NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
31
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
faszom ezeket a ziccereket nem szabad kihagyni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Bármi lesz is a vége, tisztelet Yakinnak, hogy bátor játékot hívott.
1 hónapja
Vezetünk de elèg gyenge...
1 hónapja
végre egy kis hentelés

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
és akkor ilyenkor jön jogosan a felvetés hogy vajh miért jött erre a másikra nem ...Parades b+ hogy a faszba nem lap ez?Spórolni kell vele, különben elkopik. Ez mondjuk most még rondább volt...
Negritis, a vajda
Igor
1 hónapja
Parades b+ hogy a faszba nem lap ez?Spórolni kell vele, különben elkopik. Ez mondjuk most még rondább volt...
Negritis, a vajda
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Parades b+ hogy a faszba nem lap ez?
1 hónapja
Mahomes meg mit vigyorog?
1 hónapja
faszomMaccának örülök, de a gólnka nem
1 hónapja
nah hajrá dragon hoards
1 hónapja
ez a szinkrontolmács faszi hány nyelven beszél? majdnem csak ő van mindigbepótolja a magyar átlag hiányosságát.
petey
1 hónapja
ez a szinkrontolmács faszi hány nyelven beszél? majdnem csak ő van mindig
1 hónapja
A tizi-nem tizi szitut végiggondolva tulajdonképpen két éve a magyar-skóton pont egy ilyet nem adtak meg a skótoknak, csávó kitette oldalra a lábát, hogy megrúgják, és Willi át is esett rajta. Végülis ha akkor találtunk rá magyarázatot, akkor most is áll.
1 hónapja
A szinkrontolmács remekül visszaadja Tuchelt a hangszínnel, hangvitellel.... 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Mindenkit utálunk!azt is kifejtettem már, hogy őket se szeretem, ahogy nem szerettem sosem.Maradt Anglia. Udv a jofejek klubjaban!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Nem tudom melyik banda szurkolói insufferable-bbek onnan
Heisman nádor
shagi0206
Stez
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
köszönöm, csak az angol szó jutott eszembe amikor gépeltem azt a hsz-t 😀Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀A szó, amit keresel az elviselhetetlenebbek.
Heisman nádor
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
hát amúgy majdnem 😀 De a norvégokat, izlandiakat, dánokat nem. A hollandokat sem, azok inkább közömbösek, sógorok szintén.Mindenkit utálunk!azt is kifejtettem már, hogy őket se szeretem, ahogy nem szerettem sosem.Maradt Anglia. Udv a jofejek klubjaban!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Heisman nádor
shagi0206
Stez
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Legelviselhetetlenebbeskedései(te)kért!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀A szó, amit keresel az elviselhetetlenebbek.
Heisman nádor
Kampman
1 hónapja
Mindenkit utálunk!azt is kifejtettem már, hogy őket se szeretem, ahogy nem szerettem sosem.Maradt Anglia. Udv a jofejek klubjaban!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Heisman nádor
shagi0206
Stez
shagi0206
1 hónapja
Nem erdekel, azt a hsz-t nem vesszuk figyelembe.azt is kifejtettem már, hogy őket se szeretem, ahogy nem szerettem sosem.Maradt Anglia. Udv a jofejek klubjaban!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Heisman nádor
shagi0206
Stez
shagi0206
1 hónapja
Nem tudom mi a fsz van, de már álmos se vagyok. Pedig a meccs sem volt olyan, hogy nehéz lett volna rajta elaludni.
1 hónapja
Nem a csapatról beszélek, hanem a szurkolóikról. Az argentinok az A4-es rassiszta idióták, az angolokkal meg nem lehet kommunikálni mert apa meg anya testvérek voltak, így az érvelés annyiban marad hogy "where is your [ide írd be ami neked van másnak meg nincs]"Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Heisman nádor
shagi0206
A franciák azokat magukat szétverik így nincsenek ránk hatással, a spanyolok meg bulikáznak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀A szó, amit keresel az elviselhetetlenebbek.
Heisman nádor
1 hónapja
azt is kifejtettem már, hogy őket se szeretem, ahogy nem szerettem sosem.Maradt Anglia. Udv a jofejek klubjaban!Hát akkor innentől egyértelműen hajrá felső ág, mert az órások ha kiesnek az alsó ág.... inkább nem is mondok semmit 😀sajnos a felső ágon se tudnék örülni egyiknek se. Franciákat élből utáltam mindig is, spanyolokat régebben szerettem, mára már ez bőven elmúlt. argentinok szóra sem érdemesek, svájc meg chhh 😀
Heisman nádor
shagi0206
Stez