NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
13
6
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
9
7
22:05
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Csaba - Honvéd 1:1Laczó Zsolt szösszenet: “ Amikor nem tudsz nyerni, az a legfontosabb, hogy ne kapj ki.”
😂
több mint 1 éve
Értem mi a gondja sokaknak Carloval. De valahogy elfelejtik hogy 3 év alatt begyűjtött 2 La Ligát, 2 BLt, 1 Kupát.És Ancelotti ugyanott tart ma mint Mou? Nem is tudtam 🤣Jó edző volt, de elment mellette a foci. Mourinhora sem bűn azt mondani hogy nem jó edző, pedig a világ kétségkívül legjobb edzője volt évekig.Elhiszem hogy nem kedveled de Ancelottira azt mondani hogy nem jó edző... csak magadat égeted, mint jc a Rossi-s hszeivel.Ancelotti és Flick között mi volt a balhé?az hogy a kettő közül az egyik jó edző, a másik meg olasz
steelwolf
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Persze ehhez a csapathoz annyira nem tűnik fittnek, de azért, hogy elment mellette az idő így 5-6 honappal a liga es BL gyozelme után erős.
több mint 1 éve
És Ancelotti ugyanott tart ma mint Mou? Nem is tudtam 🤣Jó edző volt, de elment mellette a foci. Mourinhora sem bűn azt mondani hogy nem jó edző, pedig a világ kétségkívül legjobb edzője volt évekig.Elhiszem hogy nem kedveled de Ancelottira azt mondani hogy nem jó edző... csak magadat égeted, mint jc a Rossi-s hszeivel.Ancelotti és Flick között mi volt a balhé?az hogy a kettő közül az egyik jó edző, a másik meg olasz
steelwolf
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Én mondtam, viszlát Csabi.Mert a klub az első
De az azért meleg, hogy Dzsudzsák ott van egy vezetőségi ülésen…
Miért lepődök meg mindig? Pedig 25 éve ebben a közegben vagyok😂
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Én mondtam, viszlát Csabi.De az azért meleg, hogy Dzsudzsák ott van egy vezetőségi ülésen…
Miért lepődök meg mindig? Pedig 25 éve ebben a közegben vagyok😂
több mint 1 éve
Breidablik simán nyert idegenben a Vikingur ellen, egy év kihagyás után ismét ők a bajnokok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hát ez a derbidinItalia jó meccs lehetett 😀
több mint 1 éve
Amíg eléggé favorit a Vasas, és Pinyő alkotása, a brutalizmus NB2 kompatibilis nem fogadok a Vasas feljutása ellen (mellette sem).Ez a United tényleg kilátástalanabb saját szintjén, mint a Vasas, pedig UTÓBBINAK PINYŐ AZ EDZŐJE!És simán fel is jut az NB1-be ebben az idényben a Vasas, ha engedik év végéig Pinyőt alkotni. Erre fogadhatunk is.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Köszönjük Taylor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ahhoz képest, hogy ágyusok-pool meccs van, elég kihalt a topikMert 6kor kezdődött a meccsdömping a normális fociban 😊
NB2
több mint 1 éve
Hát nem érdemelnek semmit, de Salahnak túl könnyű MLS és Kiwior ellenmásodik félidőben valamivel kezdeményezőbb volt a csapat, de igazi helyzet nélkül
Heisman nádor
nem mondható hogy benne volt a gól
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hát nem érdemelnek semmit, de Salahnak túl könnyű MLS és Kiwior ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
nah ez szép volt
több mint 1 éve
Alakul
több mint 1 éve
MOOOOO SALAAAAAH
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ahhoz képest, hogy ágyusok-pool meccs van, elég kihalt a topiknem túl jó meccs
NB2
több mint 1 éve
Ahhoz képest, hogy ágyusok-pool meccs van, elég kihalt a topikFootball van...
NB2
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Ahhoz képest, hogy ágyusok-pool meccs van, elég kihalt a topik
több mint 1 éve
Nagyon belehúztak Inter- Juvén is 5 dugó és még nincs vége a félidőnek
több mint 1 éve
Sintér-Dzsuve meg vizilabda meccs lett

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Ajjaj csak ne jöjjön Kiwior...
több mint 1 éve
Jovert addig mutatták 😊