NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 6 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
Hajrá ETO!💚🤍

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
Na hajrá, Győr! Kell a két csoportkörös csapat!

3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 878 — Cowboys fan
úgy látszik, a jobbhátvédek Puffin lekvárt kentek a kalácsra
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 716 — Kinek mit intézett a kormánya
Joe Gomez was unable to train three days in a row after making his return against Bournemouth, Arne Slot says.

Biztató
De Bradley hetek óta először edzett.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 090 — balazs.t85@gmail.com
És Frimpong elv kidőlt pár hétre hamstring injuryval.

Hot take: jöhet Szobi RB-nek.
zacknorb
Gomez 😉
Nomac
Aki sérült?

u. i.:Hmm, már játszott 20 percet pénteken.
De így is kérdés, hogy kibír-e 90et.
zacknorb
Nem is kell neki 90-et, de kezdőként ő fog felmenni szerintem.
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 716 — Kinek mit intézett a kormánya

zacknorb
Gomez 😉
Nomac
Aki sérült?

u. i.:Hmm, már játszott 20 percet pénteken.
De így is kérdés, hogy kibír-e 90et.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
3 hónapja

zacknorb
Gomez 😉
3 hónapja

Poloska vagyok.
3 hónapja
 index.hu/sport/futball/2025/08/21/bundesliga-rb-leipzig-liverpool-harvey-elliott-atigazolas/

Most már csak a két gárdának kell dűlőre jutnia egymással, a hírek szerint a Liverpool 46 millió eurót kérne visszavásárlási jog mellett, 57 milliót pedig akkor, ha végleges a tranzakció.
3 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂
davemayer
utóbbi évek legjobb igazolása lenne.
Kenny
Pesicert meg elvileg törökből jelentkeztek be …
csebi
Az Udinese és a Genk is bejelentkezett Pululuért, előbbi Lorenzo Lucca utódját keresi, utóbbi meg árulja Arokodaret 20+ millióért.
Meglátjuk, nagy fogás lenne, de inkább 6-8 misi lesz az ára.
3 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931

NB2
A képen mintha Győző csuklója ékezetet képezne a Fradi feliraton, azaz Frádinak látszik.
Pontosan, ahogyan ejti.

Szerkesztette: Willie Parker
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 896 — Lucas Scott
Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂
davemayer
Kenny
Pesicert meg elvileg törökből jelentkeztek be …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Idén a PL marginal gainje lehet:

Poloska vagyok.
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
davemayer
Kenny
ki o?
ilyeneket honnan ismertek?
YoungZeeZee
cm03-04 ota europaban nagyjabol megvan az osszes sleeper😃

3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 187
Olasz sajtóhírek szerint Varga Barnabást az elmúlt napokban több Serie A-ban szereplő klubnak (Cagliari, Cremonese, Udinese) is beajánlották, illetve a Napolival és az Al Jazirával is összeboronálták. Az értesülések kapcsán megkerestem a Ferencváros csatárának menedzserét, Paunoch Pétert, aki azt mondta, konkrétumokról egyelőre nem lehet beszélni.

Ha van egy kis esze akkor csak az arabokhoz megy már ilyen öregen jó pénzt keresni,
vagy a fagyiban és marad legenda státuszban, mert az olaszokhoz ő már nem fog felérni, nincs neki ideje belerázódni abba a közegbe.
3 hónapja
NB2 New England Patriots 27 441 — nabege2@yahoo.com

NB2
most akartam belinkelni 😀 ....ilyen szépet rég láttam! 🤗
bogjosi
Ez biztosan fake
csebi
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/535702397_24324047527236758_8962784636351066125_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1600x1067&ctp=p600x600&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=b96d88&_nc_ohc=KZGpSOoSX8cQ7kNvwFBnL1Y&_nc_oc=Adl6swSJCB3aPjDtMo3FN7qcnhgsNBwian_lxMTcGlf79T-c5_b-myP0oO0N9ztKiRE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=eldgS3WsOz6O47kaZxnZbw&oh=00_AfmGMnoE4TfJExUe097GnDe8Ai9tRlc3mRBLIpt3LHZoUQ&oe=693D8BD5
Gáspár Győző
Barát az aki akkor is melletted van, amikor máshol kellene lennie ✍️
3 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 516 — Keep pounding

NB2
bogjosi
Összenő, ami összetartozik 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 896 — Lucas Scott

NB2
bogjosi
Ez biztosan fake

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 911

NB2

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
NB2 New England Patriots 27 441 — nabege2@yahoo.com
3 hónapja
YoungZeeZee 9 389
davemayer
Kenny
ki o?
ilyeneket honnan ismertek?
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 398 — LIGHTS OUT!
Felix Afena-Gyan (ghánai, cs) Cremonese -> Amed SK kölcsönbe
empty taxi
Amióta edzésen eltörte Wijnaldum lábát csak lefele megy a karrierje. Pedig mennyire ígéretesnek tűnt eleinte a Romaban. Most meg Serie C-ből igazolt török2-be.
Sixo
Cremonese nem Serie B élmezőny? Nekem úgy rémlik, mintha az utóbbi években folyamatosan a promo playoffban, vagy annak környékén lettek volna

Szerk: most nézem, annyira élmezőny, hogy idén már az A-ban játszanak
slowmotion
Tavaly előtt játszott a Cremoban, akkor Serie B. Tavaly kölcsönben volt végig a Juve Next Gen, az Serie Csi.

3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 788 — The Mathematician
Arsenal Havertz sérülése után meg kipakolt egy 60M fontos ajánlatot Eze-ért... kurva beteg ami PL-ben zajlik...
Beki
 www.nytimes.com/athletic/6565048/2025/08/20/eberechi-eze-arsenal-transfer-agreement/
68 szal inkább 70 és meg is van a megegyezés

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 878 — Cowboys fan
empty taxi
Amióta edzésen eltörte Wijnaldum lábát csak lefele megy a karrierje. Pedig mennyire ígéretesnek tűnt eleinte a Romaban. Most meg Serie C-ből igazolt török2-be.
Sixo
Cremonese nem Serie B élmezőny? Nekem úgy rémlik, mintha az utóbbi években folyamatosan a promo playoffban, vagy annak környékén lettek volna

Szerk: most nézem, annyira élmezőny, hogy idén már az A-ban játszanak

Szerkesztette: slowmotion
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 398 — LIGHTS OUT!
empty taxi