Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Tsimi kezd, Jota nincs a padonKicsit fázom a mai meccstől.
kinda várható volt
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Lipcse úgy nez ki simazza ezt a meccset, pedig tartottam tőle, hiába tok utolsó a Bochum. Baku is jól nyomja, eddig jó vételnek tűnik.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
Tsimi kezd, Jota nincs a padonkinda várható volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Orbán milyen gólt rúgott. 😀 mire nem jó egy lecsúszott beadás.Kapus hogy próbálta szemmel verni 🤣
rob3r7o
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Orbán milyen gólt rúgott. 😀 mire nem jó egy lecsúszott beadás.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
Huh Odgaard ezt de szépen oldotta meg, fordított a Bologna. 😊
több mint 1 éve
Kerkez ára megint nőtt egy csöppetutolsó meccse a Cherriesnél?
ozibozi
built for this shit
több mint 1 éve
Kerkez ára megint nőtt egy csöppetHa tényleg komolyan gondolja a Liverpool a szerződtetését, akkor itt lenne az ideje.
ozibozi
több mint 1 éve
Kerkez ára megint nőtt egy csöppet
több mint 1 éve
Milos bebaszta mint ló a lónak 😊
több mint 1 éve
és lő is egy gólt 😊ráadásul úgy, hogy hiányzik min.a fél csapatHmm, vezet a Monza Bolognában egy bizonyos szemszögből gyönyörű kontra után.kerkezék meg a st james parkban
Mikey
Negritis, a vajda
Stoki
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
ráadásul úgy, hogy hiányzik min.a fél csapatHmm, vezet a Monza Bolognában egy bizonyos szemszögből gyönyörű kontra után.kerkezék meg a st james parkban
Mikey
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Sajna a Bylis is Laciban 😕Hmm, vezet a Monza Bolognában egy bizonyos szemszögből gyönyörű kontra után.kerkezék meg a st james parkban
Mikey
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én meg remélem az enyémen xddremélem anyukája nevén van/lesz minden vagyona majd... 🙂Endrick with his wife. 🤍 pic.twitter.com/SvgHxaK8RL
— Madrid Xtra (@MadridXtra) January 17, 2025
Sixo
18 évesen feleség...(kép alapján a srác komolyabban gondolja a kapcsolatot, mint a másik fél 🥲 )
bogjosi
Viccet félre téve Hakimi jó példa lehet, most Kyle Walker meg rossz.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hmm, vezet a Monza Bolognában egy bizonyos szemszögből gyönyörű kontra után.kerkezék meg a st james parkban
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
remélem anyukája nevén van/lesz minden vagyona majd... 🙂Endrick with his wife. 🤍 pic.twitter.com/SvgHxaK8RL
Sixo
18 évesen feleség...(kép alapján a srác komolyabban gondolja a kapcsolatot, mint a másik fél 🥲 )
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Hmm, vezet a Monza Bolognában egy bizonyos szemszögből gyönyörű kontra után.
több mint 1 éve
Endrick with his wife. 🤍 pic.twitter.com/SvgHxaK8RL
több mint 1 éve
Noha a TV-ben egy hatalmas kókler, a pályán nyújtott teljesítménye maximálisan elismerendő (mármint Nyílnak, Rudi a TV-ben sem kókler)Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gondoltam. 😀Teljes sokkban vagyok. 😀Meglep, gondolom.Tíz évvel meghosszabbította Haaland szerződését a Manchester CityEzek szerint max egy ejnye-bejnyét kap majd a City és minden rendben, mehet minden tovább ugyanígy. Máskülönben aligha kötöttek volna ilyen szerződést.
11,4 milliárd forint per év.
Mikey
Bálesz
Mikey
(Nem igazán vártam mást, csak fura, hogy még az eredmény kihirdetése előtt lépnek egy ilyet.)
Bálesz
Igazolásokra is elköltöttek már 100 milliót, és a hírek szerint még igazolnak is, szóval ez a hosszabbítás csak hab a tortán.
több mint 1 éve
Teljes sokkban vagyok. 😀Meglep, gondolom.Tíz évvel meghosszabbította Haaland szerződését a Manchester CityEzek szerint max egy ejnye-bejnyét kap majd a City és minden rendben, mehet minden tovább ugyanígy. Máskülönben aligha kötöttek volna ilyen szerződést.
Mikey
Bálesz
Mikey
(Nem igazán vártam mást, csak fura, hogy még az eredmény kihirdetése előtt lépnek egy ilyet.)

több mint 1 éve
Meglep, gondolom.Tíz évvel meghosszabbította Haaland szerződését a Manchester CityEzek szerint max egy ejnye-bejnyét kap majd a City és minden rendben, mehet minden tovább ugyanígy. Máskülönben aligha kötöttek volna ilyen szerződést.
Mikey
Bálesz
több mint 1 éve
Tíz évvel meghosszabbította Haaland szerződését a Manchester CityEzek szerint max egy ejnye-bejnyét kap majd a City és minden rendben, mehet minden tovább ugyanígy. Máskülönben aligha kötöttek volna ilyen szerződést.
Mikey