NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
32
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
szóval akkor az a baj, hogy nem angolok az angolokhá de nem azok is migránsok má?hogy angolokKínosan fogynak a szimpatikus csapatok, maradt kb. másfél, de ők a másik ágon vannak.me mi bajod van az angolokkal?
Kampman
Sixo
shagi0206
Negritis, a vajda
1 hónapja
Ez elkúrta Norvégia, de szerintem megérdemelték az angolok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
há de nem azok is migránsok má?hogy angolokKínosan fogynak a szimpatikus csapatok, maradt kb. másfél, de ők a másik ágon vannak.me mi bajod van az angolokkal?
Kampman
Sixo
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
hogy angolokKínosan fogynak a szimpatikus csapatok, maradt kb. másfél, de ők a másik ágon vannak.me mi bajod van az angolokkal?
Kampman
Sixo
1 hónapja
Kínosan fogynak a szimpatikus csapatok, maradt kb. másfél, de ők a másik ágon vannak.me mi bajod van az angolokkal?
Kampman
1 hónapja
Kínosan fogynak a szimpatikus csapatok, maradt kb. másfél, de ők a másik ágon vannak.senki nem maradt
Kampman
1 hónapja
Azaz egy kolbásszal megrakott kocsiAz Pickford nem?katód csövesSixonak ilyen old school tévéje van.az én tv-men pont nincs bekapcs gomb 😀 csak kapcsolóval lehet ki-be kapcsolniAszondja eltúnt Kane. Szerintem nem is volt 😀A Tv alján, gyakran jobb alsó sarokban van egy gomb amin van egy kör aminek a tetején van egy függőleges vonal. Azt nyomd meg és akkor látni fogod.
shagi0206
Sixo
shagi0206
Kampman
Sixo
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
shagi0206
Draft

1 hónapja
Hát, lehet h elfáradtak a norvégok, ami meglepő... mert általában állóképességi sportban nagyon erősek. Ott a második félidőben nagyot nyomtak, de a hosszabbítás már nem sokat ért sajnos.Jöhet a két papírforma elődöntő... innentől tényleg nem maradt csapat akinek jó szívvel tudok szurkolni. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Átmennek a legkomolyabb dél-amerikai csapatok szintű fetrengésbe az angolokKane mondjuk nem viccből fetrengett
Heisman nádor
de jah
1 hónapja
Hú de elfáradtak a norvégok
1 hónapja
Kínosan fogynak a szimpatikus csapatok, maradt kb. másfél, de ők a másik ágon vannak.
1 hónapja
az egy kolbásszal megrakott kocsiAz Pickford nem?katód csövesSixonak ilyen old school tévéje van.az én tv-men pont nincs bekapcs gomb 😀 csak kapcsolóval lehet ki-be kapcsolniAszondja eltúnt Kane. Szerintem nem is volt 😀A Tv alján, gyakran jobb alsó sarokban van egy gomb amin van egy kör aminek a tetején van egy függőleges vonal. Azt nyomd meg és akkor látni fogod.
shagi0206
Sixo
shagi0206
Kampman
Sixo
1 hónapja
PrickfordAz Pickford nem?katód csövesSixonak ilyen old school tévéje van.az én tv-men pont nincs bekapcs gomb 😀 csak kapcsolóval lehet ki-be kapcsolniAszondja eltúnt Kane. Szerintem nem is volt 😀A Tv alján, gyakran jobb alsó sarokban van egy gomb amin van egy kör aminek a tetején van egy függőleges vonal. Azt nyomd meg és akkor látni fogod.
shagi0206
Sixo
shagi0206
Kampman
Sixo
1 hónapja
vége asszem
1 hónapja
Átmennek a legkomolyabb dél-amerikai csapatok szintű fetrengésbe az angolok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
és ehhez jön még a plusz sok hülyeségnorvégoknak volt egy jó félórájuk, hülyék voltak, hogy ott nem döntötték el, azóta azért nem igazán érzem bennük a góltsajnos én se
NB2
shagi0206
ami sanszosan a meleg miatt lehet
1 hónapja
ha ebből gólt kanpnak az angolok mindenki a beltenyészetet szidjaNem fej sérülés, miért fújja le?Ha Dibusz így jönne ki és abból kapnánk gólt mindenki itt üvöltözne....
Heisman nádor
1 hónapja
Nem fej sérülés, miért fújja le?Gondolom mert a kapus maradt lent, es az is extrem azert. De Pickford jo nagy majom volt, azt hittem, tenyleg valami baja van bazmeg, erre lefujtak es felkelt. Mivel nem volt se helyzet, se semmi, pont kurvara semmi ertelme sem volt eljatszani a serulest.
Heisman nádor
1 hónapja
Az Pickford nem?katód csövesSixonak ilyen old school tévéje van.az én tv-men pont nincs bekapcs gomb 😀 csak kapcsolóval lehet ki-be kapcsolniAszondja eltúnt Kane. Szerintem nem is volt 😀A Tv alján, gyakran jobb alsó sarokban van egy gomb amin van egy kör aminek a tetején van egy függőleges vonal. Azt nyomd meg és akkor látni fogod.
shagi0206
Sixo
shagi0206
Kampman
Sixo
Draft

1 hónapja
norvégoknak volt egy jó félórájuk, hülyék voltak, hogy ott nem döntötték el, azóta azért nem igazán érzem bennük a góltsajnos én se
NB2
1 hónapja
pickford egy sutyerákde Turpin teljesen vakon van
mondjuk Ajer meg fasznak megy oda pofázni
1 hónapja
norvégoknak volt egy jó félórájuk, hülyék voltak, hogy ott nem döntötték el, azóta azért nem igazán érzem bennük a gólt
1 hónapja
Nem fej sérülés, miért fújja le?Ha Dibusz így jönne ki és abból kapnánk gólt mindenki itt üvöltözne....
Heisman nádor
Draft

1 hónapja
katód csövesSixonak ilyen old school tévéje van.az én tv-men pont nincs bekapcs gomb 😀 csak kapcsolóval lehet ki-be kapcsolniAszondja eltúnt Kane. Szerintem nem is volt 😀A Tv alján, gyakran jobb alsó sarokban van egy gomb amin van egy kör aminek a tetején van egy függőleges vonal. Azt nyomd meg és akkor látni fogod.
shagi0206
Sixo
shagi0206
Kampman