Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Egyértelmű hogy Lijnders miatt megy oda, amit értek is. De nagyon sajnálom.Carvalho 20 millióért Brentford, Clark 6 millióért Salzburg, alakulnak a kölcsönszerződések is emellett, de Zubimendiről még tárgyalunk a Sociedaddal.Clarkot sajnálom kicsit, de az RB programja jó lesz neki
Mikey
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Carvalho 20 millióért Brentford, Clark 6 millióért Salzburg, alakulnak a kölcsönszerződések is emellett, de Zubimendiről még tárgyalunk a Sociedaddal.Clarkot sajnálom kicsit, de az RB programja jó lesz neki
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Carvalho 27.5 millióért Brentford (az 5 millió feletti rész 20%-a a Fulhamé, ők is jól járnak), Clark 6 millióért Salzburg, alakulnak a kölcsönszerződések is emellett, de Zubimendiről még tárgyalunk a Sociedaddal.
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
Mazraval kapcsolatban mik a meglatasok, mostanában milyen volt, hasznalhato meg, nagyon sérülékeny?Ex-AJAX-os, nem tudom mi mást kellene még tudni, egyszerűen KELL és kész! 😀
esanders10
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Akkor Ben Romadant is gyorsan el lehet adni 😊
több mint 1 éve
Na akkor de Ligt 45+5ert, Mazra meg 15+5 Misiért igazol a Manchester unitedba. “Gyönyörű” üzlet ez a bajoroktol …és baszki Upa rajtunk marad. Ez kész vicc.
csebi
több mint 1 éve
Rashford ajtó-ablak helyzetben kapufára rúgja. Already in midseason form. 😀
több mint 1 éve
Chelsea players warm up next seasonpic.twitter.com/HxxzbSQ01H
— Troll Football (@TrollFootball) August 9, 2024
több mint 1 éve
Na akkor de Ligt 45+5ert, Mazra meg 15+5 Misiért igazol a Manchester unitedba. “Gyönyörű” üzlet ez a bajoroktol …sok De Ligt-ért a 45+5 😕. Szerintem olcsóbban is megúszhattuk volna
csebi
több mint 1 éve
Mazraval kapcsolatban mik a meglatasok, mostanában milyen volt, hasznalhato meg, nagyon sérülékeny?
több mint 1 éve
Na akkor de Ligt 45+5ert, Mazra meg 15+5 Misiért igazol a Manchester unitedba. “Gyönyörű” üzlet ez a bajoroktol …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
kezdődik a csempó, fél 7-től pedig a lígvan a Hollywood FC-vel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Igen, de most utánanéztem, nem 10% a miénk ebből, hanem 10 millió font. Zseniális. 😊ingyé szereztük 20ért adtuk el 😀Solanke meg Spurs 65ert. Ricsinel csak jobb lehet.És ebből a Liverpool is kap még tán 10%-ot. 😀 Bomba üzlet volt az eladása anno.
Duff
Mikey
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Jól látom hogy holnap két Liverpool meccs lesz? Nem nagyon követem a felkészülési meccseket, de szoktak ilyet?Nem szoktak, de kell a fiataloknak is a bizonyítási lehetőség.
Nomac
több mint 1 éve
ingyé szereztük 20ért adtuk el 😀Solanke meg Spurs 65ert. Ricsinel csak jobb lehet.És ebből a Liverpool is kap még tán 10%-ot. 😀 Bomba üzlet volt az eladása anno.
Duff
Mikey
több mint 1 éve
Solanke meg Spurs 65ert. Ricsinel csak jobb lehet.És ebből a Liverpool is kap még tán 10%-ot. 😀 Bomba üzlet volt az eladása anno.
Duff
több mint 1 éve
Jól látom hogy holnap két Liverpool meccs lesz? Nem nagyon követem a felkészülési meccseket, de szoktak ilyet?fél2kor lesz egy barátságos a sevilla ellen
Nomac
mi a másik?
oh egy las palmas is?!
wtf 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Jól látom hogy holnap két Liverpool meccs lesz? Nem nagyon követem a felkészülési meccseket, de szoktak ilyet?Jól. Kell a gyakorlás mindenkinek, egy meccs nem lett volna elég.
Nomac
több mint 1 éve
Jól látom hogy holnap két Liverpool meccs lesz? Nem nagyon követem a felkészülési meccseket, de szoktak ilyet?
több mint 1 éve
Solanke meg Spurs 65ert. Ricsinel csak jobb lehet.
több mint 1 éve
Nekem az a tippem, hogy Alisson egyáltalán nem annyira elkötelezett a Liverpool felé, mint mi szurkolók azt szeretnénk, és bár hiába van '27-ig szerződése, jó eséllyel nem fogja azt kitölteni. És lehet erről a front office is tud, akkor pedig gondoskodni kell az utánpótlásról. A grúz ugye az EB-je után extrán felkapott lett, nem meglepő hogy ő az első név akit bedobnak.Valamint Romano szerint jó az esély arra is hogy leigazolja a Liverpool Mamardashvilit a Valenciától, de kölcsönben az idei szezont még ott töltené, hiszen Alissonnak még szerződése van a klubbal.Én nagyon kedvelem Giorgit. Amíg követtem a spanyol ligát a Valenciának szurkoltam. Volt ott pár egészen fantasztikus kedvenc, évante 5-7 Valencia spanyol bajnoki meccset szoktam is nézni (5-7-el több mint a Reál vagy Barca) és remek kapus védések terén. Kijövetelei is remekek, jól szed le beadást, DE lábbal szerintem messze nem hoz top szintet. Ali-t pedig nem tudom máshová tenni, minthogy a világlegjobbja. 32éves lesz idén. 5 éve a topon nagyon könnyen lehet. Nekem ez furcsa és nem annyira érteném... Főleg, hogy Kelleher is még itt van. Ha váltani akarnak jövőre (amivel nem értek egyet) miért nem adják kölcsön Caoimhint valahova egy évre kezdeni és ha jól tolja akkor HA váltani akarnak ott az ember?
Ha ez a két igazolás összejönne, kapásból 10/8 lenne a front office munkája. Aztán már csak egy LB-CB kellene a 10/10-hez.
Mikey
Nincs tele a pénztár, szerintem égetőbb dolgok is vannak mint future kapus keresése amíg ilyen kettős van jelenleg a keretben mint Ali és Cao.
alatriste
Kelleher nekem nagy talány. Vele leginkább az időzítés a rossz. Már 2-3 éve stabilan kezdőnek kellene lennie, és abszolút megértem, hogy nem akar várni még 1-2 évet, hanem inkább eligazol végleg.
több mint 1 éve
Valamint Romano szerint jó az esély arra is hogy leigazolja a Liverpool Mamardashvilit a Valenciától, de kölcsönben az idei szezont még ott töltené, hiszen Alissonnak még szerződése van a klubbal.Én nagyon kedvelem Giorgit. Amíg követtem a spanyol ligát a Valenciának szurkoltam. Volt ott pár egészen fantasztikus kedvenc, évante 5-7 Valencia spanyol bajnoki meccset szoktam is nézni (5-7-el több mint a Reál vagy Barca) és remek kapus védések terén. Kijövetelei is remekek, jól szed le beadást, DE lábbal szerintem messze nem hoz top szintet. Ali-t pedig nem tudom máshová tenni, minthogy a világlegjobbja. 32éves lesz idén. 5 éve a topon nagyon könnyen lehet. Nekem ez furcsa és nem annyira érteném... Főleg, hogy Kelleher is még itt van. Ha váltani akarnak jövőre (amivel nem értek egyet) miért nem adják kölcsön Caoimhint valahova egy évre kezdeni és ha jól tolja akkor HA váltani akarnak ott az ember?
Ha ez a két igazolás összejönne, kapásból 10/8 lenne a front office munkája. Aztán már csak egy LB-CB kellene a 10/10-hez.
Mikey
Nincs tele a pénztár, szerintem égetőbb dolgok is vannak mint future kapus keresése amíg ilyen kettős van jelenleg a keretben mint Ali és Cao.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Valamint Romano szerint jó az esély arra is hogy leigazolja a Liverpool Mamardashvilit a Valenciától, de kölcsönben az idei szezont még ott töltené, hiszen Alissonnak még szerződése van a klubbal.Mondjuk ez a spanyolonál necc, tavaly pont Omorodionnál nem tudtuk ezt csinálni, de ez lehet csak bajnokságon belüli transfernél van.
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Valamint Romano szerint jó az esély arra is hogy leigazolja a Liverpool Mamardashvilit a Valenciától, de kölcsönben az idei szezont még ott töltené, hiszen Alissonnak még szerződése van a klubbal.Ha ez a két igazolás összejönne, kapásból 10/8 lenne a front office munkája. Aztán már csak egy LB-CB kellene a 10/10-hez.