Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 044 — Whoops, looks like something went wrong.
Szedd ki bohoc.

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 348 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Kürtős mikbe vagy?
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 152
Courtois kijött a rokonok elé szépen
2 hónapja
Courtois is nagyon ratyi vebet nyom.

2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 903 — Omar's Coming Yo!
Keves nagyobb csalodast volt eddig szamomra a vb-n, mint a belgak jateka. Kivancsi leszek, ma megtaltosodnak-e, altalaban azert minden tornan van egy jo meccsuk legalabb.
Stez
szerintem nagyon sima szenegál lesz.

2 hónapja
ozibozi New York Giants 22 066
Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.
ozibozi
Nem is tudtam h a kongói kapus koncentráció zavarban szenved. Mi az oka tudod?
csebi
Mondta a szerb edző amit mindenki más is. Átlagosan Kb ennyi ideig képesek koncentrálni 90- 100%~os teljesítményt nyújtva.
ozibozi
Nem tudom. Ha foci játékosként Kane is ennyi ideig tudna koncentrálni akkor nem lőtt volna gol. Szóval az általánosítás a foci játékosokra nem all meg, ezért gondolom h vmi más egyéni betegség lehet az oka. Szted mi az?
csebi
Az általánosítás az NBA és az NFL játekosoknál és a sprint számoknál atlétikában alap, a soccerben meg elmondták évek óta hogy miért nem alap-mèg-
Majd itt is az lesz ha eljutnak 90 percig,
Ez csak idő kérdése
ozibozi
mondjuk az a vicces hogy az NBAben épp top5 játékosban van 2 fehér 😀
Negritis, a vajda
Ja hogy fekete fehér a megkülönböztetési alap. Akkor vajon a maratont hogyhogy színesbőrű nyerte?
csebi
És még annyi sincs benne hogy rendesen rasszista legyen, csak kerülgeti a forró kását 😀
Heisman nádor
Nem az eszedért szeretnek téged sem.
Én főzöm a forró kását, nem kerülgetem. Te meg zabálod kétpofára’
ozibozi
az lehet, de hogy egyszerre leírod ezt és a további érveidet mert egy szerb pundit meg valami Miki bácsi azt mondta, az valami elképesztően vicces 😀😀😀
Sajnos itt nem hallgatunk rád, és tovább megyünk szembe az autópályán elhaladva az igazságod mellett, de biztos vannak olyan FB csoportok ahol befogadnak ilyen gondolatokat is 😀
Heisman nádor
Eleve Szánalmas vlm Miki bácsinak nevezni a mesteredzőt, aki pont az elfogadás és az egyenlőség mellett állt ki egész életében, nem csak most mikor már trendi , abban a világban még ilyen nonane faszjancsik nem vették le a fejét a véleménye miatt, nem mikibácsizták le.Csak azért mert elmondta a tapasztalatait amit évek alatt átélt.
-szép új világ-
2 hónapja
Keves nagyobb csalodast volt eddig szamomra a vb-n, mint a belgak jateka. Kivancsi leszek, ma megtaltosodnak-e, altalaban azert minden tornan van egy jo meccsuk legalabb.
Stez
Új-Zéland ellen ez már megvolt.
Kampman
Igaz, azt el is felejtettem 🤣

2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
Stez
Új-Zéland ellen ez már megvolt.
2 hónapja

2 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.
ozibozi
csebi
Mondta a szerb edző amit mindenki más is. Átlagosan Kb ennyi ideig képesek koncentrálni 90- 100%~os teljesítményt nyújtva.
ozibozi
Nem tudom. Ha foci játékosként Kane is ennyi ideig tudna koncentrálni akkor nem lőtt volna gol. Szóval az általánosítás a foci játékosokra nem all meg, ezért gondolom h vmi más egyéni betegség lehet az oka. Szted mi az?
csebi
Az általánosítás az NBA és az NFL játekosoknál és a sprint számoknál atlétikában alap, a soccerben meg elmondták évek óta hogy miért nem alap-mèg-
Ez csak idő kérdése
ozibozi
Negritis, a vajda
Ja hogy fekete fehér a megkülönböztetési alap. Akkor vajon a maratont hogyhogy színesbőrű nyerte?
csebi
És még annyi sincs benne hogy rendesen rasszista legyen, csak kerülgeti a forró kását 😀
Heisman nádor
ozibozi
az lehet, de hogy egyszerre leírod ezt és a további érveidet mert egy szerb pundit meg valami Miki bácsi azt mondta, az valami elképesztően vicces 😀😀😀
Sajnos itt nem hallgatunk rád, és tovább megyünk szembe az autópályán elhaladva az igazságod mellett, de biztos vannak olyan FB csoportok ahol befogadnak ilyen gondolatokat is 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Eredmények kapcsán nálam ez a go to oldal:

www.livescore.com/en/
r.baggio
livescore.in nálam sok éve 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
ozibozi
csebi
ozibozi
csebi
Ez csak idő kérdése
ozibozi
Negritis, a vajda
csebi
Heisman nádor
ozibozi
Még mindig nem tudom h ha 70 percig tudnak koncentrálni hogy nyerhetnek két órás versenyeket …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 207 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni-amire képesek- még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.
ozibozi
Csak az afrikai feketék? Az európaiak már meglépték ezt a generációs ugrást? 😀 Pl. franciák?
Ja, és Dél-Amerika? Pelével például mi történt? Ő hatvan éve volt jó. Akkor még a fehérek se tudtak koncentrálni?

A marokkóiak mindenesetre cáfolják egyelőre a génjeiket. Bánom is, hogy nem őket választottam a "szeretném" kategóriában. (Történetesen tényleg bánom, rohadtul élvezem eddig a marokkóiak meccseit. 😊 )
peterk2005 udvari bolond
Igen, az afrikai vonallal kapcsolatban ebben lehet vlm ráció. A Pelé vonal más kontinens.
Emlékszem mikor Temesvári Miki bácsit úgy 25-30
éve kiküldtük edzőnek Afrikába akkor már tök ugyanezt mondta. Akkor egy félidőt mondott, most a szerb 70 percet, kb 20-25 év és meg lesz a 90 perc.
Miki bácsi sem rasszista volt, csak ténymegállapító.
ozibozi
Gondolom ez a Miki bácsi genetikusokat ment ki edzeni. Már abból gondolom, hogy tényeket állapított meg.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 262 — no es importante
Eredmények kapcsán nálam ez a go to oldal:

www.livescore.com/en/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
szerk: megnéztem, hajnal 3-tól lesz... annyit talán nem ér meg a dolog, na akkor sör marad a hútőben. 😕
Igor
Hajnal kettőkor kezdődik, de remélem Mexikó már a rendes játékidőben lerendezi az angolokat, különben a munka miatt lemaradok a hosszabbításról
r.baggio
Kösz, akkor pont határeset... mindig elnézem, elszámolom az órákat amikor wikiről nézem 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 262 — no es importante
szerk: megnéztem, hajnal 3-tól lesz... annyit talán nem ér meg a dolog, na akkor sör marad a hútőben. 😕
Igor
Hajnal kettőkor kezdődik, de remélem Mexikó már a rendes játékidőben lerendezi az angolokat, különben a munka miatt lemaradok a hosszabbításról

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni-amire képesek- még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.
ozibozi
Csak az afrikai feketék? Az európaiak már meglépték ezt a generációs ugrást? 😀 Pl. franciák?
Ja, és Dél-Amerika? Pelével például mi történt? Ő hatvan éve volt jó. Akkor még a fehérek se tudtak koncentrálni?

A marokkóiak mindenesetre cáfolják egyelőre a génjeiket. Bánom is, hogy nem őket választottam a "szeretném" kategóriában. (Történetesen tényleg bánom, rohadtul élvezem eddig a marokkóiak meccseit. 😊 )
peterk2005 udvari bolond
Minden fehér 90 percig tud koncentrálni, se többet, se kevesebbet. Kivéve ha hosszabbításos a meccs, akkor 120ig. Pickford is, hiába ütött mellé a 7. percben!

Teljesen mindegy hány fok van, hanyadik meccset játssza a hónapban, hány órát aludt aznap reggel, vagy mennyi tésztát evett ebédre. Ennyi, next question please. | (kérem a gázsimat) |

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Na igen, majd pont egy rasszista szerb fociedzőtő/kommentátortól(?) fogok neurológiai szaktanácsot kérni... "I'm not racist, but..."

Ráadásul Bogdanovic egy nímand, még focis körökben is.
Igor
Nem az a fontos ki mondja ki az általános vélekedést, hanem az a fontos ez mennyire igaz? Vagy csak egy rasszista faszkodás, ami meg ciki úgy magában.
ozibozi
Is-is.

Egyrészt, a fickó egy szarkavaró, talking head pundit, Stephen A. Smith típusú, direkt provokáló ember, és nem mondjuk egy Neil DeGrasse Tyson -típusú figura..... ettől még agysebész is lehet rasszista, de innentől hogy egy ilyen típusú "sportkommentátor" mond ilyet, ez már alapból beárazza a dolgot.

Másrészt, igen lehetne az állításra fókuszálni.... csak nincs mire. Beszéljünk akkor róla... miről is, alátámasztotta bármivel? Nem adomázott egyet a stúdióban, oszt ennyi.

Mert ha valaki egy kvantitatív állítást megfogalmaz, ami ennyire általános és hatalmas szintű statiszikai különbséget mondd ki.... akkor nyilván volt erről valami elemzés, vagy tanulmány, nemdebár... nem lenne nagy kérés ezt alátámasztani valamivel. Főleg, ha ott ülsz egy studióban, vezető elemző vagy, rajzolhatsz faszt a monitorra, satöbbi.

Nyilván a XXI. században, a teljesen elvadult social media korában, ahol minél nagyobb idiótaság valami, annal jobb... és gyakorlatilag bármit hazudhatok vagy böföghetek a médiában, annak általában nincs semmilyen következménye - legrosszabb esetben bocsánatot kell kérned, aztán X nappal később újra ott ülsz a stúdióban... szóval ez egy költői kérdés volt.

Valszeg ezt a csatát már elvesztettük sajnos, de pont ezért kell az ilyen bullshitet, néven nevezni és ekkora vehemenciával kikérni....és kurvára unalmas, hogy ezt ennyire dedósan kell leírnom ebben a topicban.

TL'DR: I dont want to live on this planet anymore, és hagyjuk már ezt a dumát ebben a topicban.

Szerkesztette: Igor

2 hónapja
ozibozi

peterk2005 udvari bolond
Igen, az afrikai vonallal kapcsolatban ebben lehet vlm ráció. A Pelé vonal más kontinens.
Emlékszem mikor Temesvári Miki bácsit úgy 25-30
éve kiküldtük edzőnek Afrikába akkor már tök ugyanezt mondta. Akkor egy félidőt mondott, most a szerb 70 percet, kb 20-25 év és meg lesz a 90 perc.
Miki bácsi sem rasszista volt, csak ténymegállapító.

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A tizenegyes kihagyós polemizálásnál nem ment így a hópihéskedés 😄❄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
ozibozi
csebi
ozibozi
csebi
Ez csak idő kérdése
ozibozi
Negritis, a vajda
csebi
Heisman nádor
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 207 — The only discipline that lasts, is self discipline
ozibozi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
ozibozi
csebi
ozibozi
csebi
Ez csak idő kérdése
ozibozi
Negritis, a vajda
csebi
Ott nem kell gondolkodni, csak futni.
Mondja ozi
2 hónapja
Na igen, majd pont egy rasszista szerb fociedzőtő/kommentátortól(?) fogok neurológiai szaktanácsot kérni... "I'm not racist, but..."

Ráadásul Bogdanovic egy nímand, még focis körökben is.
Igor
Nem az a fontos ki mondja ki az általános vélekedést, hanem az a fontos ez mennyire igaz? Vagy csak egy rasszista faszkodás, ami meg ciki úgy magában.
2 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
Meg mindig kicsit sok a német szál a vb-n, de sebaj
csi77
még ott lesz helyosztó meccsük a 27.-28 helyért, nem?
gamerkr
Így h Kongó esett ki előrébb vannak egy hellyel, angolok megelőztek volna őket szóval most nagy boldogság van a nemet szövetségben
csebi
A vébé után azért valamelyik moderátor tegyen már be egy hivatalos végeredményt, lehetőleg pinnelt kommentbe!