Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ilyen szar 11est 😅
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
kocogj neki a 11-esnek, te barom
több mint 1 éve
Hihetetlen h egy ilyen fontos meccsen ennyire nincs szerencsénk+ balfaszok vagyunk
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Erre jön egy ilyen tizi, agyam eldobom b+
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
De kár érte
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Tizi lesz…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Brazilnak tilos volt fellőni igaz?Letámadt az ellenfél, fel kellett volna rúgni. Megye 4-ben is így nyomják, elnézést…Szép volt DibuszBrazil baszta el nem ő
- JC6
davemayer
- JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nyilván adjál egy buzi 11-est, miután minden helyzet kimaradt.
több mint 1 éve
Nagy meglepetésre nem világverők. Az se baj, ha marad a -1, bőven megfordítható otthon.Ezeknek már lőhettünk volna egyet, kellene is az a gól sztem, fogunk még gólt kapni sztem
csipkelli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nagy meglepetésre nem világverők. Az se baj, ha marad a -1, bőven megfordítható otthon.
több mint 1 éve
Letámadt az ellenfél, fel kellett volna rúgni. Megye 4-ben is így nyomják, elnézést…Szép volt DibuszBrazil baszta el nem ő
- JC6
davemayer
több mint 1 éve
Naná hogy nálunk meg a középről 5 méterről is kimarad a fejes...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Tetszik ez a high pressing amit tolunk, kérdés meddig bírjuk.
több mint 1 éve
Ilyen gólt kapni baszki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Szép volt Dibusz
több mint 1 éve
Laporta szokásos "muti" igazolása.Olmo -> Barca 55mMegveszik azt aki ingyen lehetne....
Beki
Honnan van pénze a Barcának egyáltalán vásárolni?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Tebas nyilatkozta, hogy a Liga felől igazából mehet, mert rendeződtek annyira a dolgok.Olmo -> Barca 55mMegveszik azt aki ingyen lehetne....
Beki
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Olmo -> Barca 55mMegveszik azt aki ingyen lehetne....
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ez is volt már bónuszokkal együtt 75 és 95 közt minden az elmúlt napokban, szóval marhára nem tudni, mennyi lesz. Először jelentsék be hivatalosan.már az Atletico is a City Grouphoz tartozik, vagy mi a toszért adtak érte ennyi pénzt?Olmo -> Barca 55mJulian Alvarez meg Atletico 95 millió.....................egyiknek se örülök...Olmo nálam nagyon nem gyere be, aztán cáfoljon rám...Alvarezre nyilván nem volt pénzünk.....
Beki
dande2
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
már az Atletico is a City Grouphoz tartozik, vagy mi a toszért adtak érte ennyi pénzt?Olmo -> Barca 55mJulian Alvarez meg Atletico 95 millió.....................egyiknek se örülök...Olmo nálam nagyon nem gyere be, aztán cáfoljon rám...Alvarezre nyilván nem volt pénzünk.....
Beki
dande2
több mint 1 éve
Olmo -> Barca 55m
több mint 1 éve
Feczkó eddig maradt Várdán. Kő kemény 2 forduló.
Poloska vagyok.