NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
wtf stat:
A MU idén 8 gólt szerzett a Premier League-ben, ennél kevesebbre csak a Crystal Palace és a Southampton volt képes. Sajnálom Ericet. Én szívesen adtam volna még neki pár év bizalmat Pool drukkerként, egyébként nem tudom mi tartotta eddig az állásában.
alatriste
Fél szemmel kovetve a west Ham mu meccset, Garnacho meg Dalot kihagyott kb 3 üres kapus lövést
A végén pedig kapott egy teljesen ertelmetlen tizit a whu, ezért kikaptak majd kirúgták ten hagot
LoL
sapka
Hogy mi? 😀
Ten Hag nemhiszem h ezzel az 1 meccsel ásta el magát max utolsó csepp volt, de az a pohár igazából másfél éve tele van és csak folyik ki belőle a víz, csak most vette észre a vezetőség.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
wtf stat:
A MU idén 8 gólt szerzett a Premier League-ben, ennél kevesebbre csak a Crystal Palace és a Southampton volt képes. Sajnálom Ericet. Én szívesen adtam volna még neki pár év bizalmat Pool drukkerként, egyébként nem tudom mi tartotta eddig az állásában.
alatriste
Fél szemmel kovetve a west Ham mu meccset, Garnacho meg Dalot kihagyott kb 3 üres kapus lövést
A végén pedig kapott egy teljesen ertelmetlen tizit a whu, ezért kikaptak majd kirúgták ten hagot
LoL

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Na, most azt hozzák a reportok, hogy Rodri lesz az Aranylabdás, és a Realból emiatt senki nem utazik Párizsba
zacknorb
Szimpatikus hozzáállás a Margitiaktól. Rodrinak meg örülnék, ha tényleg megkapná

Liverpool Fc
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 507 — SB 50 Champion @ Grund
Na, most azt hozzák a reportok, hogy Rodri lesz az Aranylabdás, és a Realból emiatt senki nem utazik Párizsba
zacknorb
Vicc ha más kapja,

ozibozi
Ezt mondtuk 2020-ban Lewa-ra, aztán tudjuk mi történt...

Mondjuk így lehet ki se osztják megint a díjat, "Nem jött el minden jelölt" címszóval... (sarcasm)

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 920 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Vicc ha más kapja
ozibozi
Hosszú ideje az első nem agyonsztárolt jogos nyertes lenne Rodri.
Mindezt úgy, hogy Vininél és Bellinghamnél is I see your point (Carvajal soso).
Plusz ott van a 3. pont a Class and fair play, amit a Real és brazil szurkolók is hiányolnak Vinitől

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 271
zacknorb
Vicc ha más kapja,

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
zacknorb
szokasos kiralyi mentalitas.
csebi
Ruhellem a cityt, az aranylabda se erdekel, de udvozlom a dontest. Mar nem is tudom miota vicc az egesz, hogy nem latnak tul Madridon meg Barcelonan. Azon keves alkalmakkor amikor vegre nem CR/Messi nyerte, akkor se tudtak a ket klub seggebol kilepni. Talan most?
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ten Hag kirugva
Beki
Ide hallom a pezsgős üvegek durrogását
ThundersNFL a Paraszt
Érdekes, én a többi csapat szurkolóinak sírását, hogy miért nem maradt 😀
zacknorb
Már annyira sajnálja mindenki a MU-t 😀
Heisman nádor
Nem. Végre a megérdemelt helyükre kerültek.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
zacknorb
szokasos kiralyi mentalitas.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 920 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 454
Ten Hag kirugva
Beki
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Egy kóklerrel kevesebb
Heisman nádor
Vegre nezhetek ujra United meccseket! Antony-t viheti magaval.
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 454
wtf stat:
alatriste
Szerintem jol hasznalta a szajat...
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.eredmenyek.com/merkozes/nDIHOvH5/#/osszefoglalas
Ez mekkora meccs lesz
zacknorb
volt az egyik vb-n egy usa-irán meccs, az se volt piskóta
NB2
1998-ban és 2022-ben is volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
wtf stat:

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 134 — "Montoya por favor!"
Ten Hag kirugva
Beki
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Egy kóklerrel kevesebb

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 601 — Saturday Night Lights
Ten Hag kirugva
Beki
ThundersNFL a Paraszt
A legrosszabbkor, a hétvégén az interim HC felpörgeti őket és szívunk.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ten Hag kirugva
Beki
ThundersNFL a Paraszt

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 507 — nabege2@yahoo.com
Ez mekkora meccs lesz
zacknorb
volt az egyik vb-n egy usa-irán meccs, az se volt piskóta
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 452 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ten Hag kirugva
Beki

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 271
Jó sokáig húzták
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 117
Ten Hag kirugva
több mint 1 éve
Ez mekkora meccs lesz

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 323 — "Grammar maci"
Ancelotti és Flick között mi volt a balhé?
steelwolf
az hogy a kettő közül az egyik jó edző, a másik meg olasz
eaglesmcnabb
Elhiszem hogy nem kedveled de Ancelottira azt mondani hogy nem jó edző... csak magadat égeted, mint jc a Rossi-s hszeivel.
davemayer
Jó edző volt, de elment mellette a foci. Mourinhora sem bűn azt mondani hogy nem jó edző, pedig a világ kétségkívül legjobb edzője volt évekig.
eaglesmcnabb
És Ancelotti ugyanott tart ma mint Mou? Nem is tudtam 🤣
davemayer
Értem mi a gondja sokaknak Carloval. De valahogy elfelejtik hogy 3 év alatt begyűjtött 2 La Ligát, 2 BLt, 1 Kupát.
Persze ehhez a csapathoz annyira nem tűnik fittnek, de azért, hogy elment mellette az idő így 5-6 honappal a liga es BL gyozelme után erős.
Toca
Pont erre próbáltam finoman utalni

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Csaba - Honvéd 1:1

Laczó Zsolt szösszenet: “ Amikor nem tudsz nyerni, az a legfontosabb, hogy ne kapj ki.”

😂
- JC6
ezt vmi kinai etterem sutis papirjabol olvasta ki?
csebi
NB III-ban valószínűleg a sarki kínai kifőzde lesz a szponzor, szóval csak felkészül.

Mindig jövőre
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
Csaba - Honvéd 1:1

Laczó Zsolt szösszenet: “ Amikor nem tudsz nyerni, az a legfontosabb, hogy ne kapj ki.”

😂
- JC6
ezt vmi kinai etterem sutis papirjabol olvasta ki?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.