Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 573 — LIGHTS OUT!
Vlahovic lol 😀. Nagyon gyenge ez a Juve
Toto21
Igen es ezek a koklerek kepesek vedeni Mottat. Giuntolival egyutt kellene elzavarni a picsaba oket, 2 Serie C szintu kokler.
Beki
Azért ne túlozzunk már. Ezt megelőzően 6 bajnokiból 5öt megnyert, közte a 2 milánói csapat ellen. Semmi értelme full Romaba tolni és évente 3 edzőt elfogyasztani. Keresi a csapatát, és 2025re kezd összeállni.

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 662 — Omar's Coming Yo!
Negreira league

IMG-7698
KeyG
nem unod még? 😀

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 758
Toto21
Igen es ezek a koklerek kepesek vedeni Mottat. Giuntolival egyutt kellene elzavarni a picsaba oket, 2 Serie C szintu kokler.
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 410
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 027 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Kolasinac micsoda gólpassz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 445
Negreira league

IMG-7698

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 088 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pedig remènykedtem benne, hogy hátha mèg lehet esèly a scudettóèrt de hát ha nem akarják a srácok 🤷🤦😏 kb kèt hèt alatt sikerül vègkèpp elbukni mindent. Ügyess 👏👏👏
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 027 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
kamutizivel vezetünk a Juve ellen, csak így tovább srácok! 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 488 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Honvéd közben nagy nehezen leizmozta a Soroksárt. Vérfürdő lesz a kiesés elleni harc az NB II-ben, mert a 8. Mezőkövesd és az utolsó (16.) Tatabánya között NÉGY pont a difi.

Ugyanitt Kántor Kevin a teljes Honvéd tábort mea culpa-ra fogja késztetni. Amikor idejött pár hete, mindenki húzta a száját, hogy ki ez, minek van itt a svájci ötödosztályból. Ma csereként rúgott 1,5-et (az egyik öngól szagú volt), és ollózott egy győztes gólt.
iktriad
Közben a Tatabányával mi történt? Megtáltosodott?
nagylaza, főpohárnok
Feltámasztottuk őket. Mint a Honvédot.
warr_b
Jót tett nekik is az edzőváltás.
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 563 — "Grammar maci"
remélem olcsón ki tudunk szállni Hojlundból, mert egy rakat roncs a srác. Nincs önbizalma, itt ő már nem fog sok vizet zavarni
Toto21
Csak ugy ahogy Antonyból meg Onanából meg Mountból. Esti számtan: ezen játékosok igazolására mennyi pénzt költött kedvenc kopaszunk?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
a bundásban 2 hete nem nyert meccset az aktuális hazai csapat 😲
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 002 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Honvéd közben nagy nehezen leizmozta a Soroksárt. Vérfürdő lesz a kiesés elleni harc az NB II-ben, mert a 8. Mezőkövesd és az utolsó (16.) Tatabánya között NÉGY pont a difi.

Ugyanitt Kántor Kevin a teljes Honvéd tábort mea culpa-ra fogja késztetni. Amikor idejött pár hete, mindenki húzta a száját, hogy ki ez, minek van itt a svájci ötödosztályból. Ma csereként rúgott 1,5-et (az egyik öngól szagú volt), és ollózott egy győztes gólt.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Feltámasztottuk őket. Mint a Honvédot.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 697 — beers & Packers

iktriad
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 697 — beers & Packers
"Ilyen apró dolgokon múlnak a dolgok." Ezt megjegyzem.
több mint 1 éve
érdekes a bíráskodás a Loki - Fradi meccsen. Kubatov befizette az extra adót vajon?
több mint 1 éve
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan
remélem olcsón ki tudunk szállni Hojlundból, mert egy rakat roncs a srác. Nincs önbizalma, itt ő már nem fog sok vizet zavarni
Toto21
Ahhoz kövi szezonban valamit villantania kell, mert anélkül nagyon mínusz..itt vagy kölcsönben valahol mindegy

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 884 — "Montoya por favor!"
Hát nekem ennyi tényleg elég volt ebből a szezonból. Nyáron három igazolás kell. Ha lesz ötödik hely, 9 pont előnyünk van, azt hozzuk be.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Arsenalnak hizelgő az x
davemayer
Itt legalább kettő gólt kellett volna rúgnunk…na mindegy ez van

több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 563 — "Grammar maci"
Arsenalnak hizelgő az x

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
asztakurva

Don't blink!
több mint 1 éve
Bazmeg hogy nem ment be

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 884 — "Montoya por favor!"
MI A FASZ!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 153 — Kinek mit intézett a kormánya
Martinelli xdd
zacknorb
Mondjuk les lett volna

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 153 — Kinek mit intézett a kormánya
Martinelli xdd

Poloska vagyok.