Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Barca 15 perc után 3-0…na jó ez csak a Valencia, de azért ez így is kemény.
több mint 1 éve
Pedig első meccs alapján tökéletes lenne a spursnek. Kineveltuk Robbiet is 😊A Spurs elbaltázta, Moyes és Potter két tökéletes utódjelölt lett volna a helyzet stabilizálásához, ehelyett jöhet egy rizikósabb váltás, lehet hogy rosszabb kimenetellel....Lemaradtunk Robbie Kínről a csuda vigye el pedig hát.... mondjuk ők is megdobhatnák a Fradit pár euró millióval bánat pènzkènt mert fogytán a píz 😁🤣😀😎
Tony Adams
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
1 éve:A message to Liverpool supporters from Jürgen Klopp. pic.twitter.com/l7rtmxgOzt
— Liverpool FC (@LFC) January 26, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nyert a Laci!Ezzel ellépett a kieső zónából!!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szalait becserélte ma a Sdandard Liege a meccs végén.✌️
több mint 1 éve
Úgy sejtem fog még a Felcsút a Hoffenheimből csatárt igazolni...😀
több mint 1 éve
youtu.be/ULIvYRmr7Y0Itt egy dal amit Szobóról énekelnek az angol szurkerek a kocsmában.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
A Spurs elbaltázta, Moyes és Potter két tökéletes utódjelölt lett volna a helyzet stabilizálásához, ehelyett jöhet egy rizikósabb váltás, lehet hogy rosszabb kimenetellel....Lemaradtunk Robbie Kínről a csuda vigye el pedig hát.... mondjuk ők is megdobhatnák a Fradit pár euró millióval bánat pènzkènt mert fogytán a píz 😁🤣😀😎
Tony Adams
több mint 1 éve
EdzőbuktatásEz a fasz lehozta az egyetlen játékost akiben tényleg ott volt a gól? Nem az a kérdés kibasszák e, hanem mikor már végre.
- JC6
Azért az elmúlt 10 évben már láttunk pár szánalmas Spurs-t, de ez mindegyiknek az alja. A másik oldalon meg olyan jatékosok, akik ide nem kellettek jogosan és most meg simán nyernek, mert hazai helyzet sincs.
több mint 1 éve
Edzőbuktatás
több mint 1 éve
A Spurs elbaltázta, Moyes és Potter két tökéletes utódjelölt lett volna a helyzet stabilizálásához, ehelyett jöhet egy rizikósabb váltás, lehet hogy rosszabb kimenetellel....
több mint 1 éve
És megérdemelten, főleg 1-2 után nagyon nyomott a milan92.percben még 1-2re vezetett Balogh Boti csapata, a Parma a San Siroban. Erre a köcsög Milán nem rúgott 2őt ...De.
Sixo
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
92.percben még 1-2re vezetett Balogh Boti csapata, a Parma a San Siroban. Erre a köcsög Milán nem rúgott 2őt ...De.
Sixo
több mint 1 éve
92.percben még 1-2re vezetett Balogh Boti csapata, a Parma a San Siroban. Erre a köcsög Milán nem rúgott 2őt ...
több mint 1 éve
De aztán igen. De az Előre meg az MTK szerintem sosem játszottak egy osztályban.nem nézted végig a videót, ejnyeJa, én a Dundee Derbyre gondoltamMTK-BKV mióta rivalry?www.facebook.com/share/r/1AJ2udH3Ka/Jaja, száz méterre van a két pálya egymástól
zacknorb
slowmotion
Dzsokijuing
slowmotion
Löfli
több mint 1 éve
We’ve all been there before #afcb pic.twitter.com/B1oDWAyptv
— D&M⚽️🇺🇸 (@DandMussoccer) January 25, 2025
több mint 1 éve
nem nézted végig a videót, ejnyeJa, én a Dundee Derbyre gondoltamMTK-BKV mióta rivalry?www.facebook.com/share/r/1AJ2udH3Ka/Jaja, száz méterre van a két pálya egymástól
zacknorb
slowmotion
Dzsokijuing
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ja, én a Dundee Derbyre gondoltamMTK-BKV mióta rivalry?www.facebook.com/share/r/1AJ2udH3Ka/Jaja, száz méterre van a két pálya egymástól
zacknorb
slowmotion
Dzsokijuing
több mint 1 éve
MTK-BKV mióta rivalry?www.facebook.com/share/r/1AJ2udH3Ka/Jaja, száz méterre van a két pálya egymástól
zacknorb
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
www.facebook.com/share/r/1AJ2udH3Ka/Jaja, száz méterre van a két pálya egymástól
zacknorb
több mint 1 éve
Ez 11-es lesz?Igaz vitte a labdát, de utánna tarolt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018