Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
az 250ezer EUR. inkabb o a magyar focinak mint Joseph ennel vszeg tobbert a fradiba. ugyis egy budzsebol megy.Én úgy tudom Pali életjáradékot kap, mint az Olimpikonok vagy ahhoz hasonlót, a “magyar futballért végzett kiemelkedő munkájáért”.@StezNem tudom, nem kerdeztem ra. De leirhatod privatban, mit hallottal, mostmar kivancsi lettem. 😀
Írd már meg privátban, hogy a legkissebb Dárdai mi pénzt kapott a válogatottságért, mert olyan összeget hallottam, hogy ha igaz, f............... (cenzúra, ne bánts Vitya) az MLSZ székházat 😀 😀 😀
JC6 (Mr. Miele)
Abban biztos voltam, hogy neki eleg sokat fizetnek, meg mellette szerintem azert a fater is kapott gondolom egy elete vegeig szolo megallapodast az MLSZ-tol, evek ota ott van ugye tanacsadokent.
Stez
Juniorról meg azt hallottam, hogy százmilliós tétel, de konkrét összeget nem mondtak.
JC6 (Mr. Miele)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Én úgy tudom Pali életjáradékot kap, mint az Olimpikonok vagy ahhoz hasonlót, a “magyar futballért végzett kiemelkedő munkájáért”.@StezNem tudom, nem kerdeztem ra. De leirhatod privatban, mit hallottal, mostmar kivancsi lettem. 😀
Írd már meg privátban, hogy a legkissebb Dárdai mi pénzt kapott a válogatottságért, mert olyan összeget hallottam, hogy ha igaz, f............... (cenzúra, ne bánts Vitya) az MLSZ székházat 😀 😀 😀
JC6 (Mr. Miele)
Abban biztos voltam, hogy neki eleg sokat fizetnek, meg mellette szerintem azert a fater is kapott gondolom egy elete vegeig szolo megallapodast az MLSZ-tol, evek ota ott van ugye tanacsadokent.
Stez
Juniorról meg azt hallottam, hogy százmilliós tétel, de konkrét összeget nem mondtak.
több mint 1 éve
Na ja, ne priviben, mert engem is érdekelne mennyiért lehet válogatott játékosokat venni.@Stezmiert priviben?
JC6 (Mr. Miele)
gyokerest nem lehetett volna megvenni?😁
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Pali meg a hatarozatlan szerzodesei ...@StezNem tudom, nem kerdeztem ra. De leirhatod privatban, mit hallottal, mostmar kivancsi lettem. 😀
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
@StezNem tudom, nem kerdeztem ra. De leirhatod privatban, mit hallottal, mostmar kivancsi lettem. 😀
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
róla lecsúsztunk anno@Stezmiert priviben?
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 697
@Stezmiert priviben?
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
@StezÍrd már meg privátban, hogy a legkissebb Dárdai mi pénzt kapott a válogatottságért, mert olyan összeget hallottam, hogy ha igaz, f............... (cenzúra, ne bánts Vitya) az MLSZ székházat 😀 😀 😀
több mint 1 éve
Misleny ezt is leadta, jól van. Mission accomplished
több mint 1 éve
Radó sem volt, győzelem, mi kell még
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gólarányra is figyelni kell
több mint 1 éve
Arra készültem, beírom, ha döntetlen marad, hogy kivételesen most egy rossz szavam sincs a csapatra.Azért jobb ez így...😊
több mint 1 éve
Gec szezon meccse lett
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Unalmas lett vége. Sima ügy.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 697
az megvan.Nem top 5 ez, inkább mintha időrendben lennének felsorolva?chilavert inkabb arrol volt hires h golokat vert.Valderrama helyett nem Chilavertet akartad írni?Lev Yashin, 1950 - 1970Azèrt egy Angelo Peruzzit lehagyni vagy egy Ravellit, Canizarest, Valderramat esetleg Goicoecheat 🤔 pláne ha már a potyakirály Seamen vagy Zubizarreta ott van.....
Gordon Banks, 1958 - 1977
Sepp Maier, 1962 - 1980
Dino Zoff, 1961 - 1983
Peter Shilton, 1966 - 1997
Peter Schmeichel, 1981 - 2003
David Seaman, 1982 - 2004
Oliver Kahn, 1987 - 2008
Edwin van der Sar, 1990 - 2016
Petr Cech, 1999 - 2019
Iker Casillas, 1998 - 2020
Gianluigi Buffon, 1995 - 2023
Other Great Goalkeepers:
Pat Jennings, 1963 - 1986
Andoni Zubizarreta, 1980 - 1998
Neville Southall, 1973 - 2002
Dida, 1992 - 2015
Manuel Neuer, 2004 - Present
Hugo Lloris, 2005 - Present
Thibaut Courtois, 2009 - Present
Alisson Becker, 2013 - Present
ozibozi
dande2
Preud'homme eléggé alulértékelt ezek szerint, nálam ott van a helye a legjobb kapusok között
deyell
Oblakot kihagyni vetek.
top5 az tutti.
YoungZeeZee
ozibozi
de oblak jelenkor top5 , loris mar pl nem is jatszik nagyon?!
becker,kurtos, nojer ok.
oblak radar alatt nagyon.
több mint 1 éve
Majdnem szívrohamot kaptam a C4ben
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hopppááááá!!!!
több mint 1 éve
Pintér magic, clutch time-ban!!!
több mint 1 éve
Nem top 5 ez, inkább mintha időrendben lennének felsorolva?chilavert inkabb arrol volt hires h golokat vert.Valderrama helyett nem Chilavertet akartad írni?Lev Yashin, 1950 - 1970Azèrt egy Angelo Peruzzit lehagyni vagy egy Ravellit, Canizarest, Valderramat esetleg Goicoecheat 🤔 pláne ha már a potyakirály Seamen vagy Zubizarreta ott van.....
Sepp Maier, 1962 - 1980
Dino Zoff, 1961 - 1983
Oliver Kahn, 1987 - 2008
Petr Cech, 1999 - 2019
Other Great Goalkeepers:
Dida, 1992 - 2015
ozibozi
dande2
Preud'homme eléggé alulértékelt ezek szerint, nálam ott van a helye a legjobb kapusok között
deyell
Oblakot kihagyni vetek.
top5 az tutti.
YoungZeeZee
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 697
chilavert inkabb arrol volt hires h golokat vert.Valderrama helyett nem Chilavertet akartad írni?Lev Yashin, 1950 - 1970Azèrt egy Angelo Peruzzit lehagyni vagy egy Ravellit, Canizarest, Valderramat esetleg Goicoecheat 🤔 pláne ha már a potyakirály Seamen vagy Zubizarreta ott van.....
Sepp Maier, 1962 - 1980
Dino Zoff, 1961 - 1983
Oliver Kahn, 1987 - 2008
Petr Cech, 1999 - 2019
Other Great Goalkeepers:
Dida, 1992 - 2015
ozibozi
dande2
deyell
Oblakot kihagyni vetek.
top5 az tutti.
több mint 1 éve
Siralmas ez a Vasas
több mint 1 éve
GECI ILYEN NINCSB+, késik a stream. Tragikomikus.
zacknorb
több mint 1 éve
GECI ILYEN NINCSde van 😀 Még jó, hogy gól-gól-t tettem, mehetek is aludni 😀
zacknorb