NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
109
16
22:25
RedZone week 15
99
10
19:00
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
62
12
New Orleans Saints - Carolina Panthers
12
8
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
11
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
5
5
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Hajrá ETO!💚🤍

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
úgy látszik, a jobbhátvédek Puffin lekvárt kentek a kalácsra
3 hónapja
Nem is kell neki 90-et, de kezdőként ő fog felmenni szerintem.Aki sérült?És Frimpong elv kidőlt pár hétre hamstring injuryval.Gomez 😉
Hot take: jöhet Szobi RB-nek.
zacknorb
Nomac
u. i.:Hmm, már játszott 20 percet pénteken.
De így is kérdés, hogy kibír-e 90et.
zacknorb
3 hónapja
És Frimpong elv kidőlt pár hétre hamstring injuryval.Gomez 😉
Hot take: jöhet Szobi RB-nek.
zacknorb
3 hónapja
És Frimpong elv kidőlt pár hétre hamstring injuryval.Hot take: jöhet Szobi RB-nek.
Poloska vagyok.
3 hónapja
index.hu/sport/futball/2025/08/21/bundesliga-rb-leipzig-liverpool-harvey-elliott-atigazolas/Most már csak a két gárdának kell dűlőre jutnia egymással, a hírek szerint a Liverpool 46 millió eurót kérne visszavásárlási jog mellett, 57 milliót pedig akkor, ha végleges a tranzakció.
3 hónapja
Az Udinese és a Genk is bejelentkezett Pululuért, előbbi Lorenzo Lucca utódját keresi, utóbbi meg árulja Arokodaret 20+ millióért.Pesicert meg elvileg törökből jelentkeztek be …Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂utóbbi évek legjobb igazolása lenne.
davemayer
Kenny
csebi
Meglátjuk, nagy fogás lenne, de inkább 6-8 misi lesz az ára.
3 hónapja
A képen mintha Győző csuklója ékezetet képezne a Fradi feliraton, azaz Frádinak látszik.
NB2
Pontosan, ahogyan ejti.
Szerkesztette: Willie Parker
3 hónapja
Pesicert meg elvileg törökből jelentkeztek be …Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂utóbbi évek legjobb igazolása lenne.
davemayer
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Idén a PL marginal gainje lehet:
Poloska vagyok.
3 hónapja
cm03-04 ota europaban nagyjabol megvan az osszes sleeper😃ki o?Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂utóbbi évek legjobb igazolása lenne.
davemayer
Kenny
ilyeneket honnan ismertek?
YoungZeeZee
3 hónapja
Olasz sajtóhírek szerint Varga Barnabást az elmúlt napokban több Serie A-ban szereplő klubnak (Cagliari, Cremonese, Udinese) is beajánlották, illetve a Napolival és az Al Jazirával is összeboronálták. Az értesülések kapcsán megkerestem a Ferencváros csatárának menedzserét, Paunoch Pétert, aki azt mondta, konkrétumokról egyelőre nem lehet beszélni.Ha van egy kis esze akkor csak az arabokhoz megy már ilyen öregen jó pénzt keresni,
vagy a fagyiban és marad legenda státuszban, mert az olaszokhoz ő már nem fog felérni, nincs neki ideje belerázódni abba a közegbe.
3 hónapja
Ez biztosan fakemost akartam belinkelni 😀 ....ilyen szépet rég láttam! 🤗
NB2
bogjosi
csebi
3 hónapja
Összenő, ami összetartozik 😊most akartam belinkelni 😀 ....ilyen szépet rég láttam! 🤗
NB2
bogjosi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Ez biztosan fakemost akartam belinkelni 😀 ....ilyen szépet rég láttam! 🤗
NB2
bogjosi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
most akartam belinkelni 😀 ....ilyen szépet rég láttam! 🤗
NB2
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
YoungZeeZee
9 389
ki o?Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂utóbbi évek legjobb igazolása lenne.
davemayer
Kenny
ilyeneket honnan ismertek?
3 hónapja
Tavaly előtt játszott a Cremoban, akkor Serie B. Tavaly kölcsönben volt végig a Juve Next Gen, az Serie Csi.Cremonese nem Serie B élmezőny? Nekem úgy rémlik, mintha az utóbbi években folyamatosan a promo playoffban, vagy annak környékén lettek volnaFelix Afena-Gyan (ghánai, cs) Cremonese -> Amed SK kölcsönbeAmióta edzésen eltörte Wijnaldum lábát csak lefele megy a karrierje. Pedig mennyire ígéretesnek tűnt eleinte a Romaban. Most meg Serie C-ből igazolt török2-be.
empty taxi
Sixo
Szerk: most nézem, annyira élmezőny, hogy idén már az A-ban játszanak
slowmotion
3 hónapja
Arsenal Havertz sérülése után meg kipakolt egy 60M fontos ajánlatot Eze-ért... kurva beteg ami PL-ben zajlik...www.nytimes.com/athletic/6565048/2025/08/20/eberechi-eze-arsenal-transfer-agreement/
Beki
68 szal inkább 70 és meg is van a megegyezés
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Cremonese nem Serie B élmezőny? Nekem úgy rémlik, mintha az utóbbi években folyamatosan a promo playoffban, vagy annak környékén lettek volnaFelix Afena-Gyan (ghánai, cs) Cremonese -> Amed SK kölcsönbeAmióta edzésen eltörte Wijnaldum lábát csak lefele megy a karrierje. Pedig mennyire ígéretesnek tűnt eleinte a Romaban. Most meg Serie C-ből igazolt török2-be.
empty taxi
Sixo
Szerk: most nézem, annyira élmezőny, hogy idén már az A-ban játszanak
Szerkesztette: slowmotion
3 hónapja
Felix Afena-Gyan (ghánai, cs) Cremonese -> Amed SK kölcsönbeAmióta edzésen eltörte Wijnaldum lábát csak lefele megy a karrierje. Pedig mennyire ígéretesnek tűnt eleinte a Romaban. Most meg Serie C-ből igazolt török2-be.
empty taxi