Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 381 — The Mathematician
Gakpo lesen volt sztem
ezért is baromság hogy nincs VAR

de Jota egyenlített

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 970 — Lucas Scott
Dibusz eddig bravúrosan véd. Vszeg a belgák nem videoztak ki h nem ziccerekkel kell operálni ellene hanem beadasokkal

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 142 — "Montoya por favor!"
Nwaneri első profi gólja 😊
Saka és Rice hogy mentek hozzá gratulálni 🥺

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
Gyönyörűen kidolgozott WHU gól. Ja, nem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
ez mi faszság hogy nincs VAR?

több mint 1 éve
Bravo Rice!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Pool kezdő: Kelleher, Bradley, Quansah, Gomez, Tsmikas, Endo, Jones, Gakpo, Chiesa, Nunez, Jota

Subs: Jaros, Van Dijk, Diaz, Szoboszlai, Mac Allister, Salah, Robertson, Alexander-Arnold, Morton

több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
A van Bommel családban sem esett messze az alma a fájától
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 710 — Csodabogár
 telex.hu/sport/2024/09/25/ftc-ferencvaros-rasszizmus-kirekesztes?fbclid=IwY2xjawFhJk5leHRuA2FlbQIxMQABHZuJzFxlA8LF8WJSPp8mL7hejr5eKMlVZPotW23uS76nxczyCV3GKVuLtA_aem_iWABRI5BZgRz-Y6DJqdVsw

„az FTC elkötelezett a kirekesztés bármilyen megnyilvánulása elleni küzdelemben”. Egyebek mellett ez az idézet is szerepel a Fradi válaszában, amit azután küldtek, hogy megkérdeztük, miért tettek ki a Ferencvárosi Torna Club Facebook-oldalára egy, a Fradi 1995-ös, brüsszeli mérkőzésén készült képet, amin az Aryan Army szélsőjobboldali csoport jelképe látható."

😀😀😀😀😀

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 298 — Így remélem megfelelek nektek.....
Annyira èreztem hogy kitalálják hogy Sznyecnyííg jöhet.....Ter Stegen helyett.....😔 Pedig már örültem hogy a Juvènál megszabadultam tőle (sose nem szerettem), erre....
több mint 1 éve
wrexham 200
Na, Mbappe is kiesett pár hétre.

Mondjuk azt hogy vele egy enyhén diszfunkcionális támadósor ami az egyéni zsenikre épít, vagy Endrickel egy funkcionálisan is jobb egység....

Pick your poison
zacknorb
hihetetelen hogy nincs olyan csapat akit ne érne utol a sérülés bogár..
közben meg kiderült hogy Szczęsny lesz a katalánok megmentője
wrexham
Mi eddig egész jól megúsztuk (bár Barrios válogatottban kiesett).
Le kellett hozzá cserélni a komplett legendary fizio stábot, az új ember pedig csökkentette az intenzitást és elment modernebb irányba, egyelőre jól.
zacknorb
sokat számít az orvosi stáb, fizio stáb, de akkora terhelés alatt vannak, hogy idő kérdése sajnos hogy mindenhol ez legyen, de ne legyen igazam
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 932 — Kinek mit intézett a kormánya

Mondjuk azt hogy vele egy enyhén diszfunkcionális támadósor ami az egyéni zsenikre épít, vagy Endrickel egy funkcionálisan is jobb egység....

Pick your poison
zacknorb
wrexham
Mi eddig egész jól megúsztuk (bár Barrios válogatottban kiesett).
Le kellett hozzá cserélni a komplett legendary fizio stábot, az új ember pedig csökkentette az intenzitást és elment modernebb irányba, egyelőre jól.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
wrexham 200

Pick your poison
zacknorb
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 932 — Kinek mit intézett a kormánya

Pick your poison

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Elvették a '27-es BL döntőt a San Sirotól, mert nem tudták garantálni hogy időben elkészül. Kíváncsi vagyok ki kapja.
wrexham
puskas
csebi
Mivel 26-os már itt lesz, kb kizárt.
Hamár az Atleti most megint új stadion névadó sponzort fog lassan bejelenteni, lehetne egy ilyen kombinált bejelentés.
zacknorb
A Metropolitano stadion tökéletes hely a BL-döntőre, nagyon szeretem azt a stadiont.

több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Elvették a '27-es BL döntőt a San Sirotól, mert nem tudták garantálni hogy időben elkészül. Kíváncsi vagyok ki kapja.
wrexham
puskas
csebi
Mivel 26-os már itt lesz, kb kizárt.
Hamár az Atleti most megint új stadion névadó sponzort fog lassan bejelenteni, lehetne egy ilyen kombinált bejelentés.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Varane meg visszavonul. Gyors volt ez az olasz kirándulás.

Sajnálom amúgy, a sérülések vele is kibabráltak. Mondjuk cserébe nyert pár bl-t. 😀
dugo93
Visszavonul? Nem Como játékos lett?
wrexham
De, de ott is megsérült az első felkészülési meccsen és nem javult azóta se a helyzet, így kérvényezte a szerződése felbontását.

Utolsó meccse az FA kupa win volt.

több mint 1 éve
wrexham 200
wrexham
puskas
csebi
Jó lenne, de nehéz elképzelni, hogy duplázna
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 970 — Lucas Scott
wrexham
puskas

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
wrexham 200
több mint 1 éve
wrexham 200

Sajnálom amúgy, a sérülések vele is kibabráltak. Mondjuk cserébe nyert pár bl-t. 😀
dugo93
Visszavonul? Nem Como játékos lett?
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Vinicius nyerte az Aranylabdát elvileg

Szegényt kompenzálni kell, mert állandóan bántják. Messi és CR kiválásával tovább folytatódik a kedvencek szopkodása, avagy az aranylabdák jogos tulajdonosainak meglopása, jelen esetben Rodri kárára. Adnak neki egy újabb löketet ezzel a díjjal, hogy minden fasza, mindent jól csinál, mehet mégfeljebb az amúgy sem kicsi arca ennek a ripacsnak. Valaha volt leggyengébb nyertese lesz ennek a díjnak, ilyenkor kellene azt mondani nem osztjuk ki a díjat, mert nem érik el a szintet és nem akkor amikor valaki űrszámokat hoz. Egy valaki érdemelné meg ezt idén, de ő nem kaphatja meg, mert nem szexi név a mai hulladék futballban.
wrexham
sztem a jelenlegi Vinicius jobb mint '23as Messi
de azért ha mindenestül nézzük karrier alapján is valszeg lesz még jópár játékos aki nyert aranylabdát és rosszabb mint ő

Seva, Owen féle díj ez

mondjuk ha mindenképp a Realból akarták akkor inkább Jude imo
Negritis, a vajda
Ha Seva nem is, de Nedved pl. Bár az az év egyértelműen Henryé volt.

több mint 1 éve
wrexham 200
közben Dárdai Pali a Schalke edzője lehet