Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
70-80.perc körüli egyenlítésre már nem is adnak komoly oddsot 😂😂😂
2 hónapja
Jön Lukaku kihagyni 3 nagy helyzetet hogy biztos kiessenek 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
20+ eddig a hosszabbítás
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Kane kapura rugott, nem passzolt.Csavo ilyen helyzetben van es fel sem nez. Eskuszom teljesen erthetetlen, amiket olykor profi futballistakent lemuvelnek. Ot evesen kezdtem focizni, de soha egyetlen edzes nem volt, amikor ne vertek volna a fejembe az edzok, hogy felnezni kotelezo. 😀Kane sem nézett fel, aztán mévis bekúrta a léc alá.
Stez
slowmotion
2 hónapja
Csavo ilyen helyzetben van es fel sem nez. Eskuszom teljesen erthetetlen, amiket olykor profi futballistakent lemuvelnek. Ot evesen kezdtem focizni, de soha egyetlen edzes nem volt, amikor ne vertek volna a fejembe az edzok, hogy felnezni kotelezo. 😀Kane sem nézett fel, aztán mévis bekúrta a léc alá.
Stez
2 hónapja
ez a belga mez valami kegyetlen csúnya.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Meg is erdemlik ezek a kutya belgak, nem vittek ki Godtsot, essenek is ki a nudliba.
2 hónapja
hülye Szenegál ha így beáll, azért a belgáknál rutinrókák és sztárok vannak előlegyet lőhetnek azért
2 hónapja
Csavo ilyen helyzetben van es fel sem nez. Eskuszom teljesen erthetetlen, amiket olykor profi futballistakent lemuvelnek. Ot evesen kezdtem focizni, de soha egyetlen edzes nem volt, amikor ne vertek volna a fejembe az edzok, hogy felnezni kotelezo. 😀
2 hónapja
Ja, nem nagy zsében fogadok.Gondolkoztam, hogy sima V-t tegyek-e, vagy mindkét csapat lő gólt és V-t, aztán végiggondoltam, hogy Doku és Trossard oké, De Ketelaere szar, De Bruyne meg lassú, esetleg V és 1,5 overt... maradt a sima V. Remélem, gyors rúg még egyet Szenegál, és akkor csilingel a kassza.#screenshot
slowmotion
steelwolf
2 hónapja
Gondolkoztam, hogy sima V-t tegyek-e, vagy mindkét csapat lő gólt és V-t, aztán végiggondoltam, hogy Doku és Trossard oké, De Ketelaere szar, De Bruyne meg lassú, esetleg V és 1,5 overt... maradt a sima V. Remélem, gyors rúg még egyet Szenegál, és akkor csilingel a kassza.#screenshot
slowmotion
2 hónapja
Ha ennyire nyilvánvaló, és még reklamál is, akkor miért nem.ad sárgát?
2 hónapja
Volt már korábbi meccsen félbolond berohanás?
2 hónapja
egy jimmyjump 😊
2 hónapja
Gondolkoztam, hogy sima V-t tegyek-e, vagy mindkét csapat lő gólt és V-t, aztán végiggondoltam, hogy Doku és Trossard oké, De Ketelaere szar, De Bruyne meg lassú, esetleg V és 1,5 overt... maradt a sima V. Remélem, gyors rúg még egyet Szenegál, és akkor csilingel a kassza.
2 hónapja
sporti elfelejtett hidratálni 😊Belefagyott a nyál a sípjába.
NB2
2 hónapja
Ámulok és bámulok. Általában mindig európai csapatnak szoktam drukkolni, de most nehéz...
2 hónapja
sporti elfelejtett hidratálni 😊Nincs ra szukseg, a belgak nem is mozognak semmit.
NB2
2 hónapja
sporti elfelejtett hidratálni 😊
2 hónapja
Ezek a belgák szét lesznek cipőzve. Sajnálom, h puha voltam és csak 1:2-re vettem...
2 hónapja
Tervezőm, miért raktam ezt x-reEz sima Szenegál lesz
2 hónapja
Elég lassan reagált a két védő, mintha kicsit dekoncentráltak lennének...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
érett, teljesen megérdemelt
2 hónapja
teljesen megérdemelték!