Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 951 — Lucas Scott

zacknorb
varhato volt. meg talan elnezobbek is voltak vele mint masokkal korabban.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 122 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 951 — Lucas Scott
vizilabda, szo szerint😃
Kenny
vard ki az uj szabalyokat, amiket tesztelnek. 7 meteren tulrol lott gol 2-t er. buntetot is lehet 7rol loni, 2-t er. siman 30 felett szereznek golokat a teszt merkozeseken.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 122 — Kinek mit intézett a kormánya
Ebben az országban nem kellene a fociba pénzt ölni, nekem ez a véleményem, mert ez rohadt szánalmas annak aki nem ragadt le a 70-80-as években.
KeyG
Nem kellene ENNYI ÉS ILYEN pénzt ölni a fociba.
Infa- és szervezeti struktúra már fennáll, már csak a tudástranszfer kell, és legfőképpen a magán/piaci tőke bevonása. Aztán el lehet dönteni, hogy piaci igények kielégítése és/vagy magyar footballtradíció újraélesztése legyen a cél (ez utóbbihoz masszív társadalmi átrendezkedés, és a polgárság újraélesztése kellene, so ezt inkább lapozzuk).
zacknorb
mi?
Negritis, a vajda
Igen, ez a következő probléma 😄

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 107 — The Mathematician
Ebben az országban nem kellene a fociba pénzt ölni, nekem ez a véleményem, mert ez rohadt szánalmas annak aki nem ragadt le a 70-80-as években.
KeyG
Infa- és szervezeti struktúra már fennáll, már csak a tudástranszfer kell, és legfőképpen a magán/piaci tőke bevonása. Aztán el lehet dönteni, hogy piaci igények kielégítése és/vagy magyar footballtradíció újraélesztése legyen a cél (ez utóbbihoz masszív társadalmi átrendezkedés, és a polgárság újraélesztése kellene, so ezt inkább lapozzuk).
zacknorb
mi?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
KeyG

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egyébként ha valaki megnézi a magyar és a norvég bajnokság csapatainak az értékét, 154-254 millió a norvég bajnokság javára igaz 4 csapattal több az első osztály ott, a játékosok átlagéletkorát 26.1 a magyar és 24.4 a norvég bajnokságé illetve a légiósok számát 133-97 a magyar bajnokság javára, akkor nekem ne mondja senki, hogy itt nem az utánpótlás nevelésben vannak a gondok.
Norvégia lakossága 5,5 milló mondjuk itt vagyunk 9,5-en és nem vagyunk képesek egy normális bajnokságot kiállítani a magyar bajnokság 2. legértékesebb klubja a Puskás attól 9 értékesebb klub van az Eliteserienben.
És azt is tudjuk, hogy az első Fradi értéke miért és miből annyi amennyi.
KeyG
Abszurdisztánban ahol tombol a pluralizmus megakadt a proliság 50 árnyalatánál elég sok minden nem úgy működik ahogy mondjuk a józan ész vagy a racionalitás diktálna.

Amíg a foci mocsara körül folyamatosan rózsaszín, parfümmel tuningolt pöcegőzzel kábítanak és erre vevők is az emberek senkinek se érdeke ebből a körforgásból kilépni.

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 135
Egyébként ha valaki megnézi a magyar és a norvég bajnokság csapatainak az értékét, 154-254 millió a norvég bajnokság javára igaz 4 csapattal több az első osztály ott, a játékosok átlagéletkorát 26.1 a magyar és 24.4 a norvég bajnokságé illetve a légiósok számát 133-97 a magyar bajnokság javára, akkor nekem ne mondja senki, hogy itt nem az utánpótlás nevelésben vannak a gondok.
Norvégia lakossága 5,5 milló mondjuk itt vagyunk 9,5-en és nem vagyunk képesek egy normális bajnokságot kiállítani a magyar bajnokság 2. legértékesebb klubja a Puskás attól 9 értékesebb klub van az Eliteserienben.
És azt is tudjuk, hogy az első Fradi értéke miért és miből annyi amennyi.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 561 — Omar's Coming Yo!
easy

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ezzel megvan a legjobb nyolc az utolsó meccsen lehet a tarcsit küldeni
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992
Hol volt ez a Raphinha a Xavi alatt???
ozibozi
Végül ideért….de így is néha azért vannak szornyu meccsei…bár ahhoz képest hogy régen néha voltak jó meccsei, ez elég nagy fejlődés
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 752 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Benfica elfikázta....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 168
Hol volt ez a Raphinha a Xavi alatt???
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 737 — "Montoya por favor!"
Jó látni hogy az UEFA már alkalmaz NFL-es scriptírókat 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú meccs lehetett ez a Benfica ellen 😀😀😀😀
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992
4-5
több mint 1 éve
JULIAN ALVAREZ TE KIBASZOTT ZSENI

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 752 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Di Mari megbaszhatta volna a Barcát ,de nem tette.
Sixo
Erre 4-4

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 200 — LIGHTS OUT!
Di Mari megbaszhatta volna a Barcát ,de nem tette.

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 561 — Omar's Coming Yo!
vizilabda, szo szerint😃

több mint 1 éve
85. percben jött az első kaput talált lövés 😀

több mint 1 éve
Na, Chiesa time. 💪
Mikey
te az mi gól lesz

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 376
Na, Chiesa time. 💪

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ma elég dili meccsek vannak mindenfelé
zacknorb
Jah, Brugge-Juvén 75 perc alatt még nem volt kaput talált lövés, elég lobond.

Szerkesztette: Sixo

több mint 1 éve
Ma elég dili meccsek vannak mindenfelé

Poloska vagyok.