Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
telefonnyomkodó divatbrazilok gigantikus tömegei
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
Vagy Manny Pacquiao-ra, aki nagyobbat ütött, mint a Pruki kávé anno.Minden alkalommal, amikor HBI megemlíti Paquetá nevét egyből másra gondolok, pedig pár kollégámmal ellentétben én soha nem is rendeltem tőlük csomagot. 😀Csakis Paquitora lehet gondolni, a papagajra a Kincs ami nincsbol. 😀
iktriad
Stez
2 hónapja
Zoran is kint van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Minden alkalommal, amikor HBI megemlíti Paquetá nevét egyből másra gondolok, pedig pár kollégámmal ellentétben én soha nem is rendeltem tőlük csomagot. 😀Csakis Paquitora lehet gondolni, a papagajra a Kincs ami nincsbol. 😀
iktriad
2 hónapja
Nincs, nem is volt. Csak szivszerelme legalabb nyolc eve a brazil szovetsegnek, de mindig kitolta az eveket a klubcsapatokkal, es nem vallalt valogatottal. Aztan meg a brazilok akkor tudtak ra lecsapni, amikor ertelme nem volt, mert nincsen csapatuk, Ancelotti meg pont nem abban eros, hogy ismeretlen jatekosokbol csapatot epitsen evi tiz meccsbol. 😀Pontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Ancelotti nagyon jo edzo. All time az egyik legjobb. De o nem a modernkori futballba fit, o egy retro zseni.
Raphinhát meg casemirot sajnálom csak.
eaglesmcnabb
Stez
davemayer
Stez
2 hónapja
Minden alkalommal, amikor HBI megemlíti Paquetá nevét egyből másra gondolok, pedig pár kollégámmal ellentétben én soha nem is rendeltem tőlük csomagot. 😀
2 hónapja
Nincs, nem is volt. Csak szivszerelme legalabb nyolc eve a brazil szovetsegnek, de mindig kitolta az eveket a klubcsapatokkal, es nem vallalt valogatottal. Aztan meg a brazilok akkor tudtak ra lecsapni, amikor ertelme nem volt, mert nincsen csapatuk, Ancelotti meg pont nem abban eros, hogy ismeretlen jatekosokbol csapatot epitsen evi tiz meccsbol. 😀Pontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Ancelotti nagyon jo edzo. All time az egyik legjobb. De o nem a modernkori futballba fit, o egy retro zseni.
eaglesmcnabb
Stez
davemayer
2 hónapja
Pontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólKonkrétan a leginkább odaillő edző akit ki lehetett nevezni!
davemayer
Egy teljesen játékosközpontú, szocioaffektív kapcsokra építő edző, aki kb kiküldi focizni a tele sztárokkal és egokkal lévő csapatát, hogy majd ők megoldják tehetségfölényből.
2 hónapja
Guardiola a legutóbbi 18 évet felívelő korszakot felépítő edzője volt, nyomott hagyott amit annó elkezdett a Barcával. Bele lehet kötni mennyi pénzt költött el, bele is kell. De all time egyik legjobb.
Ancelotti is all time, másabb de felette az idő járt el Madridban, szövetségiként van 8 éve még.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
akkor én csak értelmes szurkolókkal találkozok, mert kurvasok madridos haverom van és midnegyik utálja mint a szart 😀na a pánkószájú, ezzel a kurva góllal tuti hosszabbít vele perez, verjem belemindenkinek az a jó
eaglesmcnabb
Perez és az idióta madrid szurkolók boldogok
másik csapatnál nem rontja a levegőt
egyedül az értelmes madrid szurkolóknak szar, de ők meg annyira kevesen vannak hogy whatevs
Negritis, a vajda
Már csak azért is mert miatta (na meg perez miatt) még több alapvetően semleges ember us utálja a csapatot.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Az alapkoncepció gondolom a "hozzunk egy nagy nevet, aztán majd csak lesz valami" lehetettPontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Ancelotti nagyon jo edzo. All time az egyik legjobb. De o nem a modernkori futballba fit, o egy retro zseni.
eaglesmcnabb
Stez
davemayer
2 hónapja
Pontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Ancelotti nagyon jo edzo. All time az egyik legjobb. De o nem a modernkori futballba fit, o egy retro zseni.
eaglesmcnabb
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
na a pánkószájú, ezzel a kurva góllal tuti hosszabbít vele perez, verjem belemindenkinek az a jó
eaglesmcnabb
Perez és az idióta madrid szurkolók boldogok
másik csapatnál nem rontja a levegőt
egyedül az értelmes madrid szurkolóknak szar, de ők meg annyira kevesen vannak hogy whatevs
2 hónapja
mondanám hogy sajnálom a real-t...de nem 😊na a pánkószájú, ezzel a kurva góllal tuti hosszabbít vele perez, verjem beleEddig sem volt kérdés
eaglesmcnabb
KeyG
2 hónapja
ancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Mit keres itt a Texans GM-je? 😀
eaglesmcnabb
2 hónapja
na a pánkószájú, ezzel a kurva góllal tuti hosszabbít vele perez, verjem beleEddig sem volt kérdés
eaglesmcnabb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
na a pánkószájú, ezzel a kurva góllal tuti hosszabbít vele perez, verjem bele
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Pont ez a rossz seggfej? Remélem fog sírni a meccs után megint, hogy rasszizmus volt, rasszizmus voltóvatosan, mer jön az ICE
shagi0206
2 hónapja
Na btts pipa, most lesz jó a meccs
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
ancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Ancelotti nagyon jo edzo. All time az egyik legjobb. De o nem a modernkori futballba fit, o egy retro zseni.
eaglesmcnabb
2 hónapja
Alakul ez.
2 hónapja
Pont ez a rossz seggfej? Remélem fog sírni a meccs után megint, hogy rasszizmus volt, rasszizmus volt
2 hónapja
Na itt a Kiégett tag is!Totál kiégettnek tűnik azóta is, tuti szar élete van
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Ott is van!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
jó a meccs