Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Itthoni szabály, bármelyik csapatunk élhet vele, aki eljut addig a körig. Idén a jelek szerint végre sikerül néhánynak.Ja hogy arra érted. Ez UEFA szabály vagy az MLSZ írta a Fradinak?A playoff a csoportkör előtti utolsó rosta.Ősszel? Jó gyorsan tovább jutott akkor😃A play-off körben nem kell az ellenfél beleegyezése, csak túl sok olyat nem játszottak a magyar csapatok az elmúlt években (a Vidi-n kívül).Ott végül közös kérvényt adtak be. A Debrecen kezdeményezte mert nem tudták volna biztosítani a meccset a Campus miatt.Debrecen-Fradi nem volt az 1. fordulóban. Campus fesztivál miatt kérték a halasztást, Fradi belement.első v. második fordulóban nem volt Fradi meccs nem?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Vigyázat, spoiler lesz: ők is halasztani fognak, ha bejutnak.
Bálesz
szaba
A Fradi nem kért még idén halasztást. De ne aggódj, Gyurikirály se tud róla. Viszont szar eredményt követő indokolatlan bezzegfradizáshoz nem is kell.
Az mondjuk lehetne egy jogos kérdés, hogy a 33 fordulós bajnokságot miért kell már július végén elkezdeni. De talán ezt is átgondolnánk, ha rendszeresen 3-4 csapat lenne ott a playoff körben.
csipkelli
NB2
csipkelli
Egyébként az elmúlt 15 évben minden Fradi kérvényt elfogadtak akkor is, ha a másik csapat nem fogadta el. Viszont amikor más akart halasztani a Fradi nem fogadta el és ott nem is volt halasztás, hogy hogynem arra hivatkozva, hogy mindkét fél beleegyezése kell. Érdekes.
Nemes samu09
Bálesz
Nemes samu09
Bálesz
Nemes samu09
(mondjuk a fóbiásoknak hiába írok bármit, szóval legyen: direkt a Fradira lett szabva. Sőt, a Fradi székházban fogalmazták a szabályt. Így jó? 😉 )

több mint 1 éve
Ja hogy arra érted. Ez UEFA szabály vagy az MLSZ írta a Fradinak?A playoff a csoportkör előtti utolsó rosta.Ősszel? Jó gyorsan tovább jutott akkor😃A play-off körben nem kell az ellenfél beleegyezése, csak túl sok olyat nem játszottak a magyar csapatok az elmúlt években (a Vidi-n kívül).Ott végül közös kérvényt adtak be. A Debrecen kezdeményezte mert nem tudták volna biztosítani a meccset a Campus miatt.Debrecen-Fradi nem volt az 1. fordulóban. Campus fesztivál miatt kérték a halasztást, Fradi belement.első v. második fordulóban nem volt Fradi meccs nem?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
A Fradi nem kért még idén halasztást. De ne aggódj, Gyurikirály se tud róla. Viszont szar eredményt követő indokolatlan bezzegfradizáshoz nem is kell.
Az mondjuk lehetne egy jogos kérdés, hogy a 33 fordulós bajnokságot miért kell már július végén elkezdeni. De talán ezt is átgondolnánk, ha rendszeresen 3-4 csapat lenne ott a playoff körben.
csipkelli
NB2
csipkelli
Egyébként az elmúlt 15 évben minden Fradi kérvényt elfogadtak akkor is, ha a másik csapat nem fogadta el. Viszont amikor más akart halasztani a Fradi nem fogadta el és ott nem is volt halasztás, hogy hogynem arra hivatkozva, hogy mindkét fél beleegyezése kell. Érdekes.
Nemes samu09
Bálesz
Nemes samu09
Bálesz
több mint 1 éve
Liverpool teljes kezdővel kezd, de hol van Nunez? Padon sincs
több mint 1 éve
A playoff a csoportkör előtti utolsó rosta.Ősszel? Jó gyorsan tovább jutott akkor😃A play-off körben nem kell az ellenfél beleegyezése, csak túl sok olyat nem játszottak a magyar csapatok az elmúlt években (a Vidi-n kívül).Ott végül közös kérvényt adtak be. A Debrecen kezdeményezte mert nem tudták volna biztosítani a meccset a Campus miatt.Debrecen-Fradi nem volt az 1. fordulóban. Campus fesztivál miatt kérték a halasztást, Fradi belement.első v. második fordulóban nem volt Fradi meccs nem?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
csipkelli
NB2
csipkelli
Nemes samu09
Bálesz
Nemes samu09

több mint 1 éve
Most hogy nincs Morata, ki lő ma 4et Sixoéknak?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
It took a grand total of 20 minutes for Jose Mourinho to get his first yellow card in the Turkish Süper Lig 😅 pic.twitter.com/JZFuBhJobU
— Football Talk (@FootballTalkHQ) August 11, 2024
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Honnan tudod, hogy a hétvégi meccset nem akarta halasztani a Fradi? Sehonnan.Ott végül közös kérvényt adtak be. A Debrecen kezdeményezte mert nem tudták volna biztosítani a meccset a Campus miatt.Debrecen-Fradi nem volt az 1. fordulóban. Campus fesztivál miatt kérték a halasztást, Fradi belement.első v. második fordulóban nem volt Fradi meccs nem?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
csipkelli
NB2
csipkelli
Nemes samu09
több mint 1 éve
Ősszel? Jó gyorsan tovább jutott akkor😃A play-off körben nem kell az ellenfél beleegyezése, csak túl sok olyat nem játszottak a magyar csapatok az elmúlt években (a Vidi-n kívül).Ott végül közös kérvényt adtak be. A Debrecen kezdeményezte mert nem tudták volna biztosítani a meccset a Campus miatt.Debrecen-Fradi nem volt az 1. fordulóban. Campus fesztivál miatt kérték a halasztást, Fradi belement.első v. második fordulóban nem volt Fradi meccs nem?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
csipkelli
NB2
csipkelli
Nemes samu09
Bálesz
több mint 1 éve
A play-off körben nem kell az ellenfél beleegyezése, csak túl sok olyat nem játszottak a magyar csapatok az elmúlt években (a Vidi-n kívül).Ott végül közös kérvényt adtak be. A Debrecen kezdeményezte mert nem tudták volna biztosítani a meccset a Campus miatt.Debrecen-Fradi nem volt az 1. fordulóban. Campus fesztivál miatt kérték a halasztást, Fradi belement.első v. második fordulóban nem volt Fradi meccs nem?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
csipkelli
NB2
csipkelli
Nemes samu09

több mint 1 éve
"hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival." - Ez nálam azt jelenti, hogy a Paks még nem kért halasztást, a Fradi pedig igen.De nem mondta, hogy a Fradi kért halasztást. Azt mondta ő is, hogy - ennek ellenére - kapott. Ez itt a valódi kérdés, hogy mi alapján megy a halasztás. Na mindegy.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
A Fradi nem kért még idén halasztást. De ne aggódj, Gyurikirály se tud róla.
csipkelli
szaba
Ami csak úgy állja meg a helyét, ha az 5. fordulós halasztást nézzük (ami még nem volt). Playoff körös halasztás, amivel a Paks is élhet majd, ha eljut odáig (nyilván erre jó esélyük van, biztos vagyok benne, hogy halasztani is fognak).
Olyan halasztást, ami már megtörtént, még nem kért a Fradi idén, mert a Loki-meccset nem mi kértük, hogy ne legyen.

több mint 1 éve
Ott végül közös kérvényt adtak be. A Debrecen kezdeményezte mert nem tudták volna biztosítani a meccset a Campus miatt.Debrecen-Fradi nem volt az 1. fordulóban. Campus fesztivál miatt kérték a halasztást, Fradi belement.első v. második fordulóban nem volt Fradi meccs nem?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
csipkelli
NB2
csipkelli
több mint 1 éve
oké, az megvolt, hogy nem volt meccs valamikor, az indok nem volt megDebrecen-Fradi nem volt az 1. fordulóban. Campus fesztivál miatt kérték a halasztást, Fradi belement.első v. második fordulóban nem volt Fradi meccs nem?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
csipkelli
NB2
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Debrecen-Fradi nem volt az 1. fordulóban. Campus fesztivál miatt kérték a halasztást, Fradi belement.első v. második fordulóban nem volt Fradi meccs nem?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
csipkelli
NB2
több mint 1 éve
első v. második fordulóban nem volt Fradi meccs nem?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kell a másik csapat beleegyezése. Playoff kör közben nem, ott elég, ha te akarsz.De nem mondta, hogy a Fradi kért halasztást. Azt mondta ő is, hogy - ennek ellenére - kapott. Ez itt a valódi kérdés, hogy mi alapján megy a halasztás. Na mindegy.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
csipkelli
szaba
több mint 1 éve
De nem mondta, hogy a Fradi kért halasztást. Azt mondta ő is, hogy - ennek ellenére - kapott. Ez itt a valódi kérdés, hogy mi alapján megy a halasztás. Na mindegy.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
csipkelli
több mint 1 éve
Ez egy örök kérdés, hogy mi éri meg jobban, elkezdeni július végén és éles, tétre menő meccsekkel melegíteni az európai meccsekre, vagy kezdjék augusztus vége/közepe fele és játszanak felkészülési meccseket nagyobb, erősebb csapatokkal.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
csipkelli
Amikor mi rakjuk össze a felkészülést, mi mindig 1 osztállyal feljebbi csapatokkal játszunk a felkészülés végén, pont emiatt.
Szerkesztette: Kenny
több mint 1 éve
Még. Idén. 😁😁
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/bognar-gyorgy-ugy-latszik-magyarorszagon-csak-a-ferencvarosnak-lehet-halasztaniNyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
szaba
több mint 1 éve
Nyilván éllel írtam, hiszen ők nem kértek eddig, ellenben a Fradival. De nem fogom odaírni a végére, hogy éllel írtam, mert attól ki is megy az éle.Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba
Bálesz
több mint 1 éve
Pedro Neto menni Chelsea.60+3 millió font.
Ha már a PL-t megnyerni nincs sok esélyük, akkor rámennek a PL2-re?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Miért ne tudnának? A Playoff-körben mindenkinek adott a lehetőség.Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
szaba

több mint 1 éve
Friss:Jon Gorrotxategi (spanyol, kp) Real Sociedad -> Mirandés kölcsönbe
Willian Pacho (ecuadori, hv) Eintracht Frankfurt -> PSG 40 millió EUR
Deniz Undav (német, cs) Brighton -> Stuttgart 26.7 millió EUR
Dani Olmo (spanyol, kp) RB Leipzig -> FC Barcelona 55 millió EUR
Casper Tengstedt (dán, cs) Benfica -> Hellas Verona kölcsönbe
Isaías Delpupo (argentin, kp) Cagliari -> St. Truiden 200k EUR
Myron Boadu (holland, cs) AS Monaco -> Bochum kölcsönbe
M'Bala Nzola (angolai, cs) Fiorentina -> Lens kölcsönbe
David de Gea (spanyol, kapus) Manchester United -> Fiorentina ingyé
Gabriel Slonina (amerikai, kapus) Chelsea FC -> Barnsley kölcsönbe
Sydney van Hooijdonk (holland, cs) Bologna -> Cesena átigazolási ár nem nyilvános
Igor Miladinovic (szerb, kp) Cukaricki -> St.-Étienne 3 millió EUR
Irvin Cardona (francia, cs) Augsburg -> Espanyol kölcsönbe
Jean-Clair Todibo (francia, hv) OGC Nice -> West Ham kölcsönbe
Dominic Solanke (angol, cs) Bournemouth -> Tottenham 64.3 millió EUR
Facundo Buonanotte (argentin, kp) Brighton -> Leicester City kölcsönbe
Davide Veroli (olasz, hv) Cagliari -> Sampdoria kölcsönbe
Alexis Sánchez (chilei, cs) Internazionale -> Udinese ingyé
Aliou Baldé (guineai, cs) OGC Nice -> Bochum kölcsönbe
Johann Lepenant (francia, kp) Lyon -> Nantes kölcsönbe
Marco Pellegrino (argentin, hv) AC Milan -> CA Independiente kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!Ja, ők nem tudnak halasztást kérni, mint a gyengébb kerettel rendelkező Fradi
- JC6
több mint 1 éve
Hajjaj, a Paksnak sok lesz a kettős terhelés..3 naponta meccs, ez borzasztó!
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)