Soccer
22 forduló után nagyon adom, hogy top4-bena Forest és top7-ben a Bournemouth. Fújják le mindenkinek jó ahogy most van.A Cityt előzze meg a Newcastle meg a Bournemouth is, és utóbbi legyen az 5. BL helyen.
alatriste
Poloska vagyok.

Liverpool Fc

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
We're delighted to announce the signing of Abdukodir Khusanov 🩵 pic.twitter.com/ltXMbzm3TK
— Manchester City (@ManCity) January 20, 2025
2023.07.24.
Ekkor igazolta le a srácot a Lens a méltán híres Energetik-BGU-tól 100000 euróért.
2025.01.20.: 40 millio Euro plusz bónuszok, ennyit fizetett a City érte.
🚨🔴 Manchester United are set to open formal talks with Lecce for Patrick Dorgu, no bid has been sent so far.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 20, 2025
As exclusively revealed two weeks ago, he’s high on list as Kerkez and Nuno Mendes are still too expensive.
ℹ️🇩🇰 Dorgu, 100% keen on move… Lecce want around €40m. pic.twitter.com/LPnFsxeX20
Én egy másik realban jobban megnéztem volna ahogy honfitársával minden héten balhézikHa valahol újra megélhet a táncolgatással a pályán az a spanyol bajnokság. Remélem több ilyen "balhéscigányt" nem igazolunk, di Maria után ő volt az akinél eszembe jutott ez a nem éppen kellemes jelző.Micsoda veszteség... Mármint a Betisnek.🚨⚪️🟢 Antony to Real Betis, here we go! Verbal agreement in place between all parties with Man United too.
Documents being checked; then time for travel and medical tests.
United will let him leave on loan deal with 𝐧𝐨 buy clause. He’ll be formally back to United in June. pic.twitter.com/2Bywbzdxvj
Sixo
dugo93
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Francia 2-ben 56 meccs 8 gól és 8 gólpassz. Igazi felső polcos igazolás!
Ha valahol újra megélhet a táncolgatással a pályán az a spanyol bajnokság. Remélem több ilyen "balhéscigányt" nem igazolunk, di Maria után ő volt az akinél eszembe jutott ez a nem éppen kellemes jelző.Micsoda veszteség... Mármint a Betisnek.🚨⚪️🟢 Antony to Real Betis, here we go! Verbal agreement in place between all parties with Man United too.
United will let him leave on loan deal with 𝐧𝐨 buy clause. He’ll be formally back to United in June. pic.twitter.com/2Bywbzdxvj
Sixo
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Micsoda veszteség... Mármint a Betisnek.🚨⚪️🟢 Antony to Real Betis, here we go! Verbal agreement in place between all parties with Man United too.
Sixo
🚨⚪️🟢 Antony to Real Betis, here we go! Verbal agreement in place between all parties with Man United too.
egyenlőre úgy tűnik
kóreai? kínai?Szingapúri. Iktriad szintű rasszizmust toltál.
alatriste
Szerintem tobb, mint egy evtizede nem kovetem szinte egyaltalan a spanyol focit, de most vettem eszre, hogy a Valencia kieso helyen all.Akkor megkedveltem én is őket, a spanyol foci bár sose állt közel hozzám de ligán belül nekik drukkoltam.
Oke, hogy a Benitez fele korszak nagyon regen volt az olyan jatekosokkal, mint Aimar, Ayala, Baraja, Canizares, Vicente, meg meg tudnam sorolni kispocs korombol a jatekosokat, amikor a FIFA2001-el baszattam, de nekem ugy remlik azert meg utana is boven topcsapat voltak.
Most meg kiesnek? Nekem ez durva lenne. Mi tortent veluk?
Duff
Azért még ezen fenti nevek után is ki-ki adott a csapat magából egy David Villát, David Silvát, Jordy Albat, Juan Mata-t, Albiol, João Cancelo és még biztos sokat ki is hagytam. De sajnos ezen garnitura után a csapat 0 inputot kap a kedves nem is tudom kóreai? kínai? Tulajtól és csak szedi ki a pénzt a csapatból és szarik a világba... évek óta pörköli a csapat seggét a kiesés, ami szomorú. Németbe hasonló kis minikedvencem a Schalke volt, ők már a 2-ben vannak, és könnyen lehet, hogy a Valencia is ott kezd 25/26-ban majd.
Kár értük.

Liverpool Fc
Copa del Rey top8:Atletinek és a Realnak fárasztó utazásuk lesz 😊
Valencia-Barcelona
Leganes-Real Madrid
Atleti-Getafe
Sociedad-Osasuna
zacknorb
Valencia-Barcelona
Leganes-Real Madrid
Atleti-Getafe
Sociedad-Osasuna
Poloska vagyok.
Szerintem tobb, mint egy evtizede nem kovetem szinte egyaltalan a spanyol focit, de most vettem eszre, hogy a Valencia kieso helyen all.Peter Lim
Oke, hogy a Benitez fele korszak nagyon regen volt az olyan jatekosokkal, mint Aimar, Ayala, Baraja, Canizares, Vicente, meg meg tudnam sorolni kispocs korombol a jatekosokat, amikor a FIFA2001-el baszattam, de nekem ugy remlik azert meg utana is boven topcsapat voltak.
Duff
Helloka.www.livefootballtickets.com/fixtures/chelsea-v-wolverhampton-wanderers-tickets-english-premier-league.html
Bocsi pici off.
| Londonban vagyok, Chelsea hivatalos oldalán már nincs a holnapi meccsre jegy. Tudtok megbízható resale oldalt, aki esetleg eladná a jegyét? |
Coolearie
Én itt vettem tavaly az eb-re a jegyeket, minden ok volt (paypal kell)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Helloka.Én adtam már el viagogon, az a policy hogy ha nem kapja meg a vevő a jegyet, levonják az eladó számlájáról és kapsz másikat.
Bocsi pici off.
| Londonban vagyok, Chelsea hivatalos oldalán már nincs a holnapi meccsre jegy. Tudtok megbízható resale oldalt, aki esetleg eladná a jegyét? |
Coolearie
De ha VPI-nek van vevő oldalról, azt priorizálnám a helyedben.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Helloka.www.stubhub.ie/chelsea-fc-vs-wolverhampton-wanderers-fc-tickets-stamford-bridge-20-1-2025/event/106430056/
Bocsi pici off.
Coolearie
Már 50£-tól kapsz jegyet, ami elég jó ár.
Mi mindig itt veszünk és még semmilyen probléma nem volt.
Bocsi pici off.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Többet ezt a néger faszt nem akarom united mezben latniÉn a keret 90%-át😂
davemayer
Amorimnak igaza van talán Manchester történetének legrosszabb csapata ez…bírom a szőrmók edzőt, benne látom hogy újra jó csapatunk lehet pár év múlva,mert ide évek kellenek kb