Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 560 — Omar's Coming Yo!
és elküldik Grubert az MTK-hoz, beszarok 😀
Kenny
Pászka Kecsó, Tóth Alexet kellene még gyorsan elküldeni valahova
r.baggio
zúghat a Ria, Ria, Hungária 😊
NB2
hoztak helyette egy brazil 18 eves gyereket meg egyet Nigeriabol.
Kabare.

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.eurosport.hu/labdarugas/ineos-manchester-united-kerekparcsapat-baj_sto20080619/story.shtml
Negritis, a vajda
Mondjuk ezt nem teljesen értem. Okés, hogy az INEOS-nak nem megy jól, de attól miért lesz bajban a MU amikor ott csak huszonvalahány százalékos kisebbségi tulajdonosok és inkább a szakmai döntések az övék.
Sixo
Benne van a cikkben:

A friss hírek alapján a költségcsökkentés első lépéseként két héten belül 100-200 alkalmazottat küldenek el a Unitedtől (többek között a csapat működésének egyik motorját, a majdnem 30 éve a klubnál lévő Jackie Kayt is), emellett bezárhatják a londoni irodájukat, ami a globális partnerek számára történő értékesítésben kulcsfontosságú volt.
Mikey
Annyi ember nem is kell majd egy Nb2-es klubhoz igazából.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 334 — nabege2@yahoo.com
Kenny
r.baggio
zúghat a Ria, Ria, Hungária 😊
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 64 997 — no es importante
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 538
inkabb ide
 www.youtube.com/watch?v=pxBUUvIguu0
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 370
 www.eurosport.hu/labdarugas/ineos-manchester-united-kerekparcsapat-baj_sto20080619/story.shtml
Negritis, a vajda
Mondjuk ezt nem teljesen értem. Okés, hogy az INEOS-nak nem megy jól, de attól miért lesz bajban a MU amikor ott csak huszonvalahány százalékos kisebbségi tulajdonosok és inkább a szakmai döntések az övék.
Sixo
Benne van a cikkben:

A friss hírek alapján a költségcsökkentés első lépéseként két héten belül 100-200 alkalmazottat küldenek el a Unitedtől (többek között a csapat működésének egyik motorját, a majdnem 30 éve a klubnál lévő Jackie Kayt is), emellett bezárhatják a londoni irodájukat, ami a globális partnerek számára történő értékesítésben kulcsfontosságú volt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 580 — I like the Texans, I like who we are
Negritis, a vajda
Sixo
Mer nem lesz pénz megfizetni a szakmai döntéshozókat. Tudod, akik az elmúlt évek sikereit is kitervelték.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 538
Amúgy várom, hogy visszahozzák Holczer Ádámot a Gróf Dávid cseréjének 😀
zacknorb
Grof sztem abszolut korrekt kapus.
van benne tuz, nem is bena.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 196 — LIGHTS OUT!
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 111 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy várom, hogy visszahozzák Holczer Ádámot a Gróf Dávid cseréjének 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 111 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 084 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Bad news for Man City as Manuel Akanji is ruled out for between 8/10 weeks with an injury.

“Manuel will undergo surgery on Saturday”, Pep Guardiola confirms.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 944 — Lucas Scott
Musiala hosszabbitott 2030ig, fuckyeah. mar csak Kimmich kell.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Kenny
Napok, talán hetek óta olvasok erről, és enyhén a Tell me why? kategória. (Nyilván Keane nem játszatná, akkor meg inkább játszon pár megállóval odébb)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 560 — Omar's Coming Yo!

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 445 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közben Hinora Paks.

Nagyon vicces, hogy egy csomó játékosunk felkerült az emmbéegybe, olyan kimagasló tehetségek is, mint kedvencünk, Szivacski, a csapat mégis ott rohad a kettőben még mindig.
Nagyon fura, vajon mi lehet az oka? Lehet mégsem a játékosok annyira szarok mind?
Á, nem, kizárt, Bicepsz ért hozzá, meg az edzők is mind garancia a sikerre.
Biztos valami elbaszott Guttmann-féle átok lehet ez is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 469 — #NoStress
Tudom a rendszer hibája meg 1000-szer kibeszélt téma már, de
Fradi 2 magyar - Plzen 7 cseh a kezdőkben.
alatriste
A City-Realon két angol az angolok, két spanyol a spanyolok kezdőjében.
Mi következik ebből?
Őszentsége Sobri Jóska
Hogy ők nem az utánpotlasnevelo klubbok hanem akik a topokat foglalkoztatják? Ha a Fradi velük akar egy kalap alá kerülni fine by me de ne a magyarok adójából tegye.
alatriste
Miért, kinek az adojához fér még hozzá?

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
5 perc hosszabbitás, gól a 98.percben, köszönjük
Stoki
Legalább 3-4 percig ápolták a két összefejelő Evertonit a hosszabbításban. Mi a kérdés?
kapitnono
Az összefejelés amúgy 94:48-kor történt. Csak a tényszerűség kedvéért.
Ettől még tarthatta tovább a meccsek a bíró, ezzel nagy bajom nincs.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Tudom a rendszer hibája meg 1000-szer kibeszélt téma már, de
Fradi 2 magyar - Plzen 7 cseh a kezdőkben.
alatriste
A City-Realon két angol az angolok, két spanyol a spanyolok kezdőjében.
Mi következik ebből?
Őszentsége Sobri Jóska
Hogy ők nem az utánpotlasnevelo klubbok hanem akik a topokat foglalkoztatják? Ha a Fradi velük akar egy kalap alá kerülni fine by me de ne a magyarok adójából tegye.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 691 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Porto meccsen megy a hentelés rendesen, szerintem lesz itt piros lap is
Löfli
Ha vezetnéd a meccset akkor már 3-3 piros villant volna.
Sixo
az Sobri 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 167
Sallai bebaszta ahogy kő
ozibozi
Így csak 3-1re kapnak ki.
Sixo
4
több mint 1 éve
Sallai bebaszta ahogy kő
ozibozi
Így csak 3-1re kapnak ki.

több mint 1 éve
Porto meccsen megy a hentelés rendesen, szerintem lesz itt piros lap is
Löfli
Ha vezetnéd a meccset akkor már 3-3 piros villant volna.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 944 — Lucas Scott
Amikor Varga ki van akadva, hogy o nem volt szabalytalan... atyaisten, ez no comment
Stez
Azzal suerintem nincs is akkor baj meccs után magyhirtelen, minthogy az M4esek is próbálják ezt beadni.
zacknorb
Szerintem meg van, mert Varga elkepesztoen meghulyult az elmult honapkban, pofazik allandoan es nem fogja fel, hogy azert is huzzak az ellenfelek az agyat, mert latjak, hogy teljesen idegbeteg egy ideje. Ja, oke, ertem, hogy furjak-faragjak, de ez akkor sem indok. Egy felnott emberrol beszelunk, aki annyira buta, hogy ket het alatt a masodik kulcsmeccsrol tiltatja el magat total folosleges es ertelmetlen lapok miatt. Ugy, hogy tudja mar a meccs elott, hogy nem, most nem szabad, oda kell figyelnie.

A pali az elmult 13 meccsen valami 8(!) sarganal jar, ahogy neztem, erre nem letezik elfogadhato magyarazat egy csatar eseteben.

A studioban meg nyilvan azert is ment a huledezes, mert Hajdu B is egybol hisztizni kezdett, amikkel csak tovabb gerjeszti az indulatokat.
Stez
8 EL meccsen kapott 5 sárgát csatárként, Ebből Anderlecht ellen 95. Percben dumaert …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.