Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Gyökerest nem lenne szabad elengedni Manchesterbe, nagyon regen volt ilyen jó csatarunk, ki tudja mikor leszunk legközelebb bajnokok, ha megint szétkapják a csapatot..
több mint 1 éve
Ez a vegtelen tuzijatek minek szol Liverpoolban?Quansah-tól sikerült végre elvenni a telóját, meg is ünneplik az eseményhez méltóan.
JéBé
több mint 1 éve
Ez a vegtelen tuzijatek minek szol Liverpoolban?
több mint 1 éve
Nem lepődnék meg ha a sziti ma nem nyerne😄
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Nem lepődnék meg ha a sziti ma nem nyerne
több mint 1 éve
Azért a Sporting-Cityn a vendégek 66 számú védője a kommentátorok | és mindenki | nagy kedvence lesz. 😂Csak addig 66-os, amíg fel nem borítják, onnantól 99-es lesz
Tony Adams
több mint 1 éve
Azért a Sporting-Cityn a vendégek 66 számú védője a kommentátorok | és mindenki | nagy kedvence lesz. 😂
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
Szobo a padon kezd, Nunez helyén Gakapo. Forma alapján most talán ez a legjobb kezdő tizenegy.Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas; Gravenberch, Mac Allister, Jones; Salah, Diaz, Gakpo
Nomac
Konaté akkor rendben van ezek szerint
és Tsimit nem szeretem, de talán segít majd a poszton
Elliott amúgy remléem hamarosan felépül
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szobo a padon kezd, Nunez helyén Gakapo. Forma alapján most talán ez a legjobb kezdő tizenegy.
több mint 1 éve
Gruber helyett talán Németh jobb lett volna, ő pályát is lát. De inkább Gruber mint Ádám. Nagyon sok van a gyerekben.
több mint 1 éve
valami perverzió miatt a slovan-dinamo meccset nézemannyira nem volt rossz választás 😀
ne kérdezzétek miért 😀
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
valami perverzió miatt a slovan-dinamo meccset nézemne kérdezzétek miért 😀
több mint 1 éve
Pool meccsre streamet hol keressek?www.footybite.to/
Szokol
soccerlive.app/
több mint 1 éve
Pool meccsre streamet hol keressek?
több mint 1 éve
— Nick Murray Willis (@nmurraywillis) November 5, 2024
több mint 1 éve
Plusz ismeri a rendszert, meg van benne a rutinja (persze ez akkor nem kellene számítson, ha van sok merítési lehetőség, de mondjuk az meg nincs).Mocsi meg Németh hiányzik, de oly mindegy kiket hív amúgy be, a 3. hely tuti.szerintem ő leader meg tényleg csupaszív csapat ember lefele sem lóg ki. szerintem az ilyet csak tisztelni lehet...
Azt nem értem Fityót mi tartja bent a valogatottban?
- JC6
peach
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
Mocsi meg Németh hiányzik, de oly mindegy kiket hív amúgy be, a 3. hely tuti.szerintem ő leader meg tényleg csupaszív csapat ember lefele sem lóg ki. szerintem az ilyet csak tisztelni lehet...
Azt nem értem Fityót mi tartja bent a valogatottban?
- JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Mocsi meg Németh hiányzik, de oly mindegy kiket hív amúgy be, a 3. hely tuti. Azt nem értem Fityót mi tartja bent a valogatottban?
több mint 1 éve
mocsi kit dug, hogy látványosan le van szarva? nek nem hiszem, hogy dárdai annyival jobb lenne, illetve mocsi bal bunkót meg bal oldali belső védőt is tud játszani...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Este BL, tipplyt adjatok le
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
persze, ot ezert nem emlitettem, mert o bentvan a keretben most is.szerintem ha probalunk csapatot epiteni, akkor gruberen kivul nemeth andris johet szoba, es az elmult hetek alapjan mucsanyi az ujpestbol.Plusz Szabó Levente, aki szintén be lett hívva
nemeth andrist mar latta sokszor, most ugy dontott megnezi grubert is, ha mucsanyi tartja ezt a format, akkor biztos o is megkapja majd a lehetoseget. szerintem ez nem egy olyan dontes, amin fel kellene haborodni, mert van benne logika 😊
mate93
zacknorb
több mint 1 éve
szerintem ha probalunk csapatot epiteni, akkor gruberen kivul nemeth andris johet szoba, es az elmult hetek alapjan mucsanyi az ujpestbol.Plusz Szabó Levente, aki szintén be lett hívva
nemeth andrist mar latta sokszor, most ugy dontott megnezi grubert is, ha mucsanyi tartja ezt a format, akkor biztos o is megkapja majd a lehetoseget. szerintem ez nem egy olyan dontes, amin fel kellene haborodni, mert van benne logika 😊
mate93
Poloska vagyok.