Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Carvalho 20 millióért Brentford, Clark 6 millióért Salzburg, alakulnak a kölcsönszerződések is emellett, de Zubimendiről még tárgyalunk a Sociedaddal.
Mikey
Clarkot sajnálom kicsit, de az RB programja jó lesz neki
Negritis, a vajda
Egyértelmű hogy Lijnders miatt megy oda, amit értek is. De nagyon sajnálom.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Carvalho 20 millióért Brentford, Clark 6 millióért Salzburg, alakulnak a kölcsönszerződések is emellett, de Zubimendiről még tárgyalunk a Sociedaddal.
Mikey
Clarkot sajnálom kicsit, de az RB programja jó lesz neki

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Carvalho 27.5 millióért Brentford (az 5 millió feletti rész 20%-a a Fulhamé, ők is jól járnak), Clark 6 millióért Salzburg, alakulnak a kölcsönszerződések is emellett, de Zubimendiről még tárgyalunk a Sociedaddal.

Szerkesztette: Mikey

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Mazraval kapcsolatban mik a meglatasok, mostanában milyen volt, hasznalhato meg, nagyon sérülékeny?
esanders10
Ex-AJAX-os, nem tudom mi mást kellene még tudni, egyszerűen KELL és kész! 😀
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Akkor Ben Romadant is gyorsan el lehet adni 😊
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Na akkor de Ligt 45+5ert, Mazra meg 15+5 Misiért igazol a Manchester unitedba. “Gyönyörű” üzlet ez a bajoroktol …
csebi
és baszki Upa rajtunk marad. Ez kész vicc.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rashford ajtó-ablak helyzetben kapufára rúgja. Already in midseason form. 😀
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
Na akkor de Ligt 45+5ert, Mazra meg 15+5 Misiért igazol a Manchester unitedba. “Gyönyörű” üzlet ez a bajoroktol …
csebi
sok De Ligt-ért a 45+5 😕. Szerintem olcsóbban is megúszhattuk volna
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 794
Mazraval kapcsolatban mik a meglatasok, mostanában milyen volt, hasznalhato meg, nagyon sérülékeny?
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
kezdődik a csempó, fél 7-től pedig a lígvan a Hollywood FC-vel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
 telex.hu/sport/2024/08/10/kozarmisleny-sokszinuseg-mez-hatranyos-helyzet-fogyatekkal-elo-szemelyek?fbclid=IwY2xjawEkLeJleHRuA2FlbQIxMQABHTd_J1_Qa1099wqxcPlGTgXG6TInP8z6hGIyshFYzk1n51XDJdkbcLQaxg_aem_FNFS2xGaol2cTU_dpIjeUQ

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Solanke meg Spurs 65ert. Ricsinel csak jobb lehet.
Duff
És ebből a Liverpool is kap még tán 10%-ot. 😀 Bomba üzlet volt az eladása anno.
Mikey
ingyé szereztük 20ért adtuk el 😀
Negritis, a vajda
Igen, de most utánanéztem, nem 10% a miénk ebből, hanem 10 millió font. Zseniális. 😊

több mint 1 éve
Jól látom hogy holnap két Liverpool meccs lesz? Nem nagyon követem a felkészülési meccseket, de szoktak ilyet?
Nomac
Nem szoktak, de kell a fiataloknak is a bizonyítási lehetőség.

több mint 1 éve
Duff
Mikey
ingyé szereztük 20ért adtuk el 😀

több mint 1 éve
Duff

több mint 1 éve
Jól látom hogy holnap két Liverpool meccs lesz? Nem nagyon követem a felkészülési meccseket, de szoktak ilyet?
Nomac
fél2kor lesz egy barátságos a sevilla ellen

mi a másik?

oh egy las palmas is?!
wtf 😀

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Nomac
Jól. Kell a gyakorlás mindenkinek, egy meccs nem lett volna elég.
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
több mint 1 éve
Valamint Romano szerint jó az esély arra is hogy leigazolja a Liverpool Mamardashvilit a Valenciától, de kölcsönben az idei szezont még ott töltené, hiszen Alissonnak még szerződése van a klubbal.

Ha ez a két igazolás összejönne, kapásból 10/8 lenne a front office munkája. Aztán már csak egy LB-CB kellene a 10/10-hez.
Mikey
Én nagyon kedvelem Giorgit. Amíg követtem a spanyol ligát a Valenciának szurkoltam. Volt ott pár egészen fantasztikus kedvenc, évante 5-7 Valencia spanyol bajnoki meccset szoktam is nézni (5-7-el több mint a Reál vagy Barca) és remek kapus védések terén. Kijövetelei is remekek, jól szed le beadást, DE lábbal szerintem messze nem hoz top szintet. Ali-t pedig nem tudom máshová tenni, minthogy a világlegjobbja. 32éves lesz idén. 5 éve a topon nagyon könnyen lehet. Nekem ez furcsa és nem annyira érteném... Főleg, hogy Kelleher is még itt van. Ha váltani akarnak jövőre (amivel nem értek egyet) miért nem adják kölcsön Caoimhint valahova egy évre kezdeni és ha jól tolja akkor HA váltani akarnak ott az ember?
Nincs tele a pénztár, szerintem égetőbb dolgok is vannak mint future kapus keresése amíg ilyen kettős van jelenleg a keretben mint Ali és Cao.
alatriste
Nekem az a tippem, hogy Alisson egyáltalán nem annyira elkötelezett a Liverpool felé, mint mi szurkolók azt szeretnénk, és bár hiába van '27-ig szerződése, jó eséllyel nem fogja azt kitölteni. És lehet erről a front office is tud, akkor pedig gondoskodni kell az utánpótlásról. A grúz ugye az EB-je után extrán felkapott lett, nem meglepő hogy ő az első név akit bedobnak.
Kelleher nekem nagy talány. Vele leginkább az időzítés a rossz. Már 2-3 éve stabilan kezdőnek kellene lennie, és abszolút megértem, hogy nem akar várni még 1-2 évet, hanem inkább eligazol végleg.

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Valamint Romano szerint jó az esély arra is hogy leigazolja a Liverpool Mamardashvilit a Valenciától, de kölcsönben az idei szezont még ott töltené, hiszen Alissonnak még szerződése van a klubbal.

Ha ez a két igazolás összejönne, kapásból 10/8 lenne a front office munkája. Aztán már csak egy LB-CB kellene a 10/10-hez.
Mikey
Én nagyon kedvelem Giorgit. Amíg követtem a spanyol ligát a Valenciának szurkoltam. Volt ott pár egészen fantasztikus kedvenc, évante 5-7 Valencia spanyol bajnoki meccset szoktam is nézni (5-7-el több mint a Reál vagy Barca) és remek kapus védések terén. Kijövetelei is remekek, jól szed le beadást, DE lábbal szerintem messze nem hoz top szintet. Ali-t pedig nem tudom máshová tenni, minthogy a világlegjobbja. 32éves lesz idén. 5 éve a topon nagyon könnyen lehet. Nekem ez furcsa és nem annyira érteném... Főleg, hogy Kelleher is még itt van. Ha váltani akarnak jövőre (amivel nem értek egyet) miért nem adják kölcsön Caoimhint valahova egy évre kezdeni és ha jól tolja akkor HA váltani akarnak ott az ember?
Nincs tele a pénztár, szerintem égetőbb dolgok is vannak mint future kapus keresése amíg ilyen kettős van jelenleg a keretben mint Ali és Cao.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Mikey
Mondjuk ez a spanyolonál necc, tavaly pont Omorodionnál nem tudtuk ezt csinálni, de ez lehet csak bajnokságon belüli transfernél van.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve