NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
Dibusz középre oda adott passzából volt ez a gól.miert ment el elore balra?varta volna meg h merre megy a labda.elvetodott elore
Nemzetközi foci már csak ilyen. Lábbal is kell tudni.
ozibozi
több mint 1 éve
Traore se itt játszana, ha picit okosabb focista lenne.Pedig ha jobbra tekint....
csipkelli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Hajdúbé a Fradi valahogy szerezne egy gólt.....
Draft

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Traore se itt játszana, ha picit okosabb focista lenne.
több mint 1 éve
A dán edző az első meccs után most is jobban nyúlt bele a meccsbe, ez mondjuk elég elkeserítő.

több mint 1 éve
Két prágai csapat lesz közben a BL-playoff utolsó körében

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
latszik, hogy sokkal rutinosabb csapat a dan, olyan okosan huzzak az idotMinden szarra van már VAR meg jelzés, cmes pontosságú mennyit futott statisztika, heat map stb., csak arra nem hogy a hosszabbítás valós legyen... amíg 8-10 perc fetrengésre nem 8-10 perc hosszabbítás lesz csak 5, addig minden szabadrúgásnál görcsöt fog kapni az előnyben lévő csapat játékosa... és bármennyire is gusztustalan sportszerűség szempontjából, effektív.
Kenny
több mint 1 éve
Guszti elfáradt amerre áll arra rúgja a labdát 🧠 nélkül
Draft

több mint 1 éve
az elmult 4 percre gondoltam.latszik, hogy sokkal rutinosabb csapat a dan, olyan okosan huzzak az idotLol, tele van 20-22 évesekkel, nekem pont nem ez a benyomásom. Főleg hogy tudják, milyen tudást termel ki a klub, és mindig szétviszik a piacon.
Kenny
zacknorb
több mint 1 éve
Így hogy kiestek, lehet jobb lett volna ha ő véd és bizonyít nemzetközileg /EB/tornán.Dibusz középre oda adott passzából volt ez a gól.Akkor ezért is került be Gula az EB-re
ozibozi
ThundersNFL a Paraszt
Mind1, majd most
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Amúgy a Mornar is játszik a Paks ellen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
latszik, hogy sokkal rutinosabb csapat a dan, olyan okosan huzzak az idotLol, tele van 20-22 évesekkel, nekem pont nem ez a benyomásom. Főleg hogy tudják, milyen tudást termel ki a klub, és mindig szétviszik a piacon.
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor ez kb úgy látom ennyi volt 😏
több mint 1 éve
Kady Borges is megérte a pénzét idáig
több mint 1 éve
latszik, hogy sokkal rutinosabb csapat a dan, olyan okosan huzzak az idot
több mint 1 éve
Dibusz középre oda adott passzából volt ez a gól.Akkor ezért is került be Gula az EB-re
ozibozi
Draft

több mint 1 éve
Hajdúabé lassan HeadCoach😊
Draft

több mint 1 éve
Dibusz középre oda adott passzából volt ez a gól. Nemzetközi foci már csak ilyen. Lábbal is kell tudni.
több mint 1 éve
lenne egy-két játékos akit elnéznék nálunk is
több mint 1 éve
Cisse a legveszélyesebb lövő. Ha Djibril lett volna 20 éve az jó lett volna, de ő egy középhátvéd
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Megint ugyan az....
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Jók ezek a lövések. Vagy kaput nem találunk, vagy teljesen középre mennek.
több mint 1 éve
Már előtte is spanok voltunk a magyar válogatott meccsek alatt😁😁😁éreztem már az olimpia alatt is, hogy nagy barátok lettetek 😊jó, de ha az Újpest állna így ki, akkor azért szólna a zöldektől 😊Ez a kifakadás nem konkrétan ennek a beszólásának szólt, érett már egy ideje. Ezt a szintű türhőséget nehezen veszi be a gyomrom, mint amit ő produkál folyamatosan. Mindegy, számomra mától szebb hely a fórum, a némítás funkciót is ki kellett próbálni egyszer.
NB2
Bálesz
NB2
Draft

több mint 1 éve
Pedig a két meccsen bőven megvolt az esély elől.Kegyetlenek ezek a dánok 🥺annyi a különbség, hogy ők jobb százalékban használják ki a helyzeteiket, velünk ellentétben. Ennyin múlik majd a továbbjutás
dande2
Toto21
Ebben én már nem érzek meg kettőt (legalább). Mindegy, jöjjön a KI, legyen revans. (Erre legalább nem kellene annyit várni, mint a Slovan ellenire)

több mint 1 éve
Igen, erre gondoltam....Kegyetlenek ezek a dánok 🥺annyi a különbség, hogy ők jobb százalékban használják ki a helyzeteiket, velünk ellentétben. Ennyin múlik majd a továbbjutás
dande2
Toto21