NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
13
6
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
9
7
22:05
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Hogy mi? 😀wtf stat:Fél szemmel kovetve a west Ham mu meccset, Garnacho meg Dalot kihagyott kb 3 üres kapus lövést
A MU idén 8 gólt szerzett a Premier League-ben, ennél kevesebbre csak a Crystal Palace és a Southampton volt képes. Sajnálom Ericet. Én szívesen adtam volna még neki pár év bizalmat Pool drukkerként, egyébként nem tudom mi tartotta eddig az állásában.
alatriste
A végén pedig kapott egy teljesen ertelmetlen tizit a whu, ezért kikaptak majd kirúgták ten hagot
LoL
sapka
Ten Hag nemhiszem h ezzel az 1 meccsel ásta el magát max utolsó csepp volt, de az a pohár igazából másfél éve tele van és csak folyik ki belőle a víz, csak most vette észre a vezetőség.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
wtf stat:Fél szemmel kovetve a west Ham mu meccset, Garnacho meg Dalot kihagyott kb 3 üres kapus lövést
A MU idén 8 gólt szerzett a Premier League-ben, ennél kevesebbre csak a Crystal Palace és a Southampton volt képes. Sajnálom Ericet. Én szívesen adtam volna még neki pár év bizalmat Pool drukkerként, egyébként nem tudom mi tartotta eddig az állásában.
alatriste
A végén pedig kapott egy teljesen ertelmetlen tizit a whu, ezért kikaptak majd kirúgták ten hagot
LoL
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Na, most azt hozzák a reportok, hogy Rodri lesz az Aranylabdás, és a Realból emiatt senki nem utazik PárizsbaSzimpatikus hozzáállás a Margitiaktól. Rodrinak meg örülnék, ha tényleg megkapná
zacknorb

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Ezt mondtuk 2020-ban Lewa-ra, aztán tudjuk mi történt...Na, most azt hozzák a reportok, hogy Rodri lesz az Aranylabdás, és a Realból emiatt senki nem utazik PárizsbaVicc ha más kapja,
zacknorb
ozibozi
Mondjuk így lehet ki se osztják megint a díjat, "Nem jött el minden jelölt" címszóval... (sarcasm)

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Hosszú ideje az első nem agyonsztárolt jogos nyertes lenne Rodri.Na, most azt hozzák a reportok, hogy Rodri lesz az Aranylabdás, és a Realból emiatt senki nem utazik PárizsbaVicc ha más kapja
zacknorb
ozibozi
Mindezt úgy, hogy Vininél és Bellinghamnél is I see your point (Carvajal soso).
Plusz ott van a 3. pont a Class and fair play, amit a Real és brazil szurkolók is hiányolnak Vinitől
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ruhellem a cityt, az aranylabda se erdekel, de udvozlom a dontest. Mar nem is tudom miota vicc az egesz, hogy nem latnak tul Madridon meg Barcelonan. Azon keves alkalmakkor amikor vegre nem CR/Messi nyerte, akkor se tudtak a ket klub seggebol kilepni. Talan most?Na, most azt hozzák a reportok, hogy Rodri lesz az Aranylabdás, és a Realból emiatt senki nem utazik Párizsbaszokasos kiralyi mentalitas.
zacknorb
csebi
több mint 1 éve
Nem. Végre a megérdemelt helyükre kerültek.Már annyira sajnálja mindenki a MU-t 😀Érdekes, én a többi csapat szurkolóinak sírását, hogy miért nem maradt 😀Ten Hag kirugvaIde hallom a pezsgős üvegek durrogását
Beki
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Na, most azt hozzák a reportok, hogy Rodri lesz az Aranylabdás, és a Realból emiatt senki nem utazik Párizsbaszokasos kiralyi mentalitas.
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Na, most azt hozzák a reportok, hogy Rodri lesz az Aranylabdás, és a Realból emiatt senki nem utazik Párizsba
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vegre nezhetek ujra United meccseket! Antony-t viheti magaval.Már annyira sajnálja mindenki a MU-t 😀Érdekes, én a többi csapat szurkolóinak sírását, hogy miért nem maradt 😀Ten Hag kirugvaIde hallom a pezsgős üvegek durrogását
Beki
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Egy kóklerrel kevesebb
Heisman nádor
több mint 1 éve
wtf stat:Szerintem jol hasznalta a szajat...
alatriste
több mint 1 éve
1998-ban és 2022-ben is volt.www.eredmenyek.com/merkozes/nDIHOvH5/#/osszefoglalasvolt az egyik vb-n egy usa-irán meccs, az se volt piskóta
Ez mekkora meccs lesz
zacknorb
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
wtf stat:A MU idén 8 gólt szerzett a Premier League-ben, ennél kevesebbre csak a Crystal Palace és a Southampton volt képes. Sajnálom Ericet. Én szívesen adtam volna még neki pár év bizalmat Pool drukkerként, egyébként nem tudom mi tartotta eddig az állásában.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Már annyira sajnálja mindenki a MU-t 😀Érdekes, én a többi csapat szurkolóinak sírását, hogy miért nem maradt 😀Ten Hag kirugvaIde hallom a pezsgős üvegek durrogását
Beki
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Egy kóklerrel kevesebb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
A legrosszabbkor, a hétvégén az interim HC felpörgeti őket és szívunk.Ten Hag kirugvaIde hallom a pezsgős üvegek durrogását
Beki
ThundersNFL a Paraszt
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Érdekes, én a többi csapat szurkolóinak sírását, hogy miért nem maradt 😀Ten Hag kirugvaIde hallom a pezsgős üvegek durrogását
Beki
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.eredmenyek.com/merkozes/nDIHOvH5/#/osszefoglalasvolt az egyik vb-n egy usa-irán meccs, az se volt piskóta
Ez mekkora meccs lesz
zacknorb
több mint 1 éve
Ten Hag kirugvaIde hallom a pezsgős üvegek durrogását
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jó sokáig húzták
több mint 1 éve
Ten Hag kirugva
több mint 1 éve
www.eredmenyek.com/merkozes/nDIHOvH5/#/osszefoglalasEz mekkora meccs lesz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pont erre próbáltam finoman utalniÉrtem mi a gondja sokaknak Carloval. De valahogy elfelejtik hogy 3 év alatt begyűjtött 2 La Ligát, 2 BLt, 1 Kupát.És Ancelotti ugyanott tart ma mint Mou? Nem is tudtam 🤣Jó edző volt, de elment mellette a foci. Mourinhora sem bűn azt mondani hogy nem jó edző, pedig a világ kétségkívül legjobb edzője volt évekig.Elhiszem hogy nem kedveled de Ancelottira azt mondani hogy nem jó edző... csak magadat égeted, mint jc a Rossi-s hszeivel.Ancelotti és Flick között mi volt a balhé?az hogy a kettő közül az egyik jó edző, a másik meg olasz
steelwolf
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Persze ehhez a csapathoz annyira nem tűnik fittnek, de azért, hogy elment mellette az idő így 5-6 honappal a liga es BL gyozelme után erős.
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
NB III-ban valószínűleg a sarki kínai kifőzde lesz a szponzor, szóval csak felkészül.Csaba - Honvéd 1:1ezt vmi kinai etterem sutis papirjabol olvasta ki?
Laczó Zsolt szösszenet: “ Amikor nem tudsz nyerni, az a legfontosabb, hogy ne kapj ki.”
😂
- JC6
csebi
Mindig jövőre
több mint 1 éve
Csaba - Honvéd 1:1ezt vmi kinai etterem sutis papirjabol olvasta ki?
Laczó Zsolt szösszenet: “ Amikor nem tudsz nyerni, az a legfontosabb, hogy ne kapj ki.”
😂
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.