB Neymar díjas esése volt
Loooool.
Igor
1 hónapja
Értem én hogy feszültség, meg minden, de ilyenkor mi játszódik le egy ember fejében... főleg azok után, hogy kb a 4-5. ilyen húzása.... komolyan elhiszi magában valahol, hogy őt fölrúgták, fantomfájdalom, vagy mifene. Azért azt lehet tudni, hogy van VAR... és ha ez ennyire látványos???Dobta magát teljesen nyilvánvalóam de hogy mièrt azt ő sem èrtette.....kár pedig a svájciak jól nyomták mi pedig nem, innentől viszont kötelező.
Vagy szar a szög, és tényleg megrúgták, csak nem látszik? Vagy csak nem értem az egészet mert hajnal fél 5 van???
Igor
1 hónapja
Ezt most nem én találtam ki (valszeg mert ez jó), de tetszik, úgyhogy megosztom... megvan a Fallon D'Floor-díj idei nyertese....Loooool.
Szerkesztette: Igor
1 hónapja
Mondjuk Yakinnak is már règ le kellett volna hoznia mert benne volt
1 hónapja
Értem én hogy feszültség, meg minden, de ilyenkor mi játszódik le egy ember fejében... főleg azok után, hogy kb a 4-5. ilyen húzása.... komolyan elhiszi magában valahol, hogy őt fölrúgták, fantomfájdalom, vagy mifene. Azért azt lehet tudni, hogy van VAR... és ha ez ennyire látványos???Vagy szar a szög, és tényleg megrúgták, csak nem látszik? Vagy csak nem értem az egészet mert hajnal fél 5 van???
Szerkesztette: Igor
1 hónapja
idióta
1 hónapja
embolo😂 hat ennek az embernek 8 IQ-ja van, miert csinalta ezt??? sargaval ilyen latvanyos szimulalast, ez egeszen elkepeszto…
1 hónapja
Hát ilyen a világon nincs 🤷🤦
1 hónapja
érett
1 hónapja
Fasza, aztán még itt is hosszabbítás lesz, hogy reggel 6-ig tartson..
1 hónapja
Teljesen jogos mert megint szrtunk bele a meccsbe.....