Soccer
🚨🔵🔴 Barça have started discussing wingers internally as there’s still no breakthrough in Nico Williams deal.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 12, 2024
Kingsley Coman can leave Bayern on initial loan, he’s among options on shortlist.
There are several clubs interested and salary is high; but Hansi Flick likes him. pic.twitter.com/p5wb3tAz8o
Iker Undabarrena (spanyol, kp) Leganés -> Johor DT ingyé
Christian Mawissa (francia, hv) Toulouse -> AS Monaco 16 millió EUR
Haissem Hassan (francia, cs) Villarreal -> Oviedo 1.5 millió EUR
Andy Pelmart (francia, hv) Clermont Foot -> Lecce kölcsönbe
Jayden Braaf (holland, cs) Hellas Verona -> Salernitana kölcsönbe
Pedro Neto (portugál, cs) Wolverhampton -> Chelsea FC 60 millió EUR
Caleb Wiley (amerikai, hv) Chelsea FC -> Strasbourg kölcsönbe
Gerónimo Rulli (argentin, kapus) Ajax Amsterdam -> Marseille 3 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Jó, azért sem a PTE, sem a Szekszárd nem mérvadó ellenfél egyelőre. Majd most megyünk Kanizsára, ők tavaly is ott voltak talán a dobogó alja körül.A Rákóczi a héten két meccs, két győzelem, 17:1-es gólkülönbség. Sajnos a Bonyhád ellen még idény eleji forma volt, azért nem vezetjük az MB3DNy-ot.eh, pedig pont írni akartam a megnyitó után, hogy nagyon érik nektek most a feljutás
slowmotion
NB2
De már kinéztem, jövő év húsvétvasárnap jön a Munkás a cukorgyári gödörbe, újra lesz dél-dunántúli rangadó.
Mondjuk az asszonynak az a fantasztikus ötlete támadt, hogy épp akkor inkább utazzunk külföldre... hát az elég sokba kerülne neki.
A Rákóczi a héten két meccs, két győzelem, 17:1-es gólkülönbség. Sajnos a Bonyhád ellen még idény eleji forma volt, azért nem vezetjük az MB3DNy-ot.eh, pedig pont írni akartam a megnyitó után, hogy nagyon érik nektek most a feljutás
slowmotion
Csepel újra nyert, ezúttal a Szolnok ellen 2-0ra. Ezzel 3 meccs után 7 pontos a csapat.Ellenben a III. ker egészen elképesztő ilyen 4-5 meg 3-4-es zakó
Nem rossz, nem rossz.
rob3r7o
Poloska vagyok.
legendary. legendario. leggendario. legendär. 🥵
— adidas Football (@adidasfootball) August 11, 2024
introducing our 24/25 third kits featuring the return of the iconic trefoil. available August 12.@juventusfc @ManUtd @realmadrid @Arsenal @FCBayern pic.twitter.com/84ZucGyQPx
Nem rossz, nem rossz.
„History is a set of lies agreed upon.”

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Chelseatől nem kéne pár100 pontot levonni?Vajon mennyit vonnak le, majd adnak vissza azért, hogy újra levonhassanak belőle? 😀
🚨🚨| BREAKING: Everton will begin the season with the threat of another POINTS DEDUCTION, as the Premier League alleges that the club breached its PSR rules by an extra £6.5M for the 2022-23 season.
— CentreGoals. (@centregoals) August 11, 2024
[@MattHughesMedia] pic.twitter.com/faLkcHEatQ
Negritis, a vajda
Őket bezzeg tudják baszogatni. Pedig a legkevésbé sem szeretem őket. De talán nem velük kéne izmozni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
kommented méltó a Setétvár becenévhez úgy látom továbbra is😊Fehérvár A oktatja a Fehérvár B-thát egy fáradt Vidi ellen mákoltak 4 gólt. amúgy kibaszott egy hulladék ez a dózsa. semmit nem csináltak meccsen.
Kenny
mi próbáltunk halasztani de ezek a geci lila majmok nem mentek bele, nem véletlenül. kellett nekik a győzelem. majd most elhiszik mekkora királyok.
remélem ezek után vágtok nekik 5-öt.
petey
🚨🚨| BREAKING: Everton will begin the season with the threat of another POINTS DEDUCTION, as the Premier League alleges that the club breached its PSR rules by an extra £6.5M for the 2022-23 season.
[@MattHughesMedia] pic.twitter.com/faLkcHEatQ
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Fehérvár A oktatja a Fehérvár B-thát egy fáradt Vidi ellen mákoltak 4 gólt. amúgy kibaszott egy hulladék ez a dózsa. semmit nem csináltak meccsen.
Kenny
mi próbáltunk halasztani de ezek a geci lila majmok nem mentek bele, nem véletlenül. kellett nekik a győzelem. majd most elhiszik mekkora királyok.
remélem ezek után vágtok nekik 5-öt.
Szerkesztette: petey
Beier meg 30M-ért a Dortmundé lett. Guirassy lesz Haller 2.0?
J⚽️TAAAAAAA
Mekkora gólt vágott atyaég.
Mikey
🚨🚨| GOAL: JOTA OPENS THE SCORING FOR LIVERPOOL! WHAT A GOAL!
Liverpool 1-0 Sevilla
pic.twitter.com/L6u2cvLblP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Remélem szépen fokozatosan egyre több lehetőséget fog majd kapni a szezon során.
Tudtam! Nerencváros.(mondjuk a fóbiásoknak hiába írok bármit, szóval legyen: direkt a Fradira lett szabva. Sőt, a Fradi székházban fogalmazták a szabályt. Így jó? 😉 )Ja hogy arra érted. Ez UEFA szabály vagy az MLSZ írta a Fradinak?A playoff a csoportkör előtti utolsó rosta.Ősszel? Jó gyorsan tovább jutott akkor😃A play-off körben nem kell az ellenfél beleegyezése, csak túl sok olyat nem játszottak a magyar csapatok az elmúlt években (a Vidi-n kívül).Ott végül közös kérvényt adtak be. A Debrecen kezdeményezte mert nem tudták volna biztosítani a meccset a Campus miatt.Debrecen-Fradi nem volt az 1. fordulóban. Campus fesztivál miatt kérték a halasztást, Fradi belement.első v. második fordulóban nem volt Fradi meccs nem?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Vigyázat, spoiler lesz: ők is halasztani fognak, ha bejutnak.
Bálesz
szaba
A Fradi nem kért még idén halasztást. De ne aggódj, Gyurikirály se tud róla. Viszont szar eredményt követő indokolatlan bezzegfradizáshoz nem is kell.
Az mondjuk lehetne egy jogos kérdés, hogy a 33 fordulós bajnokságot miért kell már július végén elkezdeni. De talán ezt is átgondolnánk, ha rendszeresen 3-4 csapat lenne ott a playoff körben.
csipkelli
NB2
csipkelli
Egyébként az elmúlt 15 évben minden Fradi kérvényt elfogadtak akkor is, ha a másik csapat nem fogadta el. Viszont amikor más akart halasztani a Fradi nem fogadta el és ott nem is volt halasztás, hogy hogynem arra hivatkozva, hogy mindkét fél beleegyezése kell. Érdekes.
Nemes samu09
Bálesz
Nemes samu09
Bálesz
Nemes samu09
Bálesz
Liverpool teljes kezdővel kezd, de hol van Nunez? Padon sincsPár napja tért vissza, nem kell belelátni semmit. Este lesz másik meccs.
Nomac
Robertson sem játszik ezen a meccsen.
Szerkesztette: Mikey
Mekkora gólt vágott atyaég.
Én csak a superbru oldalon tudom, ott spanyolfocison vagyok benne, de van angol is
A pontozásról: www.superbru.com/premierleague_predictor/how_to_play.php#tab=scoring
Poloska vagyok.