Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
végre Felcsút meccs a Konfettiben, FMben is ez a kedvenc részemmenjen már egy co-op karrier 😀
Löfli
szerintem lennénk rá páran.
több mint 1 éve
végre Felcsút meccs a Konfettiben, FMben is ez a kedvenc részem

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Megérkezett London kék felébe a megváltó Aarón Anselmino személyében. 16,5M-ért szinte ajándék volt a 19 éves belsö védö.
több mint 1 éve
Nem tudom, hogy volt-e Bartosz Frankowski jatekvezeto esete. ugye a heten ki kellett hagynia a BL selejtezo meccset, mert annyira bekarmoltak a tarsaival, hogy detoxban kotottek ki.na most ugyano volt az, aki a VAR szobaban dontott a nemet-spanyol meccsen. asszem most mar ertem hogyan nem lathatta azt kezezesnek. vszeg akkor is annyira be lehetett rugva, hogy orraig nem latott ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Én sajnos nem arra amikor volt tisztességes magyar hazai foci. Pedig talán arra nagyobb igény volna.Lol most nézem, a Paks egy szín tiszta magyar kezdővel nyert EKL selejtezőt? 😀#facepalm
Hogy is van, hogy azért import a Fradiban a pénztárosnéni is mert a magyarok nem elég jók?
alatriste
Én még emlékszem amikor volt dislike gomb... 😛😁
davemayer

Liverpool Fc
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
www.nemzetisport.hu/europa-konferencialiga/2024/08/video-a-paksi-szurkolok-szotyis-zacskoval-dobaltak-foldre-dobta-magat-a-montenegroiak-gyurojaImádom! És mindezt a kamusérült 5 perces bohóckodása után 😀
több mint 1 éve
A mai rímet Matthew szállította,empty csak a listát állította.
Jaume Costa (spanyol, hv) Mallorca -> Albacete ingyé
Tom Rothe (német, hv) Dortmund -> Union Berlin 5 millió EUR
Valentín Carboni (argentin, kp) Internazionale -> Marseille kölcsönbe
Stredair Appuah (francia, cs) Nantes -> Palermo 1.5 millió EUR
Ilaix Moriba (guineai, kp) RB Leipzig -> Celta Vigo kölcsönbe
Alex Král (cseh, kp) Union Berlin -> Espanyol kölcsönbe
Tim Ream (amerikai, hv) Fulham -> Charlotte FC ingyé
Alfie Gilchrist (angol, hv) Chelsea FC -> Sheffield United kölcsönbe
Alejo Véliz (argentin, cs) Tottenham -> Espanyol kölcsönbe
Kaine Kesler-Hayden (angol, hv) Aston Villa -> Preston NE kölcsönbe
Saná Fernandes (portugál, cs) Lazio -> NAC Breda kölcsönbe
Etienne Green (angol, kapus) St.-Étienne -> Burnley átigazolási ár nem nyilvános

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Update: Paks - Mornar 3-0, átigazolt falábúk.Szopott a Fradi,Holnapra akár jó is lehet a Szopott a Paks, jöhet a taps...
itt a friss mai.
Guido Rodríguez (argentin, kp) Betis -> West Ham ingyé
Lucien Agoumé (francia, kp) Internazionale -> Sevilla 4 millió EUR
Lewis Dobbin (angol, cs) Aston Villa -> West Brom kölcsönbe
Gianluca Frabotta (olasz, hv) Juventus -> West Brom ingyé
Hans Hateboer (holland, hv) Atalanta -> Rennes 3 millió EUR
Harry Souttar (ausztrál, hv) Leicester City -> Sheffield United kölcsönbe
Jurgen Ekkelenkamp (holland, kp) Royal Antwerpen -> Udinese 8 millió EUR
Ludwig Augustinsson (svéd, hv) Sevilla -> Anderlecht ingyé
Matt Ritchie (skót, kp) Newcastle -> Portsmouth ingyé
Jorge Miramón (spanyol, hv) Leganés -> AEK Larnaca ingyé
empty taxi
Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Lol most nézem, a Paks egy szín tiszta magyar kezdővel nyert EKL selejtezőt? 😀#facepalm
Hogy is van, hogy azért import a Fradiban a pénztárosnéni is mert a magyarok nem elég jók?
alatriste
Én még emlékszem amikor volt dislike gomb... 😛😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Lol most nézem, a Paks egy szín tiszta magyar kezdővel nyert EKL selejtezőt? 😀 Hogy is van, hogy azért import a Fradiban a pénztárosnéni is mert a magyarok nem elég jók?

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Én a PL után a legtöbbet olasz meccseket szoktam nézni országbajnokságokból.Amúgy az megvan, hogy jelenleg nincsenek senkinél a Serie A jogok itthon?Nezi valaki a Serie A-t?
zacknorb
Toto21

Liverpool Fc
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
arena4.Amúgy az megvan, hogy jelenleg nincsenek senkinél a Serie A jogok itthon?Nezi valaki a Serie A-t?
zacknorb
Toto21
a sport tv mivel tolt ki az urt?
több mint 1 éve
Zimonyi assist xdd, warrb hol vagyHát nem Paks meccsen, az tuti
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A sok biszem-baszom mellett essen szó kicsit arról is, h a Csepel hátrányból felállva 2-1 verte az elképesztő játékerőt képviselő Dabas együttesét a hazai idénynyitányon. 2 meccs után 4 pont. Így tovább, fiúk! 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
zümi meg csabiAmúgy az megvan, hogy jelenleg nincsenek senkinél a Serie A jogok itthon?Nezi valaki a Serie A-t?
zacknorb
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A Slovan 2 góllal verte az APOEL-t, köztük az exfradista Mak szerete a másodikat a végén.Ez a Fradin múlik/múlott, hogy lesz-e gigaderby a BL-ért.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amúgy az megvan, hogy jelenleg nincsenek senkinél a Serie A jogok itthon?Nezi valaki a Serie A-t?
zacknorb
több mint 1 éve
Paks jó eséllyel ott van a konfetti playoffban 😊Engem csak az érdekel, hogy tippmikszülnek-e majd durván a visszavágón, vagy sem. 😀
Aztán nem ám halasztani, hé!
csipkelli

több mint 1 éve
Amúgy az megvan, hogy jelenleg nincsenek senkinél a Serie A jogok itthon?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nincs bent automatikusan, kellett nyerni egy párharcot 😊Nem volt jóslat. És rossz a rendszer, hogy automatikusan már benn van a Fagyi.Azért ha a Paks tovább benn lesz európai porondon, mint a Fradi, Kubatov biztos nem alszik három napig. 😂A fradinak már biztos legalább az EKL-csoportkör, szóval ez azért merész jóslat
szaba
r.baggio
szaba
Ha valahogy BL lenne, akkor a Paks majd valamikor csütörtökön esik a csoportban, a Fradi meg kedden/szerdán 😀
több mint 1 éve
Nem volt jóslat. És rossz a rendszer, hogy automatikusan már benn van a Fagyi.Azért ha a Paks tovább benn lesz európai porondon, mint a Fradi, Kubatov biztos nem alszik három napig. 😂A fradinak már biztos legalább az EKL-csoportkör, szóval ez azért merész jóslat
szaba
r.baggio
több mint 1 éve
Azért ha a Paks tovább benn lesz európai porondon, mint a Fradi, Kubatov biztos nem alszik három napig. 😂A fradinak már biztos legalább az EKL-csoportkör, szóval ez azért merész jóslat
szaba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Paks jó eséllyel ott van a konfetti playoffban 😊Egy fagyi - Paks meccset majd lejátszanak jövőre
Aztán nem ám halasztani, hé!
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Paks jó eséllyel ott van a konfetti playoffban 😊Aztán nem ám halasztani, hé!