Soccer
42 feliratkozó
18 perce
rossz hétre vettem a repjegyet 😕S a következő ellenfèl sem tűnik verhetetlennek a Fradinak, szóval ebből mèg lehet ősz is.A legszebb, hogy a visszavágó idején Boroszlóban leszünk, átugrunk Zabrzéba!
dande2
Dzsokijuing

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
21 perce
S a következő ellenfèl sem tűnik verhetetlennek a Fradinak, szóval ebből mèg lehet ősz is.A legszebb, hogy a visszavágó idején Boroszlóban leszünk, átugrunk Zabrzéba!
dande2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
40 perce
kiesett az U Cluj is, őket valamiért jobban utálom, mert a magyargyűlölet tekintve talán túltesznek a Steaua szurkolóin is. emlékszem anno minden meccsen zúgott náluk a "ki a magyarokkal az országból" majd egy ilyen rigmust követően éltették Szilágyi Zsoltot, aki a klub akkori csapatkapitánya és ikonja volt a hűsége miatt.a Steauának hogy sikerül odavissza leszopnia egy virsli-gás (aka lett) csapattólKifelejtetted hogy "hálistennek" 😁
deyell
davemayer
built for this shit
46 perce
Carlos Espivel pótolta a Real G. Garciát, 25 millióért jött a Levantéból

49 perce
90+4'Inkabb Cisse-t kellett volna megtartani. Van ket belso vedo a csapatban. A többit nem szabad palyara engedni
Zohore gyönyörűen kifedezett egy labdát a z alapvonalon túlra.
Bomba igazolás
JC6 (Mr. Miele)
51 perce
90+4'Zohore gyönyörűen kifedezett egy labdát a z alapvonalon túlra.
Bomba igazolás
53 perce
Meg van a tovabbjutas. Gratula a Fradinak.Sajnalom a Paksot! De le a kalappal elöttük is
54 perce
Tehat azt mondod a Fradi nem fog nemzetközi indulast ero helyen vegezni? Meresz de barmi lehetsegesTovábbgondoltam 27-ig.Mirol beszelsz. Hiszen nyar van es jatszik a FradiDe a nyár már necces lesz.S a következő ellenfèl sem tűnik verhetetlennek a Fradinak, szóval ebből mèg lehet ősz is.sőt, tavasz is!
dande2
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
55 perce
Sima, ahogy mindenki várta
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
58 perce
Továbbgondoltam 27-ig.Mirol beszelsz. Hiszen nyar van es jatszik a FradiDe a nyár már necces lesz.S a következő ellenfèl sem tűnik verhetetlennek a Fradinak, szóval ebből mèg lehet ősz is.sőt, tavasz is!
dande2
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
Toto21
59 perce
Zakariás pasztmeh
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 órája
Dibusz a valogatott utan a Fradi kapujaban is kapja az ivelesekbol a golokat. Lehet nem kene eroltetni mar
1 órája
Rájöttek Dibusz ellen mit kell csinálni....
1 órája
nem szoktam igazolast temetni ilyen hamar. de kibaszottul rettenetes ez a pali.melegszik.Zohore... Dibusz is összeesett...
Kenny
Toto21
1 órája
Na èn leszek a hibás...
1 órája
Kerdezz meg barkit aki kiment a meccsre. Szerintuk emelt focel jöhettek-e le a jatekosok vagy sem3 magyar csapatra ma buszkek lehetünk, akarmi is lesz a vege. Az ETO meg bujjon elmiert bujjon el? kihoztak a minumomut es tovabbmentek
Toto21
YoungZeeZee
1 órája
Mirol beszelsz. Hiszen nyar van es jatszik a FradiDe a nyár már necces lesz.S a következő ellenfèl sem tűnik verhetetlennek a Fradinak, szóval ebből mèg lehet ősz is.sőt, tavasz is!
dande2
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
1 órája
De a nyár már necces lesz.S a következő ellenfèl sem tűnik verhetetlennek a Fradinak, szóval ebből mèg lehet ősz is.sőt, tavasz is!
dande2
Löfli
1 órája
S a következő ellenfèl sem tűnik verhetetlennek a Fradinak, szóval ebből mèg lehet ősz is.sőt, tavasz is!
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 órája
a kedvenc nevű holland labdarúgóm, Jan Vennegoor of Hesselink fia, Lucas Vennegoor of Hesselink beállt és viszi tovább a családi stafétát. nagyon helyes. még nem egy Shaqueel van Persie, de van benne potenciál.
built for this shit