Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

28 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 034 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 28., vasárnap
21:00 Dél-Afrika - Kanada (tizenhatoddöntő, Los Angeles)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
14 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 084
na a pánkószájú, ezzel a kurva góllal tuti hosszabbít vele perez, verjem bele
eaglesmcnabb
Eddig sem volt kérdés
KeyG
mondanám hogy sajnálom a real-t...de nem 😊
14 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 056 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.

Raphinhát meg casemirot sajnálom csak.
eaglesmcnabb
Mit keres itt a Texans GM-je? 😀
14 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 709
eaglesmcnabb
Eddig sem volt kérdés

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
14 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 460 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
14 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 038 — The Mathematician
Pont ez a rossz seggfej? Remélem fog sírni a meccs után megint, hogy rasszizmus volt, rasszizmus volt
shagi0206
óvatosan, mer jön az ICE

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
14 napja
davemayer Chicago Bears 15 641 — "Grammar maci"
Na btts pipa, most lesz jó a meccs

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
14 napja
Stez SMU Mustangs 49 105 — Whoops, looks like something went wrong.
ancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.

eaglesmcnabb
Ancelotti nagyon jo edzo. All time az egyik legjobb. De o nem a modernkori futballba fit, o egy retro zseni.

14 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 056 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Alakul ez.
14 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 084
Pont ez a rossz seggfej? Remélem fog sírni a meccs után megint, hogy rasszizmus volt, rasszizmus volt
14 napja
Na itt a Kiégett tag is!
Heisman nádor
Totál kiégettnek tűnik azóta is, tuti szar élete van

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
14 napja
Ott is van!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
14 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 547
jó a meccs
14 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 709
Vini

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
14 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 547
Na itt a Kiégett tag is!
Heisman nádor
Hajdú B nem ismerte fel, skandallum
14 napja
Ezt a játékot nézve nem csodálkoznék ha az első ivőszünet alatt kivágnák Ancelottit
remontada
Az elodje sem volt jobb. Gyenge ez a brazil generacio a kozeppalyan es a tamadosorban, szelso vedokkel meg szerintem tiz eve nem allnak sehogy.
Stez
támadó sorban amúgy nem is feltétlen a tehetség hiánya a gond, hanem hogy buták mint a segg (antony, vini, richarlison, neymar, ...) viszont a neveket meg ki kell tenni
pedig egy Cunha ahogy te is írtad sokkal hasznosabb lenne
Negritis, a vajda
Nevek nem rosszak, csak ezek egyike sem igazan csapatember, Vinivel nem is varhatod, hogy ez mukodjon. Paqueta meg amugy hat eve, a prime-jaban is gyenge volt ahhoz, hogy mozgasson egy tamadosort. Ezert sem ertem Cunha mellozeset, o sem klasszikus tizes, de sokkal gyorsabb es kreativabb jatekos, lenduletet adna a tamadasoknak. Thiago amugy baromi jo csatar, de hat kitol kapjon labdat? Raphinhaban bizhat igy egyedul.
Stez
az a vicc hogy nem akarom elhinni hogy nincs 3-4 rakkolós idióta vmi random kiscsapatban akár a brazil bajnokságban akiket fel lehetne küldeni egy temus gattusoként
és sokkal hasznosabb lenne
nem is kéne 4 támadót felküldeni hanem elég lenne a Thiago - Cunha - Rafinha duó

de nyilván a "neveket" fel kell tenni amit pedig pont Ancelotti tudna megcsinálni hogy nem ...

14 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 679 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

eaglesmcnabb
Guardiolat nem lehet eléggé magasra értékelni már csak a játékra tett hatása miatt sem!
Carlo meg amúgy nem igazán edző, inkább egy egomanager.
14 napja
Na itt a Kiégett tag is!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
14 napja

eaglesmcnabb
casemirot a legkevésbé se tudom sajnálni
Negritis, a vajda
az lehet, csak én a saját véleményemet írtam 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
14 napja

eaglesmcnabb
casemirot a legkevésbé se tudom sajnálni

14 napja
Stez SMU Mustangs 49 105 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezt a játékot nézve nem csodálkoznék ha az első ivőszünet alatt kivágnák Ancelottit
remontada
Az elodje sem volt jobb. Gyenge ez a brazil generacio a kozeppalyan es a tamadosorban, szelso vedokkel meg szerintem tiz eve nem allnak sehogy.
Stez
támadó sorban amúgy nem is feltétlen a tehetség hiánya a gond, hanem hogy buták mint a segg (antony, vini, richarlison, neymar, ...) viszont a neveket meg ki kell tenni
pedig egy Cunha ahogy te is írtad sokkal hasznosabb lenne
Negritis, a vajda
Nevek nem rosszak, csak ezek egyike sem igazan csapatember, Vinivel nem is varhatod, hogy ez mukodjon. Paqueta meg amugy hat eve, a prime-jaban is gyenge volt ahhoz, hogy mozgasson egy tamadosort. Ezert sem ertem Cunha mellozeset, o sem klasszikus tizes, de sokkal gyorsabb es kreativabb jatekos, lenduletet adna a tamadasoknak. Thiago amugy baromi jo csatar, de hat kitol kapjon labdat? Raphinhaban bizhat igy egyedul.

14 napja

14 napja
Na jó, megpróbálom megtenni amit tudok....

Ez is egy unalmas, gólnélküli meccs lesz, Marokkó végigbekkel, a brazilokban nem látom az átütő erőt, teljeen esélytelen hogy itt gól lesz... sima, unalmas 0-0 sajnos.
Igor
Szívesen.
Igor
Épp mondani akartam, hogy cipőt a cipőboltból, jinxet iktriadtól, de ez tényleg szép volt.
Kampman

Igor
Off:

Vagy egy munkatársam, aki egy az egyben így néz ki, ráadásul eritreai és mindig ezzel szivatom 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
14 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 679 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Beszarás hogy pont a törölköző lopós "zseni" talált be. Mihamarabbi kiesést tudok nekik csak kívánni az AFCON után
Heisman nádor
Gabriel beszopatása utáni seggfájást detektálok
14 napja
Beszarás hogy pont a törölköző lopós "zseni" talált be. Mihamarabbi kiesést tudok nekik csak kívánni az AFCON után

14 napja
remontada
Stez
Azért az nem jelenti azt hogy ex Fizz ligából is kiesel szintű játékot tolj
remontada
A Selecao a vébé Kazincbarcikája?