NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 810 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az argentinokkal a chifessel, a barcelonával, a lakersel a steelerssel, az íggülsszel, meg sorolhatnám még ki mindenkivel az a baj, hogy egyáltalán léteznek és direkt arra találták ki őket hogy némelyeket akiknek nem tetszenek, azokat bosszanthassák vele, és elfoglalhassák egész évben az életüket azzal, legyen szó télről nyárról tavaszól őszről, és azt lessék, hogyan csalnak az érdekükben és tévednek a másikok kárára. Irigylésre méltó hogy az egész világ arról gondoskodik, hogy ők ne unatkozzanak és nehogy értelmetlenné váljon az életük....(komolyan bár estünk volna ki a francba (megérdemelten) és akkor megnézném némelyek, hogyan élik túl a következő másfél hónapot míg az NFL el nem kezdődik...)
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 470
Most keltem, mondjátok hogy nem igaz , hogy Embolo arra kapott második sárgát mert színészkedett?!
Kérlek, mondjátok hogy nem.
Mert kb 1500 eset volt a vb-n, hogy nem adtak rá….
KeyG
Az a baj h ha visszanezik VARral akkor nyilván nincs más opció.
Kérdés az h vissza lehet-e nézni. Én mindkét verzióra olvastam már szabályt de ha szívünkre tesszük a kezünket el kell ismerni hogy a szituban végül a megfelelő döntés született.
csebi
Igazi idióta volt, de hány esetben adnak műesésért lapot? Minden meccs tele van ilyenekkel, attól függetlenül, hogy ő mennyire rájátszott vagy sem.

És mondom, legyen büntessék szarrá az ilyeneket, de ez megint olyan eset, hogy tökéletes montázs volt készülni Tiktokra csak a vbről, hogy hány esetben nem adtak lapot.
KeyG
Azért lényegtelen h hány más esetben mert azokat nem nézte vissza a VAR.
csebi
Mindent néznek nem? És ezt akkor miért?

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Most keltem, mondjátok hogy nem igaz , hogy Embolo arra kapott második sárgát mert színészkedett?!
KeyG
Kérdés az h vissza lehet-e nézni. Én mindkét verzióra olvastam már szabályt de ha szívünkre tesszük a kezünket el kell ismerni hogy a szituban végül a megfelelő döntés született.
csebi
Igazi idióta volt, de hány esetben adnak műesésért lapot? Minden meccs tele van ilyenekkel, attól függetlenül, hogy ő mennyire rájátszott vagy sem.

És mondom, legyen büntessék szarrá az ilyeneket, de ez megint olyan eset, hogy tökéletes montázs volt készülni Tiktokra csak a vbről, hogy hány esetben nem adtak lapot.
KeyG
Azért lényegtelen h hány más esetben mert azokat nem nézte vissza a VAR.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
KeyG
csebi

1 hónapja
KeyG
Név szerint?
Dzsokijuing
Argentína vs Zöld Foki Szigetek. 85:10-nél az argentín játékos szimplán elesik és kézzel maga alá fogja a labdát, nem kapott semmit. Argentín 24-es.

Szerkesztette: KeyG

1 hónapja
YoungZeeZee 9 987
Whatever”: Bellingham shrugs off Tuchel’s England criticism | FIFA World Cup 2026™
 www.youtube.com/watch?v=BaWy0o6cQR0
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
KeyG

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 522 — Saturday Night Lights
KeyG
Név szerint?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 522 — Saturday Night Lights
Hülye ez az Embolo, hogy beállt az argentínpárti világösszeesküvésbe.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
mate93 New Orleans Saints 623
ezt embolo elintezte svajcnak, 50/50 lett volna a tovabbjutas, ha ez az ostoba nem allitatja ki magat.

szurkolok argentinanak, de egyertelmunek tunik, hogy a gyoztes a francia/spanyol agrol fog jonni. az angolok es az argentinok faradtabbak is es minosegben is elmaradnak a masik ket csapattol. de a ket elodonto lehet izgalmas, jo lenne 2 tiziparbaj😁
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
Lemásolta Sydny Cabral gólját, most meg jöhetnek a szokásos fetrengések, most kéne a kártyákat osztani inkább...

Fantasztikus elődöntők lesznek. Van 1 csapat aki szépen játszik, valszeg nekik kell szurkolni innentől..
Igor
franciák meg spanyolok is tudnak szépen játszani
kérdés akar-e bármelyik

és amúgy svájc se igazán a szép játékról ismert
Negritis, a vajda
Hát a spanyolok ebből sokat nem mutattak a vb-n eddig.... mindegy, ismerve magamat, valszeg angol-spanyol döntő lesz, mert én fra-arg-ra tippeltem.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 810 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amúgy ilyen is ritkán van 4 csapatból 3-nak tudok drukkolni a 4 között ès leginkább azt mondanám legyen vègre Anglia ha nem az idióta tuchel lenne a HC
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 386 — The Mathematician
Ezt nem èrdemeltük meg...szegèny Embolo...majd az angoloktól megkapjuk a magunkèt
dande2
meglepne
sztem tipikus 0-0 aztán 11esekkel megy tovább argentína

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Lemásolta Sydny Cabral gólját, most meg jöhetnek a szokásos fetrengések, most kéne a kártyákat osztani inkább...

Fantasztikus elődöntők lesznek. Van 1 csapat aki szépen játszik, valszeg nekik kell szurkolni innentől..
Igor
franciák meg spanyolok is tudnak szépen játszani
kérdés akar-e bármelyik

és amúgy svájc se igazán a szép játékról ismert

1 hónapja
Ezt nem èrdemeltük meg...szegèny Embolo...majd az angoloktól megkapjuk a magunkèt
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
jóva martinez kezdi a cigánykodást

1 hónapja
sajnos ez szép volt
Negritis, a vajda
Legalább szèp volt, csúnya lett volna mèg rosszabb èrzès lenne 😉

Szerkesztette: dande2
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 199 — #NoStress
Milyen egyszerű játek ez, ha nem csak tologatják a labdát, hanem rendesen rákúrják a tizenhatoson kívülről.

1 hónapja
sajnos ez szép volt

1 hónapja
Lövèsből lesz a gól 🤷
1 hónapja
Simán kibbekkelik a svájciak nem állítjuk nehèz feladat elè őket....
1 hónapja
uh González :s

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 199 — #NoStress
legalább az argentínok kapnak végre lapokat
Negritis, a vajda
Ezt a sporit kihagyták a vilagösszeesküvésből, neki elfelejtettek szólni, hogy mi az aktuális alusisakos topik.
Őszentsége Sobri Jóska
meccs elején kb 2t nem kaptak meg
Negritis, a vajda
Az a saját hibája akkor, konteó nélkül.