NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 507 — nabege2@yahoo.com
Tényleg lenne egyszerűbb Zsuzsikát kibaszni???
több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 261 — Browns GM
Máté Csabától meg is vált a Loki. Hát nem volt egy sikertörténet, de én már azt a részét sem értettem, hogy Blagojevicset miért küldték el.
ervinator
jöhet Gera!

| nyilván Szabó Pista lenne az ésszerű döntés, de pl. egy Kuznyecovra is nagyobb esélyt látok. |

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 462 — I like the Texans, I like who we are
Máté Csabától meg is vált a Loki. Hát nem volt egy sikertörténet, de én már azt a részét sem értettem, hogy Blagojevicset miért küldték el.
ervinator
Nem vagy egyedül
zacknorb
Kezdett rendszert kialakítani youth developement és játékos igazolás stratégiával. Zsuzsi pedig látta hogy egy profi csapatba semmiképp sem fér be. A haverok se. Melyik nb1-es csapatban kerettag Ferenczi vagy Szécsi? Bárány meg teljes rejtély.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kezdődik a Szingapúr-Guam U17!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 920 — Kinek mit intézett a kormánya
ervinator
Nem vagy egyedül

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Flick - Xabi Alonso edzőcsörtét sokaig eltudnék nézni.
Toca
Ez a fajta foci sokáig nem működtethető nagy csapatnál. És ezt nem is tudta meglépni sehol sem. Nem véletlen ment el Klopp is a kontroll felé. Amíg dob a gép gyalulnak még egy Bayern, Real duót is de amint nem mennek be a helyzetek vagy az ellen jól tolja a bunkert és beveri az adódó ziccereket vége a bulinak.

Ettől függetlenül mérföldekkel szimpatikusabb mint Simaláb Tutipassz.

Mondjuk ez a Real keret se kompatibilis a Xabi féle focival szóval ott is lehetnek gondok

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 452 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az öreg Carlo totál olaszosan kezeli az egészet....
A legjobb mondata amikor utoljára 0-4 lett akkor megnyerték a Lá Ligát meg a BL-t 😁 van humorérzéke....

Amúgy kurvahosszú a szezon szóval a 6 pont még nem a világvége....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 601 — Saturday Night Lights
A BVSC átment ukrán-izraeli üzemmódba, Tatabányára vitték a Promontor meccset, pedig még ki is mentem volna :/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 136 — Vikings fan
Flick - Xabi Alonso edzőcsörtét sokaig eltudnék nézni.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 960 — Lucas Scott
Még mindig szörnyű megélni h igen Hansi máshol halmoz sikereket

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 272
Ancelotti és Flick között mi volt a balhé?
steelwolf
az hogy a kettő közül az egyik jó edző, a másik meg olasz
eaglesmcnabb
Azért ha cca 20 év múlva csak fele annyit elér, akkor már akár sikeresnek is mondhatná magát, nem csak jónak 😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 721
MTK-Újpest senki? 😂
szaba
Én inkább személyesen! 4 gólt gurítani a dozsanak és a realnak egy este…felemelő 🤣
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 452 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
steelwolf
eaglesmcnabb
Flick max klubcsapattal...mert a német válogatottal balfaszkodott rendesen a mi örömünkre.....

Draft

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 691 — je suis poloska
steelwolf

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
steelwolf
Barca kispad nagyon ünnepelte a 3. gólt.
Valszeg ment egy kis mutogatás és/vagy duma is.
Szerintem Ancelotti ezt jelezte Flick-nek.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 752
ezeknek a 17 éveseknek kb. 20/20-szor sikerült a lescsapda, mendynek 1/0, vaszkezről is jött a gól a végén, vini nem passzolt senkinek, mbappe elkúrt mindent, camavingán kívül ismételten lószar volt ma mindenki.

Ezt leszámítva Flick leszopatta ma rendesen Ancelottit, elmehetett volna a csúcson nyugdíjba mint Kroos.
eaglesmcnabb
Engem is ez zavar, h itt van a barca, aki tizenéves saját nevelésű játékosokkal leszopat, míg mi vagy eladjuk őket (pl Nico Paz), vagy a kispadon rohadnak egész meccsen, míg a szuper sztárok sétálgatnak a pályán.

Mert oke, jobb most ez a barca, ki lehet kapni. De baszki igy….

Én amúgy nagy fanja vagyok az öreg Carlonak, de most már azt mondom jöjjön Xabi vagy valaki más fiatalabb arc, mert Flick ellen ez nagyon kevés lesz.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 397 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 949
Mbappenek még fel kell nőnie az El Classicohoz.
Toca
Lehet el kene küldeni egy les szabály gyorstalpalora. Hátha utána jobban menne.
rob3r7o
A nem leseit ha berúgná se lenne rossz!
Toca
Én megadtam neki a lesgólokat, úgy izgalmasabb volt.
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
Minden posztra megvan az embere és német precizitással rendbetette a csapatot.....
ThundersNFL a Paraszt
… mondjuk szezon előtt a 2 Marc a Barca B-ből nem így nézett ki hatosban…

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Perez remélem elkattan és szétrúg a sok agyatlan gyökér között az öltözőben. Kellett neki elengedni a csak fehér sztárt szabályt 🙂

több mint 1 éve
Toca
rob3r7o
Csak ne Inzagihoz menjen 😊

Draft

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 136 — Vikings fan
Toca
rob3r7o
A nem leseit ha berúgná se lenne rossz!
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 691 — je suis poloska
ezeknek a 17 éveseknek kb. 20/20-szor sikerült a lescsapda, mendynek 1/0, vaszkezről is jött a gól a végén, vini nem passzolt senkinek, mbappe elkúrt mindent, camavingán kívül ismételten lószar volt ma mindenki.

Ezt leszámítva Flick leszopatta ma rendesen Ancelottit, elmehetett volna a csúcson nyugdíjba mint Kroos.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
szarrá aláznak, fasza
eaglesmcnabb
De meccsben van a Real, nem is értem miért írod, h aláznak.
rob3r7o
Na ugye, végre Te is belátod, becsapós az eredmény. 😊
Jughead
Hat ha ettől jobb napod lesz akkor ez egy full ki-ki meccs volt, csak peche volt a Realnak. 😊

Nekem aztán mindegy.
rob3r7o
Most írtad le nagyjából....az utóbbi időben ez az első siker élmény a Barcának a klasszikuson....
Várható volt ,hogy előbb utóbb beleszaladt a késbe a Real a Barca ellen....
Flick>>>>>>>>>>Ancelotti

Draft