Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Ebedli Ferenc is itt hagyott bennünket 😕
R.I.P.
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
"Ugyanakkor a Fradi szerintem ott hibázott (hibázik), hogy eddig meg sem próbált eladni játékosokat profittal. Rengeteg játékos lett volna, akinek az értéke megnőtt és jó profittal tovább lehetett volna adni, de inkább azt az utat választották hogy kontinuitás miatt megtartják ezeket a játékosokat. Ezzel nem csak pénzt buktak, de azt a lehetőséget sem tudják felvázolni, hogy valódi ugródeszkának számítson a Fradi a nyugati top bajnokságok felé, ez pedig egy komoly ambíciókkal rendelkező játékosnak fontos szempont lehet."

Erre mondj már pár példát mert en egyet sem tudok.
davemayer
Tökmag
NB2
Ha az antwerpenes sztorira gondolsz ott a 2 klub már megállapodott csak a végén a belgák kevesebb fizetést akartak a szerződésébe tenni mint amennyiről előzetesen tárgyaltak.

Nem tudok továbbra sem olyat mondani amit te írsz, tehát hogy a fradi kapott egy előnyös ajánlatot amit a játékos is elfogadott volna és a klub végül nem engedte el őt.
davemayer
Volt egy időszak mikor akkorát ment Tokmac, hogy mindenki azt számolta mekkorát lehet majd kaszálni. Gondolom ez is jó magyaros sztori volt, hogy sokan tartották a markukat, meg fekete pénzek meg hasonlók aztán szépen mindenki beintett. Ahelyett, hogy kaszáltak volna valamennyit, semmit nem keresett a Fradi. Az ilyenek engem személy szerint dühítenek (nem Fradi specifikus, másnál is). A külföldiek simán lenyelnek egy ekkora pénzt, de egy Fradinak nem kéne.
NB2
Továbbra sem értetted amit leírtam: a 2 klub megallapodott, a játékos fizetésén nem tudott megallapodni a legvégén az antwerpennel, mert a belgák a végső szerződés tervezetbe más összeget írtak bele mint amiben előzetesen megegyeztek. Nem a vételárral volt probléma.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
"Ugyanakkor a Fradi szerintem ott hibázott (hibázik), hogy eddig meg sem próbált eladni játékosokat profittal. Rengeteg játékos lett volna, akinek az értéke megnőtt és jó profittal tovább lehetett volna adni, de inkább azt az utat választották hogy kontinuitás miatt megtartják ezeket a játékosokat. Ezzel nem csak pénzt buktak, de azt a lehetőséget sem tudják felvázolni, hogy valódi ugródeszkának számítson a Fradi a nyugati top bajnokságok felé, ez pedig egy komoly ambíciókkal rendelkező játékosnak fontos szempont lehet."

davemayer
Boli?
ervinator
Te tudsz ilyen ajánlatról Boli esetében amit a klub utasított vissza?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
múlt heti konfetti meccs, most mondjátok, hogy ez nem bunda 😀😀😀
 youtu.be/qLvTRt1r7t0?t=31

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Martín Zubimendi-t hozná el Slot és Edwardsék 6-osnak.
Mivel spanyolba focizik kevésbé ismerem. 51m a kivásárlási ára
alatriste
Azt azért jó látni, hogy így augusztus elejére sikerült eldönteni, melyik poszt erősítése a prioritás.
Remélhetőleg sikerül is igazolni valakit, aki egyértelmű upgrade-et jelent.
Mikey
Új az edző (régi)/új a szakmai igazgatás. Nekem nincs bajom azzal, hogy nem egyből hoztak ide 2-3 nevet hanem először felmérték 1-2 héten keresztűl ki mit tud a Slot rendszerben. Ettől még elsülhet rosszul, hogy későn ébredünk a piacon, de mi nem a Dinamo vagyunk, hogy ha egy átigazolási időszakba jön 2 középpályás 150 millió+-ért és nem tetszik akkor jövőre mégegyszer elköltünk újra ennyit. Majd egy évre rá mégegyszer...
Nem ismerem Zuimendit, de ha egy labdatartásra alkalmas 6-os, miközben képes szűrni akkor nem óriási baj ha csak aug közepén érkezik (csak jöjjön 😀) Nekem Amadou Onana lett volna az álom6-osom de hát városon belül esélytelen volt. El is vitte a Villa.
Azért ha az új embernek kell 1-2 hét/hónap akkor annyira áll készen a keret, hogy szeptembert lefocizza a meglévő kerettel.

Annak örülök, hogy az első konkrét név azért egy 6-os. Látják ők is, hogy hol a legnagyobb a hiány. Ezek után ha érkezik még pletyka szinten név remélem az egy CB/LB hybrid srác lesz ésvagy egy bal lábas (fiatal) szélső.
alatriste
Én sem rosszból írtam, de legalábbis nem Slot és Hughesék ellen szólt, hanem annak hogy még mindig van aki vissza sem tért a pihenőjéről (Alisson) a válogatott tornák miatt. Rühellem az ilyet.

Az nagyon is okos dolog, hogy Arne mindenkit a saját szemével akart látni először meccsen, edzésen, és utána dönteni arról, hogy milyen posztra szeretne erősíteni. Csak ugye jövő héten kezdődik a bajnokság, így gáz hogy ez mostanra tudott kiderülni.

Semmiképpen sem ideális így a felkészülés új edzővel. (Nem, nem érdekel, hogy máshol is ez a helyzet.)

Csak igazoljunk okosan. Én Zubimendit sem ismerem, így nem is nyilatkozom róla. Ha Hughesék szerint ő kell, akkor én elhiszem hogy upgrade lesz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
alatriste
Sok sikert, pár éve mindenki akarja, ő meg mindig mondja, hogy ő marad Sociedad

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste
Azt azért jó látni, hogy így augusztus elejére sikerült eldönteni, melyik poszt erősítése a prioritás.
Mikey
Új az edző (régi)/új a szakmai igazgatás. Nekem nincs bajom azzal, hogy nem egyből hoztak ide 2-3 nevet hanem először felmérték 1-2 héten keresztűl ki mit tud a Slot rendszerben. Ettől még elsülhet rosszul, hogy későn ébredünk a piacon, de mi nem a Dinamo vagyunk, hogy ha egy átigazolási időszakba jön 2 középpályás 150 millió+-ért és nem tetszik akkor jövőre mégegyszer elköltünk újra ennyit. Majd egy évre rá mégegyszer...
Nem ismerem Zuimendit, de ha egy labdatartásra alkalmas 6-os, miközben képes szűrni akkor nem óriási baj ha csak aug közepén érkezik (csak jöjjön 😀) Nekem Amadou Onana lett volna az álom6-osom de hát városon belül esélytelen volt. El is vitte a Villa.
Azért ha az új embernek kell 1-2 hét/hónap akkor annyira áll készen a keret, hogy szeptembert lefocizza a meglévő kerettel.

Annak örülök, hogy az első konkrét név azért egy 6-os. Látják ők is, hogy hol a legnagyobb a hiány. Ezek után ha érkezik még pletyka szinten név remélem az egy CB/LB hybrid srác lesz ésvagy egy bal lábas (fiatal) szélső.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
alatriste

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Szopott a Fradi,
itt a friss mai.

Guido Rodríguez (argentin, kp) Betis -> West Ham ingyé
Lucien Agoumé (francia, kp) Internazionale -> Sevilla 4 millió EUR
Lewis Dobbin (angol, cs) Aston Villa -> West Brom kölcsönbe
Gianluca Frabotta (olasz, hv) Juventus -> West Brom ingyé
Hans Hateboer (holland, hv) Atalanta -> Rennes 3 millió EUR
Harry Souttar (ausztrál, hv) Leicester City -> Sheffield United kölcsönbe
Jurgen Ekkelenkamp (holland, kp) Royal Antwerpen -> Udinese 8 millió EUR
Ludwig Augustinsson (svéd, hv) Sevilla -> Anderlecht ingyé
Matt Ritchie (skót, kp) Newcastle -> Portsmouth ingyé
Jorge Miramón (spanyol, hv) Leganés -> AEK Larnaca ingyé
empty taxi
Annyira tetszik ez a név, el kell kezdenem nézni Udinese meccseket.

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413

Sixo
es meg van egy honapjuk, hogy bovitsek a keretet.
csebi
pl Omorodion nincs még rajta (mert még nem hivatalos)
zacknorb
A jobb oldali szélső védő poszt elég gyenge. Oda még kellene egy, de inkább két új játékos.
Zolika
hát igen legalább 2, különben rövid lesz a pad oda
több mint 1 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978

Sixo
csebi
zacknorb
A jobb oldali szélső védő poszt elég gyenge. Oda még kellene egy, de inkább két új játékos.

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man
Szopott a Fradi,
itt a friss mai.

empty taxi
Holnapra akár jó is lehet a Szopott a Paks, jöhet a taps...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Szopott a Fradi,
itt a friss mai.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896

davemayer
Boli?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve

davemayer
Tökmag
NB2
Ha az antwerpenes sztorira gondolsz ott a 2 klub már megállapodott csak a végén a belgák kevesebb fizetést akartak a szerződésébe tenni mint amennyiről előzetesen tárgyaltak.

Nem tudok továbbra sem olyat mondani amit te írsz, tehát hogy a fradi kapott egy előnyös ajánlatot amit a játékos is elfogadott volna és a klub végül nem engedte el őt.
davemayer
Volt egy időszak mikor akkorát ment Tokmac, hogy mindenki azt számolta mekkorát lehet majd kaszálni. Gondolom ez is jó magyaros sztori volt, hogy sokan tartották a markukat, meg fekete pénzek meg hasonlók aztán szépen mindenki beintett. Ahelyett, hogy kaszáltak volna valamennyit, semmit nem keresett a Fradi. Az ilyenek engem személy szerint dühítenek (nem Fradi specifikus, másnál is). A külföldiek simán lenyelnek egy ekkora pénzt, de egy Fradinak nem kéne.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

Sixo
amikor fmben leigazolod az összes wonderkidet

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Sixo
csebi

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Sixo

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve

davemayer
Tökmag
NB2

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve

davemayer
Tökmag
több mint 1 éve
Maquinhos-t eladni a szezon 2 legfontosabb meccse előtt, tuti húzás volt.
A BL PO garantáltan 5 M EUR.
Azt soha nem tudjuk meg, hogy Márkínos mennyiért ment el.

Szintén 5 millió EUR-s kérdés:
Ég, a ház. A padon ott van Kady, Gruber, Katona, Szevikijan - kit hozott be LW-be?
Igen, Civic-et… 🥺😳

OFF
Fradi UP-ból van jópár arc NB1-ben, csak nem a Fradiban.
És messze nem EL szinten sem.
ON
Sinisa
Lehet hogy nem most kellett volna eladni, de állítólag pont 5M-t fizettek érte és ha most jött az ajánlat el kell engedni. Inkább Varga kiesése ami fájó mert ő veszélyesebb mint Pesic, lehet ma lőtt volna egyet.
Az lesz a legrosszabb ha a slovan meg továbbjut és nem játszhatunk ellenük 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
Szerintem amég nincs 3-4 UP bázis a Fradit is lehet ugyanúgy lehet okolni amiért ennyi pénzből ott is az megy, amit JC6 leírt. Legalább legyen közepes, 2-3 srác el tudjon jutni NB1-ig, esetleg külföldre azokon kívül, akiknek a faterjuk ott játszott.

Btw egyből nem lenne zsoldosozás, ha nem a 'nemzet csapatának' hívjuk, és a propaganda nem utál ki a magyarságból mert nem tudsz szurkolni nekik. Eléggé orwelli, és kiábrándító. Nem véletlenül a válogatottnak itt mindenki komolyan szurkol, viszont így random embereket a Fradi semennyire sem vonz. Sőt, itt is egyes lépésektől inkább hányingere van a már alapból Fradi szurkolóknak.
Heisman nádor
2-3 közepes srác van, aki NB1-ig el tud jutni, de valójában a gond nem ezzel van.

Fradi mint rendszeres nemzetközi kupákban induló csapat, ahhoz hogy érvényes keretet tudjon nevezni rendelkeznie kell min 4 saját nevelésű játékossal és min 8 magyar játékossal (saját nevelés értelemszerűen beletartozik).

Ha nem tud 4 saját nevelést regisztrálni, akkor a kerete annyival kevesebb lesz. Mivel a Fradinak nincs olyan saját nevelésű játékosa (Lisztes távozásával) aki hasznosan bevethető, így a nemzetközi kupás keret mélysége jelentősen csökken. Emellé hozzátartozik, hogy a magyar játékosok minősége sem feltétlen BL szint. Utóbbira amúgy volt törekvés náluk, akár Baráth leigazolása magyar szinten komoly pénzért, akár Gruber elhozása, de ide sorolható Varga Barna megvétele is.

Ettől függetlenül írtam korábban, hogy a Fradi jól tette, hogy nem az utánpótlásba fektette a pénzt, mert azzal hogy állami pénzekkel fel lett pumpálva képes volt átugrani több szintet a fejlődési görbéjén és rögtön nagyobb pénzeket akaszt le az európai csoportkörökkel, mint amit az utánpótlással leakasztana.

Ugyanakkor a Fradi szerintem ott hibázott (hibázik), hogy eddig meg sem próbált eladni játékosokat profittal. Rengeteg játékos lett volna, akinek az értéke megnőtt és jó profittal tovább lehetett volna adni, de inkább azt az utat választották hogy kontinuitás miatt megtartják ezeket a játékosokat. Ezzel nem csak pénzt buktak, de azt a lehetőséget sem tudják felvázolni, hogy valódi ugródeszkának számítson a Fradi a nyugati top bajnokságok felé, ez pedig egy komoly ambíciókkal rendelkező játékosnak fontos szempont lehet.

Emellett ami szerintem hiba, hogy brutálisan túltöltött a keret, ami a BL-ben a fent említett korlátozások miatt felesleges és az NB1-ben a valódi rotáció hiánya miatt szintén felesleges, így tovább erodál azoknak a játékosoknak az értéke, akik nem vagy csak keveset játszanak. Állami pénzek mellett ez lényegtelen, piaci alapon ez megengedhetetlen pazarlás lenne.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"