NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 275 — no es importante
OV megmondta, hogy kell még egy "Fradi". Tehát: lesz. Csak még - úgy nézem - nem dőlt el, melyik a másik.
nagylaza, főpohárnok
És akkor újra: a cseheknél a Slavia és a Sparta is ott lesz az utolsó BL-körben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
mourinho kozben esett a bl-bol.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Amíg ilyen elemzések lesznek mint ma, hogy csak nem volt szerencsénk, akkor ez is lesz mindig.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben Jonathan David nemet mondott Józsira

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, a Mornar is vezet

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Én koca futballnéző vagyok, de van egy olyan érzésem mint kézilabdánál a Szeged-Veszprém duónál, hogy ennek a Fradinak évközben a bajnokság+kupa kombóban egy sokkal erősebb ellenfelekből összeálló meccsterhelés kellene, ahol kicsit jobban összeszednék a tapasztalati pontokat

Ilyen szintű ellenfélből kelle
ne nekik legalább havonta 2, érződik / érződött hogy lenne / lett volna keresnivaló egyébként ma is..
bobi0092
Miért csak a Fradinak?
petey
Ha lenne megfelelő ellenfél nem csak a Fradinak lenne ez érdeke, de azért nem megsértve más szurkolókat idén mekkora a szorzó arra hogy a Fradi nyeri a bajnokságot ? 1.02?

Amikor tavaly vezetett 3-4 ponttal a Paks a bajnokság felénél simán lenyilatkozza Bognár, hogy természetesen nem valós esély hogy ők nyerjék a bajnokságot a Fradival szemben?

Kézilabdában ugyanez van, a Veszprém megveri 15tel a Dabast, a Komlót meg a Gyöngyöst évközben, az nem igazán terhelés egy Bundesligához képest... igen a Szeged ott van ellenfélnek maximum.
bobi0092
OV megmondta, hogy kell még egy "Fradi". Tehát: lesz. Csak még - úgy nézem - nem dőlt el, melyik a másik.
nagylaza, főpohárnok
Felcsút lenne egyértelműen, csakhát nem nagyon alakul.
zacknorb
Viccnek is rossz...
több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 532
Észlény ez is. 90+6. percben ennek mi értelme volt...
Toto21
Nem fogy el neki a melegvíz a zuhanyzóban?
bobi0092
Akkor kell majd venni még egy csatárt, bal szélsőt, meg védőt is. Ha már itt voltak nem akarnak 2-3 játékost a dánoktól itt tartani?
Toto21
Állami a reptér, nem kell őket felengedni a gépre. 😀
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Ez Konfetti szint, ott lehet majd bizonyítani, mert az EL még sok idén. Majd jövőre,
ozibozi
Az EL meglesz, a konfetti komoly csalódás lenne.

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Palmer gec 2033
zacknorb
9 év börtön szegénynek 😂
Azért az ilyen szerződéseknek tiltottnak kellene lennie szerintem, max 5 év.
kapitnono
fm-ben is ki lehet játszani, 5 év + 3 éves klub oció, szerencsétlen brazilok, argentínok mindig itt rohadnak meg az MTK-ban 😀

Sajnálom a fradit, a koefficiens miatt legalább az 1-0 összejöhetett volna, első félidőben volt véres a nyakuk, ott kellett volna elharapni. EL-ben lehet javítani.

közben miovski 8 misiért megy a gironába, MTKba meg nem fért be 😀

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ez Konfetti szint, ott lehet majd bizonyítani, mert az EL még sok idén. Majd jövőre,
több mint 1 éve
Húh, bazmeg. Kinek kell telefonálni, hogy én is mehessek elemezni a köztévébe?
több mint 1 éve
Én koca futballnéző vagyok, de van egy olyan érzésem mint kézilabdánál a Szeged-Veszprém duónál, hogy ennek a Fradinak évközben a bajnokság+kupa kombóban egy sokkal erősebb ellenfelekből összeálló meccsterhelés kellene, ahol kicsit jobban összeszednék a tapasztalati pontokat

ne nekik legalább havonta 2, érződik / érződött hogy lenne / lett volna keresnivaló egyébként ma is..
bobi0092
Miért csak a Fradinak?
petey
Ha lenne megfelelő ellenfél nem csak a Fradinak lenne ez érdeke, de azért nem megsértve más szurkolókat idén mekkora a szorzó arra hogy a Fradi nyeri a bajnokságot ? 1.02?

Amikor tavaly vezetett 3-4 ponttal a Paks a bajnokság felénél simán lenyilatkozza Bognár, hogy természetesen nem valós esély hogy ők nyerjék a bajnokságot a Fradival szemben?

Kézilabdában ugyanez van, a Veszprém megveri 15tel a Dabast, a Komlót meg a Gyöngyöst évközben, az nem igazán terhelés egy Bundesligához képest... igen a Szeged ott van ellenfélnek maximum.
bobi0092
nagylaza, főpohárnok
Felcsút lenne egyértelműen, csakhát nem nagyon alakul.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
Toto21
bobi0092
Akkor kell majd venni még egy csatárt, bal szélsőt, meg védőt is. Ha már itt voltak nem akarnak 2-3 játékost a dánoktól itt tartani?
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Hajdu B az új kis Knézy
több mint 1 éve

bobi0092
Miért csak a Fradinak?
petey

bobi0092
több mint 1 éve
Toto21
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Toto21
Leírtad észlény....
Mennyi a dán csapat költségvetése?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
több mint 1 éve

bobi0092
Miért csak a Fradinak?
petey

több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Jogos, nagyon csúnya volt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Az egyik Mutyiland bejutott a BL-be, a másik nem
több mint 1 éve
A dánoknál még a négerek is okosabbak
több mint 1 éve
El se hiszem, megtörtént, aminek már 2019-ben meg kellett volna, de Ligt ofisöl Utd. játékos! 🤩🤩
bogjosi
Mazroui is. Mazra, Wan Bissaka és Dalot kb gy kutya. Tök felesleges volt őt is elhozni
több mint 1 éve
Nem baj, szép volt fiúk! Nem lehet minden évben a BL-ben szerepelni. Ennyi kevéske pénzből már ez a teljesítmény is a csoda határát súrolja. Akkor is ti vagytok a Nemzet Csapata!
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Pista még mindig gólról álmodik.....ez hülye

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018