NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
OV megmondta, hogy kell még egy "Fradi". Tehát: lesz. Csak még - úgy nézem - nem dőlt el, melyik a másik.És akkor újra: a cseheknél a Slavia és a Sparta is ott lesz az utolsó BL-körben
nagylaza, főpohárnok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Amíg ilyen elemzések lesznek mint ma, hogy csak nem volt szerencsénk, akkor ez is lesz mindig.
több mint 1 éve
Közben Jonathan David nemet mondott Józsira
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na, a Mornar is vezet
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Viccnek is rossz...Felcsút lenne egyértelműen, csakhát nem nagyon alakul.OV megmondta, hogy kell még egy "Fradi". Tehát: lesz. Csak még - úgy nézem - nem dőlt el, melyik a másik.Ha lenne megfelelő ellenfél nem csak a Fradinak lenne ez érdeke, de azért nem megsértve más szurkolókat idén mekkora a szorzó arra hogy a Fradi nyeri a bajnokságot ? 1.02?Én koca futballnéző vagyok, de van egy olyan érzésem mint kézilabdánál a Szeged-Veszprém duónál, hogy ennek a Fradinak évközben a bajnokság+kupa kombóban egy sokkal erősebb ellenfelekből összeálló meccsterhelés kellene, ahol kicsit jobban összeszednék a tapasztalati pontokatMiért csak a Fradinak?
Ilyen szintű ellenfélből kelle
ne nekik legalább havonta 2, érződik / érződött hogy lenne / lett volna keresnivaló egyébként ma is..
bobi0092
petey
Amikor tavaly vezetett 3-4 ponttal a Paks a bajnokság felénél simán lenyilatkozza Bognár, hogy természetesen nem valós esély hogy ők nyerjék a bajnokságot a Fradival szemben?
Kézilabdában ugyanez van, a Veszprém megveri 15tel a Dabast, a Komlót meg a Gyöngyöst évközben, az nem igazán terhelés egy Bundesligához képest... igen a Szeged ott van ellenfélnek maximum.
bobi0092
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
több mint 1 éve
Állami a reptér, nem kell őket felengedni a gépre. 😀Akkor kell majd venni még egy csatárt, bal szélsőt, meg védőt is. Ha már itt voltak nem akarnak 2-3 játékost a dánoktól itt tartani?Észlény ez is. 90+6. percben ennek mi értelme volt...Nem fogy el neki a melegvíz a zuhanyzóban?
Toto21
bobi0092
Toto21
több mint 1 éve
Ez Konfetti szint, ott lehet majd bizonyítani, mert az EL még sok idén. Majd jövőre,Az EL meglesz, a konfetti komoly csalódás lenne.
ozibozi

több mint 1 éve
fm-ben is ki lehet játszani, 5 év + 3 éves klub oció, szerencsétlen brazilok, argentínok mindig itt rohadnak meg az MTK-ban 😀Palmer gec 20339 év börtön szegénynek 😂
zacknorb
Azért az ilyen szerződéseknek tiltottnak kellene lennie szerintem, max 5 év.
kapitnono
Sajnálom a fradit, a koefficiens miatt legalább az 1-0 összejöhetett volna, első félidőben volt véres a nyakuk, ott kellett volna elharapni. EL-ben lehet javítani.
közben miovski 8 misiért megy a gironába, MTKba meg nem fért be 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ez Konfetti szint, ott lehet majd bizonyítani, mert az EL még sok idén. Majd jövőre,
több mint 1 éve
Húh, bazmeg. Kinek kell telefonálni, hogy én is mehessek elemezni a köztévébe?
több mint 1 éve
Felcsút lenne egyértelműen, csakhát nem nagyon alakul.OV megmondta, hogy kell még egy "Fradi". Tehát: lesz. Csak még - úgy nézem - nem dőlt el, melyik a másik.Ha lenne megfelelő ellenfél nem csak a Fradinak lenne ez érdeke, de azért nem megsértve más szurkolókat idén mekkora a szorzó arra hogy a Fradi nyeri a bajnokságot ? 1.02?Én koca futballnéző vagyok, de van egy olyan érzésem mint kézilabdánál a Szeged-Veszprém duónál, hogy ennek a Fradinak évközben a bajnokság+kupa kombóban egy sokkal erősebb ellenfelekből összeálló meccsterhelés kellene, ahol kicsit jobban összeszednék a tapasztalati pontokatMiért csak a Fradinak?
ne nekik legalább havonta 2, érződik / érződött hogy lenne / lett volna keresnivaló egyébként ma is..
bobi0092
petey
Amikor tavaly vezetett 3-4 ponttal a Paks a bajnokság felénél simán lenyilatkozza Bognár, hogy természetesen nem valós esély hogy ők nyerjék a bajnokságot a Fradival szemben?
Kézilabdában ugyanez van, a Veszprém megveri 15tel a Dabast, a Komlót meg a Gyöngyöst évközben, az nem igazán terhelés egy Bundesligához képest... igen a Szeged ott van ellenfélnek maximum.
bobi0092
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor kell majd venni még egy csatárt, bal szélsőt, meg védőt is. Ha már itt voltak nem akarnak 2-3 játékost a dánoktól itt tartani?Észlény ez is. 90+6. percben ennek mi értelme volt...Nem fogy el neki a melegvíz a zuhanyzóban?
Toto21
bobi0092
több mint 1 éve
Hajdu B az új kis Knézy
több mint 1 éve
OV megmondta, hogy kell még egy "Fradi". Tehát: lesz. Csak még - úgy nézem - nem dőlt el, melyik a másik.Ha lenne megfelelő ellenfél nem csak a Fradinak lenne ez érdeke, de azért nem megsértve más szurkolókat idén mekkora a szorzó arra hogy a Fradi nyeri a bajnokságot ? 1.02?Én koca futballnéző vagyok, de van egy olyan érzésem mint kézilabdánál a Szeged-Veszprém duónál, hogy ennek a Fradinak évközben a bajnokság+kupa kombóban egy sokkal erősebb ellenfelekből összeálló meccsterhelés kellene, ahol kicsit jobban összeszednék a tapasztalati pontokatMiért csak a Fradinak?
bobi0092
petey
bobi0092
több mint 1 éve
Észlény ez is. 90+6. percben ennek mi értelme volt...Nem fogy el neki a melegvíz a zuhanyzóban?
Toto21
több mint 1 éve
Észlény ez is. 90+6. percben ennek mi értelme volt...Leírtad észlény....
Toto21
Mennyi a dán csapat költségvetése?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Észlény ez is. 90+6. percben ennek mi értelme volt...
több mint 1 éve
Ha lenne megfelelő ellenfél nem csak a Fradinak lenne ez érdeke, de azért nem megsértve más szurkolókat idén mekkora a szorzó arra hogy a Fradi nyeri a bajnokságot ? 1.02?Én koca futballnéző vagyok, de van egy olyan érzésem mint kézilabdánál a Szeged-Veszprém duónál, hogy ennek a Fradinak évközben a bajnokság+kupa kombóban egy sokkal erősebb ellenfelekből összeálló meccsterhelés kellene, ahol kicsit jobban összeszednék a tapasztalati pontokatMiért csak a Fradinak?
bobi0092
petey
több mint 1 éve
Jogos, nagyon csúnya volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Az egyik Mutyiland bejutott a BL-be, a másik nem
több mint 1 éve
A dánoknál még a négerek is okosabbak
több mint 1 éve
El se hiszem, megtörtént, aminek már 2019-ben meg kellett volna, de Ligt ofisöl Utd. játékos! 🤩🤩Mazroui is. Mazra, Wan Bissaka és Dalot kb gy kutya. Tök felesleges volt őt is elhozni
bogjosi
több mint 1 éve
Nem baj, szép volt fiúk! Nem lehet minden évben a BL-ben szerepelni. Ennyi kevéske pénzből már ez a teljesítmény is a csoda határát súrolja. Akkor is ti vagytok a Nemzet Csapata!
több mint 1 éve
Pista még mindig gólról álmodik.....ez hülye
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018