NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
32
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
mindig is egy türhő geci volt. nevertonosPickford olyan vilagtalanul mozdul ki meg a tizenegyeshez erkezo beadasokhoz is, hogy rossz nezni.Na Pickford most megmutatta amiben a legjobb... szarul jött ki beadásra, fetrengett egy jót, aztán 2 perc múlva röhög és paraszt.
Stez
Igor
1 hónapja
súlyos sérülés egy ütközéstől? 😊Ehhez legalább ért ez a bohóc
egyértelmű időhúzás
NB2
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Sixonak ilyen old school tévéje van.az én tv-men pont nincs bekapcs gomb 😀 csak kapcsolóval lehet ki-be kapcsolniAszondja eltúnt Kane. Szerintem nem is volt 😀A Tv alján, gyakran jobb alsó sarokban van egy gomb amin van egy kör aminek a tetején van egy függőleges vonal. Azt nyomd meg és akkor látni fogod.
shagi0206
Sixo
shagi0206
1 hónapja
Pickford olyan vilagtalanul mozdul ki meg a tizenegyeshez erkezo beadasokhoz is, hogy rossz nezni.Na Pickford most megmutatta amiben a legjobb... szarul jött ki beadásra, fetrengett egy jót, aztán 2 perc múlva röhög és paraszt.
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
az én tv-men pont nincs bekapcs gomb 😀 csak kapcsolóval lehet ki-be kapcsolniAszondja eltúnt Kane. Szerintem nem is volt 😀A Tv alján, gyakran jobb alsó sarokban van egy gomb amin van egy kör aminek a tetején van egy függőleges vonal. Azt nyomd meg és akkor látni fogod.
shagi0206
Sixo
1 hónapja
Nem fej sérülés, miért fújja le?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Pickford olyan vilagtalanul mozdul ki meg a tizenegyeshez erkezo beadasokhoz is, hogy rossz nezni.
1 hónapja
Aszondja eltúnt Kane. Szerintem nem is volt 😀A Tv alján, gyakran jobb alsó sarokban van egy gomb amin van egy kör aminek a tetején van egy függőleges vonal. Azt nyomd meg és akkor látni fogod.
shagi0206
1 hónapja
az tiszta sor, viszont támadóként láthatatlan.Aszondja eltúnt Kane. Szerintem nem is volt 😀kibaszott sokat dolgozik mezőnyben amúgy
shagi0206
Negritis, a vajda
1 hónapja
Aszondja eltúnt Kane. Szerintem nem is volt 😀kibaszott sokat dolgozik mezőnyben amúgy
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Bobnak sincs sok eszeAzert az Airplane cimu szama jo, rappelni tud.
NB2
1 hónapja
Aszondja eltúnt Kane. Szerintem nem is volt 😀
1 hónapja
Ez a Turpin világtalan
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Bobnak sincs sok esze
1 hónapja
KURVA BOB(R)!!!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Nem Burn a gond, hanem az otvedozes.Faszert all be otvedozni, amikor az ellenfel futni sem bir, o meg rahuzatja a csapatra a norvegokat.Burn Mexikó ellen is rohadt jó volt. Jönnek folyamatosan a beadások, ő meg mind kifejeli terv szerint.
Stez
Sixo
1 hónapja
hát, a körbepasszolgatás nem biztos hogy jó ötlet a norvégoktól most. Nem fog menni, ott tömörülnek mind.
1 hónapja
Vagy megFaszert all be otvedozni, amikor az ellenfel futni sem bir, o meg rahuzatja a csapatra a norvegokat.délkapu öröksége
Stez
lehet károly közölte hogy aki nem ezt tolja azt kibassza
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Faszert all be otvedozni, amikor az ellenfel futni sem bir, o meg rahuzatja a csapatra a norvegokat.Burn Mexikó ellen is rohadt jó volt. Jönnek folyamatosan a beadások, ő meg mind kifejeli terv szerint.
Stez
1 hónapja
Faszert all be otvedozni, amikor az ellenfel futni sem bir, o meg rahuzatja a csapatra a norvegokat.Már Messi ellen gyakorolnak...
Stez
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Faszert all be otvedozni, amikor az ellenfel futni sem bir, o meg rahuzatja a csapatra a norvegokat.délkapu öröksége
Stez
lehet károly közölte hogy aki nem ezt tolja azt kibassza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Faszert all be otvedozni, amikor az ellenfel futni sem bir, o meg rahuzatja a csapatra a norvegokat.
1 hónapja
Saka bakker ...Az Sala(h)bakter, nem?
Sixo