Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
És még annyi sincs benne hogy rendesen rasszista legyen, csak kerülgeti a forró kását 😀Ja hogy fekete fehér a megkülönböztetési alap. Akkor vajon a maratont hogyhogy színesbőrű nyerte?mondjuk az a vicces hogy az NBAben épp top5 játékosban van 2 fehér 😀Az általánosítás az NBA és az NFL játekosoknál és a sprint számoknál atlétikában alap, a soccerben meg elmondták évek óta hogy miért nem alap-mèg-Nem tudom. Ha foci játékosként Kane is ennyi ideig tudna koncentrálni akkor nem lőtt volna gol. Szóval az általánosítás a foci játékosokra nem all meg, ezért gondolom h vmi más egyéni betegség lehet az oka. Szted mi az?Mondta a szerb edző amit mindenki más is. Átlagosan Kb ennyi ideig képesek koncentrálni 90- 100%~os teljesítményt nyújtva.Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.Nem is tudtam h a kongói kapus koncentráció zavarban szenved. Mi az oka tudod?
ozibozi
csebi
ozibozi
csebi
Majd itt is az lesz ha eljutnak 90 percig,
Ez csak idő kérdése
ozibozi
Negritis, a vajda
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
A les szabályt nem ott kell értelmezni.Ja hogy fekete fehér a megkülönböztetési alap. Akkor vajon a maratont hogyhogy színesbőrű nyerte?mondjuk az a vicces hogy az NBAben épp top5 játékosban van 2 fehér 😀Az általánosítás az NBA és az NFL játekosoknál és a sprint számoknál atlétikában alap, a soccerben meg elmondták évek óta hogy miért nem alap-mèg-Nem tudom. Ha foci játékosként Kane is ennyi ideig tudna koncentrálni akkor nem lőtt volna gol. Szóval az általánosítás a foci játékosokra nem all meg, ezért gondolom h vmi más egyéni betegség lehet az oka. Szted mi az?Mondta a szerb edző amit mindenki más is. Átlagosan Kb ennyi ideig képesek koncentrálni 90- 100%~os teljesítményt nyújtva.Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.Nem is tudtam h a kongói kapus koncentráció zavarban szenved. Mi az oka tudod?
ozibozi
csebi
ozibozi
csebi
Ez csak idő kérdése
ozibozi
Negritis, a vajda
csebi
Drogba már bajnok volt a PL-ben mikor saját bevallása szerint megértette. Mind1 is
2 hónapja
Na igen, majd pont egy rasszista szerb fociedzőtő/kommentátortól(?) fogok neurológiai szaktanácsot kérni... "I'm not racist, but..."Ráadásul Bogdanovic egy nímand, még focis körökben is.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Ja hogy fekete fehér a megkülönböztetési alap. Akkor vajon a maratont hogyhogy színesbőrű nyerte?mondjuk az a vicces hogy az NBAben épp top5 játékosban van 2 fehér 😀Az általánosítás az NBA és az NFL játekosoknál és a sprint számoknál atlétikában alap, a soccerben meg elmondták évek óta hogy miért nem alap-mèg-Nem tudom. Ha foci játékosként Kane is ennyi ideig tudna koncentrálni akkor nem lőtt volna gol. Szóval az általánosítás a foci játékosokra nem all meg, ezért gondolom h vmi más egyéni betegség lehet az oka. Szted mi az?Mondta a szerb edző amit mindenki más is. Átlagosan Kb ennyi ideig képesek koncentrálni 90- 100%~os teljesítményt nyújtva.Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.Nem is tudtam h a kongói kapus koncentráció zavarban szenved. Mi az oka tudod?
ozibozi
csebi
ozibozi
csebi
Ez csak idő kérdése
ozibozi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Top 5 ben az NFL-ben is találsz.mondjuk az a vicces hogy az NBAben épp top5 játékosban van 2 fehér 😀Az általánosítás az NBA és az NFL játekosoknál és a sprint számoknál atlétikában alap, a soccerben meg elmondták évek óta hogy miért nem alap-mèg-Nem tudom. Ha foci játékosként Kane is ennyi ideig tudna koncentrálni akkor nem lőtt volna gol. Szóval az általánosítás a foci játékosokra nem all meg, ezért gondolom h vmi más egyéni betegség lehet az oka. Szted mi az?Mondta a szerb edző amit mindenki más is. Átlagosan Kb ennyi ideig képesek koncentrálni 90- 100%~os teljesítményt nyújtva.Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.Nem is tudtam h a kongói kapus koncentráció zavarban szenved. Mi az oka tudod?
ozibozi
csebi
ozibozi
csebi
Ez csak idő kérdése
ozibozi
Negritis, a vajda
Top100vagy top 1001 éjszaka meséi már más arányokat mutatnak😉
2 hónapja
Feriben mindig volt spiritusz, néha kijózanodott tőleA DK jól elkúrta, korán elhitték hogy jók meg nem figyeltek a jobboldalraLényegében addig volt bennük spiritusz, míg el nem fogytak az MSZP-től elcsaklizható szavazók.
Willie Parker
Kampman
2 hónapja
Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.Nem is tudtam h a kongói kapus koncentráció zavarban szenved. Mi az oka tudod?
ozibozi
csebi
2 hónapja
mondjuk az a vicces hogy az NBAben épp top5 játékosban van 2 fehér 😀Az általánosítás az NBA és az NFL játekosoknál és a sprint számoknál atlétikában alap, a soccerben meg elmondták évek óta hogy miért nem alap-mèg-Nem tudom. Ha foci játékosként Kane is ennyi ideig tudna koncentrálni akkor nem lőtt volna gol. Szóval az általánosítás a foci játékosokra nem all meg, ezért gondolom h vmi más egyéni betegség lehet az oka. Szted mi az?Mondta a szerb edző amit mindenki más is. Átlagosan Kb ennyi ideig képesek koncentrálni 90- 100%~os teljesítményt nyújtva.Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.Nem is tudtam h a kongói kapus koncentráció zavarban szenved. Mi az oka tudod?
ozibozi
csebi
ozibozi
csebi
Ez csak idő kérdése
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Az általánosítás az NBA és az NFL játekosoknál és a sprint számoknál atlétikában alap, a soccerben meg elmondták évek óta hogy miért nem alap-mèg-Nem tudom. Ha foci játékosként Kane is ennyi ideig tudna koncentrálni akkor nem lőtt volna gol. Szóval az általánosítás a foci játékosokra nem all meg, ezért gondolom h vmi más egyéni betegség lehet az oka. Szted mi az?Mondta a szerb edző amit mindenki más is. Átlagosan Kb ennyi ideig képesek koncentrálni 90- 100%~os teljesítményt nyújtva.Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.Nem is tudtam h a kongói kapus koncentráció zavarban szenved. Mi az oka tudod?
ozibozi
csebi
ozibozi
csebi
Ez csak idő kérdése
2 hónapja
Nem tudom. Ha foci játékosként Kane is ennyi ideig tudna koncentrálni akkor nem lőtt volna gol. Szóval az általánosítás a foci játékosokra nem all meg, ezért gondolom h vmi más egyéni betegség lehet az oka. Szted mi az?Mondta a szerb edző amit mindenki más is. Átlagosan Kb ennyi ideig képesek koncentrálni 90- 100%~os teljesítményt nyújtva.Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.Nem is tudtam h a kongói kapus koncentráció zavarban szenved. Mi az oka tudod?
ozibozi
csebi
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Akkor a 100 méteres sprint futam VB szintje is rasszista? C mon manAz ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.btw, minek kell ilyen buta, rasszista proli szintre lemenni ?
ozibozi
Heisman nádor
2 hónapja
Mondta a szerb edző amit mindenki más is. Átlagosan Kb ennyi ideig képesek koncentrálni 90- 100%~os teljesítményt nyújtva.Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.Nem is tudtam h a kongói kapus koncentráció zavarban szenved. Mi az oka tudod?
ozibozi
csebi
2 hónapja
Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.btw, minek kell ilyen buta, rasszista proli szintre lemenni ?
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 hónapja
Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.Nem is tudtam h a kongói kapus koncentráció zavarban szenved. Mi az oka tudod?
ozibozi
2 hónapja
Így h Kongó esett ki előrébb vannak egy hellyel, angolok megelőztek volna őket szóval most nagy boldogság van a nemet szövetségbenMeg mindig kicsit sok a német szál a vb-n, de sebajmég ott lesz helyosztó meccsük a 27.-28 helyért, nem?
csi77
gamerkr
2 hónapja
Nyilván elmélkedni lehet, de ami nekem feltűnő, hogy a csoportmeccsekhez képest eddig csapat nem nagyon mutatott javulást, a kieséses szakaszban kb ugyanazt hozta mindenki, mint a csoportmeccsekben - aki korábban jó volt, az most is; aki szar, szar.Sose lehet tudni. A Pool is az Arsenal ellen volt kb a legeredményesebb a szezonban, pedig elvileg övék volt a legjobb a védelem.Meglátjuk a mexikói védelem ellen mire mennek, az egy újabb szintlépés lesz...megúszták, na majd Mexikó helyreteszi otthon őketGilberto Mora oktatni fog.
Heisman nádor
deyell
Igor
Ha Mexikó nem seggel be, akkor ráfázhatnak.
slowmotion
Szóval nem várok szintugrást Angliától.. számomra Mexikó az esélyesebb, és nekem meglepő lenne, ha az angolok továbbjutnának. Nyilván van egycsilliós keretük, meg heti 150 ezret kereső kapusuk, szóval megtörténhet a meglepi... de arra a meccsre be lesz hútve a sör, és meg lesz pattogtatva a popcorn...
szerk: megnéztem, hajnal 3-tól lesz... annyit talán nem ér meg a dolog, na akkor sör marad a hútőben. 😕
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Meg mindig kicsit sok a német szál a vb-n, de sebajmég ott lesz helyosztó meccsük a 27.-28 helyért, nem?
csi77
2 hónapja
Sose lehet tudni. A Pool is az Arsenal ellen volt kb a legeredményesebb a szezonban, pedig elvileg övék volt a legjobb a védelem.Meglátjuk a mexikói védelem ellen mire mennek, az egy újabb szintlépés lesz...megúszták, na majd Mexikó helyreteszi otthon őketGilberto Mora oktatni fog.
Heisman nádor
deyell
Igor
Ha Mexikó nem seggel be, akkor ráfázhatnak.
2 hónapja
mondjuk amióta Southgate elkezdte a munkát (2018) szinte mindig elég könnyű ága volt az angoloknak, és amint szembejött egy normális vagy top csapat, elfogyott a tudomány. 2021-es németek elleni 2-0-on kívül nem vertek meg szerintem top csapatot, legalábbis nem rémlik.Chiliszószt tesznek a teájábamegúszták, na majd Mexikó helyreteszi otthon őketMexikó helyében megvonnám a vízumot Kanetol
Heisman nádor
csebi
Willie Parker
2 hónapja
Meg mindig kicsit sok a német szál a vb-n, de sebaj
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
Meglátjuk a mexikói védelem ellen mire mennek, az egy újabb szintlépés lesz...megúszták, na majd Mexikó helyreteszi otthon őketGilberto Mora oktatni fog.
Heisman nádor
deyell
2 hónapja
valaki mesélje már el, hogy foden meg palmer, a két hülyegyerek hogy nincs kint a vébén? elkeverték a beszállókártyát és annyi eszük nem volt, hogy felszálljanak a repülőre? graelisht vágom, szereti a piátPalmer nem kapott vízumot a botrányos Rexona reklámja miatt
fake.id
2 hónapja
Igen. Vmi nagyon más szint a mezőny munkájaamúgy szvszEnnyire nem értitek a szarkazmust …Azért ezt a bamba fejű angol srácot elég jól megtanították focizni a Sabener strassenElőtte is csak háromszor vagy négyszer lett PL-gólkirály.
csebi
Inkább ott keresném az igazságot, hogy annyira nincs Németbe' verseny, hogy a 34 meccsen 60 góllal még nagyobb lett az önbizalma, mint addig volt. Meg hát van már vas is a szekrényben.
Valahogy leszedte a majmot a hátáról.
slowmotion
csebi
peak Kane>>>peak Lewa
eaglesmcnabb
2 hónapja
Na, ez sima volt. Meg lesz itt baszva Mexiko is.
Stez