NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
31
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Azon legalább be tudnék aludni szerintem...A cumming home meg wándőrvólllt kérem kapcsolja ki.Jah, jöhetne inkább egy kis wuwuzela.
Igor
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Maradt Anglia. Udv a jofejek klubjaban!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Nem tudom melyik banda szurkolói insufferable-bbek onnan
Heisman nádor
shagi0206
1 hónapja
A cumming home meg wándőrvólllt kérem kapcsolja ki.Jah, jöhetne inkább egy kis wuwuzela.
Igor
1 hónapja
Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Nem tudom melyik banda szurkolói insufferable-bbek onnan
Heisman nádor
1 hónapja
Köszönjük, Killingham.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
A cumming home meg wándőrvólllt kérem kapcsolja ki.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
nem 😀nah akkor 1 órát dynasty warriorsozokMeg a Nioh 3at sem vitted ki tuti xd
Negritis, a vajda
Stez
de itt most a DLC-t tolom 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀Nem tudom melyik banda szurkolói insufferable-bbek onnan
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Picit jobbak, mint Cabo Verde, így az iksz a papírforma.Hátez a VB nem a tizipárbajok VB-je eddig.Sima 3-0 lesz , de nem 🇨🇭nak
Na de majd Svájc behúzza a reteszt, jöhet egy jó 0:0.
Őszentsége Sobri Jóska
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 hónapja
Hátez a VB nem a tizipárbajok VB-je eddig.Sima 3-0 lesz , de nem 🇨🇭nak
Na de majd Svájc behúzza a reteszt, jöhet egy jó 0:0.
Őszentsége Sobri Jóska
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Megyek hányniReméljük szerdán is
remontada
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Hátez a VB nem a tizipárbajok VB-je eddig.Na de majd Svájc behúzza a reteszt, jöhet egy jó 0:0.
1 hónapja
nah akkor 1 órát dynasty warriorsozokÉn felteszem a CPAP gépemet és alszok
Negritis, a vajda
Draft

1 hónapja
nah akkor 1 órát dynasty warriorsozokÉn alszok ha tudok, gyanítom argentín meccs után, nem tudnék
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
nah akkor 1 órát dynasty warriorsozokMeg a Nioh 3at sem vitted ki tuti xd
Negritis, a vajda
1 hónapja
nah akkor 1 órát dynasty warriorsozok
1 hónapja
Ez elkúrta Norvégia, de szerintem megérdemelték az angolokangolok kevesebbet hibáztak
ez döntött
Negritis, a vajda
tökéletesen egyetértek, pont ezt akartam írniEz elkúrta Norvégia, de szerintem megérdemelték az angolokhát itt azt tudom mondani, hogy egyik sem játszott úgy, hogy megérdemelte. De vkinek tovább kellett jutni, és fáj a szívem, hogy nem a norvégok.
shagi0206
1 hónapja
2046os VB alatt is azt hallgatná a fél vilàg megkora csalás volt ha argentín löki ki a norvégotrégebben csak az arroganciájuk zavart, most már a nézhetetlenségük is, meg persze az ordenáré máksorozatukKínosan fogynak a szimpatikus csapatok, maradt kb. másfél, de ők a másik ágon vannak.me mi bajod van az angolokkal?
Kampman
Sixo
Kampman
1 hónapja
minek pocsékolni a műanyagot, ott a wc csésze.Megyek hányniViszek zacsit😁
remontada
1 hónapja
Megyek hányniViszek zacsit😁
remontada
Draft

1 hónapja
Na, megbasztuk a norvegokat is. Nagy kar, hogy epp oket, elbaszhattak volna ugy, hogy odakerulnek az argentin agra, es kicsaphattak volna Messieket. Jo lett volna egy Anglia-Norvegia elodonto, onnan meg barki megy tovabb, lett volna kinek drukkolni a dontoben, szimpatikusak nagyon.
1 hónapja
régebben csak az arroganciájuk zavart, most már a nézhetetlenségük is, meg persze az ordenáré máksorozatukKínosan fogynak a szimpatikus csapatok, maradt kb. másfél, de ők a másik ágon vannak.me mi bajod van az angolokkal?
Kampman
Sixo
1 hónapja
Ez elkúrta Norvégia, de szerintem megérdemelték az angolokangolok kevesebbet hibáztak
ez döntött
1 hónapja
Ez elkúrta Norvégia, de szerintem megérdemelték az angolokhát itt azt tudom mondani, hogy egyik sem játszott úgy, hogy megérdemelte. De vkinek tovább kellett jutni, és fáj a szívem, hogy nem a norvégok.
1 hónapja
Megyek hányni