NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 397
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
3 brutal hiba (4 a 11essel) es lonek belole 3at - ezt kellene megtanulni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kegyetlenek ezek a dánok 🥺annyi a különbség, hogy ők jobb százalékban használják ki a helyzeteiket, velünk ellentétben. Ennyin múlik majd a továbbjutás
dande2
több mint 1 éve
Kegyetlenek ezek a dánok 🥺
több mint 1 éve
hoppá Botka bal oldaláról jött a gól milyen meglepő... ja, nem...
több mint 1 éve
éreztem már az olimpia alatt is, hogy nagy barátok lettetek 😊jó, de ha az Újpest állna így ki, akkor azért szólna a zöldektől 😊Ez a kifakadás nem konkrétan ennek a beszólásának szólt, érett már egy ideje. Ezt a szintű türhőséget nehezen veszi be a gyomrom, mint amit ő produkál folyamatosan. Mindegy, számomra mától szebb hely a fórum, a némítás funkciót is ki kellett próbálni egyszer.
NB2
Bálesz
több mint 1 éve
Egyenlített mindkét ellen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kár a kinti baromkodásért, ez nem lenne egy megoldhatatlan párharc. De hogy ezt a mindenhol megbukott Basseyt hogy teszi pl Gruber elé a rangsorban, azt nekem senki nem tudja elmagyarázni. Az a faszi nettó emberhátrány, konkrétan zavarja a labda. Borzalom.

több mint 1 éve
Nem kifejezetten tartom jo csatarnak Baszit, de ilyen csapat ellen pont egy ilyen kaliber kell elore.
több mint 1 éve
Érdekes..... szidva van a Fidesz hogy mekkora uszító szarok.... de ugyanúgy megy az idegengyűlölet.... komolyan mekkora képmutató emberek vannak ittÉrdekes....ha Franciákra mondunk hasonlót mindenki helyesel meg úgy van....de egy magyar csapatra mondjuk akkor meg mindenki vérig van sértve....komolyan mekkora képmutató emberek vagyunkHogy áll a zöld Afrika Korps?Az ilyen gyökér hsz helyett beirhattad volna a Google-be is...
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jansen nem látta az EB-n az angol csapatot? Jobb lábas bal védő nem jó bal oldalon ....
több mint 1 éve
jó, de ha az Újpest állna így ki, akkor azért szólna a zöldektől 😊Ez a kifakadás nem konkrétan ennek a beszólásának szólt, érett már egy ideje. Ezt a szintű türhőséget nehezen veszi be a gyomrom, mint amit ő produkál folyamatosan. Mindegy, számomra mától szebb hely a fórum, a némítás funkciót is ki kellett próbálni egyszer.
NB2

több mint 1 éve
Fiam mondja az a baj Rebrov elmenetele óta elveszetette a lekesedèsèt. Mondtam neki, èn kb Varga Zoli óta 🤷🥴😏De hátha Jansen ha nem is jutunk tovább, láttam egèsz formás támadasokat.
több mint 1 éve
Pláne fradi témában. Hagyd is, inkább izguljunk hátha...Pont leszarom, hogy mit mondasz a franciákra.Érdekes....ha Franciákra mondunk hasonlót mindenki helyesel meg úgy van....de egy magyar csapatra mondjuk akkor meg mindenki vérig van sértve....komolyan mekkora képmutató emberek vagyunkHogy áll a zöld Afrika Korps?Az ilyen gyökér hsz helyett beirhattad volna a Google-be is...
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
Mondjuk én vagyok a hülye, hogy Tőled egy legutolsó talponálló legtürhőbb vendégeinek díszgyökér óbégatásánál színvonalasabb hsz-t remélek. Bebizonyítottad már milliószor, hogy nem igazán vagy rá képes.
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Ki nem szarja le, magyarázz amit akarsz, csak jussanak tovább.Érdekes....ha Franciákra mondunk hasonlót mindenki helyesel meg úgy van....de egy magyar csapatra mondjuk akkor meg mindenki vérig van sértve....komolyan mekkora képmutató emberek vagyunkHogy áll a zöld Afrika Korps?Az ilyen gyökér hsz helyett beirhattad volna a Google-be is...
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
Közben vezet a paks, szuper!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
jó, de ha az Újpest állna így ki, akkor azért szólna a zöldektől 😊
több mint 1 éve
Pont leszarom, hogy mit mondasz a franciákra.Érdekes....ha Franciákra mondunk hasonlót mindenki helyesel meg úgy van....de egy magyar csapatra mondjuk akkor meg mindenki vérig van sértve....komolyan mekkora képmutató emberek vagyunkHogy áll a zöld Afrika Korps?Az ilyen gyökér hsz helyett beirhattad volna a Google-be is...
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
Mondjuk én vagyok a hülye, hogy Tőled egy legutolsó talponálló legtürhőbb vendégeinek díszgyökér óbégatásánál színvonalasabb hsz-t remélek. Bebizonyítottad már milliószor, hogy nem igazán vagy rá képes.

több mint 1 éve
Érdekes....ha Franciákra mondunk hasonlót mindenki helyesel meg úgy van....de egy magyar csapatra mondjuk akkor meg mindenki vérig van sértve....komolyan mekkora képmutató emberek vagyunkHogy áll a zöld Afrika Korps?Az ilyen gyökér hsz helyett beirhattad volna a Google-be is...
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Már meghaltSajnos kezdenek visszajönni a meccsbe, talán túlhajtottukHans?
Gruber keretben van?
Gergőbácsi
ThundersNFL a Paraszt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Hogy áll a zöld Afrika Korps?Az ilyen gyökér hsz helyett beirhattad volna a Google-be is...
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
Áh Lucifert tőlem a hideg is kirázza😁😁😁Hogy áll a zöld Afrika Korps?Isten hozott, ordog vihet.
ThundersNFL a Paraszt
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
azért érdekes de Gruber Zsombort meg se említik, mint csatár... LOL. Nagyon megérte neki Pestre jönninem erti a rendszert meg azert nem jatszik.
Toto21
Jon Civic a jobb oldalra😃