Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Betolják a buszt a kapujuk elé, aztán majd rohangálhatnak egy 20x10 m-es területen. 😀majd Lopetegui összerak valami öregfiúk-kompatibilis játékotBeindultak a dolgok:A WHU micsoda tini-titánokat vet be Center poszton!
Gallagher - Atletico Madrid
Joao Neves - PSG
Sanches - Benfica ( kölcsön)
Füllkrug - West Ham
Toto21
A 34 éves Antonio, a 32 éves Ings mellé hozták Füllkrugot aki 31 évesen kapott 4(!!!!) éves szerződést. 😂
Tony Adams
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A kedvenc nyári PL igazolásom amúgy Jake O'Brien, akit tavaly nyáron a Lyon 1 milláért vett meg a Palacetól, de 27 francia bajnoki után 20 millát fizetett érte az Everton. 😬
több mint 1 éve
Omorodionért 35M fontot fizet a Chelsea... egy 8 gólos támadóért 😀teljesen érthetetlen mit művelnek
Beki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Omorodionért 35M fontot fizet a Chelsea... egy 8 gólos támadóért 😀
több mint 1 éve
majd Lopetegui összerak valami öregfiúk-kompatibilis játékotBeindultak a dolgok:A WHU micsoda tini-titánokat vet be Center poszton!
Joao Neves - PSG
Füllkrug - West Ham
Toto21
A 34 éves Antonio, a 32 éves Ings mellé hozták Füllkrugot aki 31 évesen kapott 4(!!!!) éves szerződést. 😂
Tony Adams
több mint 1 éve
Beindultak a dolgok:A WHU micsoda tini-titánokat vet be Center poszton!
Joao Neves - PSG
Füllkrug - West Ham
Toto21
több mint 1 éve
Azért megnéznék egyÉn nem.
FTC
DAC
Topolya
Osijek
Cluj
Kassa
Lendva
Sepsi
Magyar Ligát 😃
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Azért megnéznék egy FTC
DAC
Topolya
Osijek
Cluj
Kassa
Lendva
Sepsi
Magyar Ligát 😃
több mint 1 éve
Áhh szerintem amennyi frusztráció és gyűlölet van bennük, simán menne nekik minden héten.De ha hetente kéne soviniszta legyen a kisfarkú neonáci előbb utóbb ráunna. Kiveszne a "varázsa" és a "szépsége" a rasszizmusnak és a proli szellemi öklendezésnek 🙂Milyen jó szurkolói büdösrománszlovákhorvátozások, meg stadionbezárások lehetnének. 😀😀😀Az egész szargödörben itt a Kárpátokban ez lenne az első értelmes fúdballal kapcsolatos ötlet, ha az összes balkani kirakat csapatot 1 ligába terelnék hogy egymás között vezessek le a kisfarkú komplexusaikat.Lesz még a Fradi magyar bajnok a Dinamo Zagreb, a Slovan Bratislava és a Cluj előtt!"három magyar csapat (Puskás Akadémia, Fehérvár FC, Paksi FC), valamint egy külhoni együttesünk (NK Osijek)"tombol a retró, éljenek a trianon előtti határok!
Hányinger, komolyan.
Bálesz
Löfli
Mikey
FLZOLI
Mikey
FLZOLI
több mint 1 éve
hahaDe ha hetente kéne soviniszta legyen a kisfarkú neonáci előbb utóbb ráunna. Kiveszne a "varázsa" és a "szépsége" a rasszizmusnak és a proli szellemi öklendezésnek 🙂Milyen jó szurkolói büdösrománszlovákhorvátozások, meg stadionbezárások lehetnének. 😀😀😀Az egész szargödörben itt a Kárpátokban ez lenne az első értelmes fúdballal kapcsolatos ötlet, ha az összes balkani kirakat csapatot 1 ligába terelnék hogy egymás között vezessek le a kisfarkú komplexusaikat.Lesz még a Fradi magyar bajnok a Dinamo Zagreb, a Slovan Bratislava és a Cluj előtt!"három magyar csapat (Puskás Akadémia, Fehérvár FC, Paksi FC), valamint egy külhoni együttesünk (NK Osijek)"tombol a retró, éljenek a trianon előtti határok!
Hányinger, komolyan.
Bálesz
Löfli
Mikey
FLZOLI
Mikey
FLZOLI
lebecsülöd őket
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
De ha hetente kéne soviniszta legyen a kisfarkú neonáci előbb utóbb ráunna. Kiveszne a "varázsa" és a "szépsége" a rasszizmusnak és a proli szellemi öklendezésnek 🙂Milyen jó szurkolói büdösrománszlovákhorvátozások, meg stadionbezárások lehetnének. 😀😀😀Az egész szargödörben itt a Kárpátokban ez lenne az első értelmes fúdballal kapcsolatos ötlet, ha az összes balkani kirakat csapatot 1 ligába terelnék hogy egymás között vezessek le a kisfarkú komplexusaikat.Lesz még a Fradi magyar bajnok a Dinamo Zagreb, a Slovan Bratislava és a Cluj előtt!"három magyar csapat (Puskás Akadémia, Fehérvár FC, Paksi FC), valamint egy külhoni együttesünk (NK Osijek)"tombol a retró, éljenek a trianon előtti határok!
Hányinger, komolyan.
Bálesz
Löfli
Mikey
FLZOLI
Mikey
több mint 1 éve
Milyen jó szurkolói büdösrománszlovákhorvátozások, meg stadionbezárások lehetnének. 😀😀😀Az egész szargödörben itt a Kárpátokban ez lenne az első értelmes fúdballal kapcsolatos ötlet, ha az összes balkani kirakat csapatot 1 ligába terelnék hogy egymás között vezessek le a kisfarkú komplexusaikat.Lesz még a Fradi magyar bajnok a Dinamo Zagreb, a Slovan Bratislava és a Cluj előtt!"három magyar csapat (Puskás Akadémia, Fehérvár FC, Paksi FC), valamint egy külhoni együttesünk (NK Osijek)"tombol a retró, éljenek a trianon előtti határok!
Hányinger, komolyan.
Bálesz
Löfli
Mikey
FLZOLI
több mint 1 éve
Az egész szargödörben itt a Kárpátokban ez lenne az első értelmes fúdballal kapcsolatos ötlet, ha az összes balkani kirakat csapatot 1 ligába terelnék hogy egymás között vezessek le a kisfarkú komplexusaikat.Lesz még a Fradi magyar bajnok a Dinamo Zagreb, a Slovan Bratislava és a Cluj előtt!"három magyar csapat (Puskás Akadémia, Fehérvár FC, Paksi FC), valamint egy külhoni együttesünk (NK Osijek)"tombol a retró, éljenek a trianon előtti határok!
Hányinger, komolyan.
Bálesz
Löfli
Mikey
több mint 1 éve
Lesz még a Fradi magyar bajnok a Dinamo Zagreb, a Slovan Bratislava és a Cluj előtt!"három magyar csapat (Puskás Akadémia, Fehérvár FC, Paksi FC), valamint egy külhoni együttesünk (NK Osijek)"tombol a retró, éljenek a trianon előtti határok!
Hányinger, komolyan.
Bálesz
Löfli
több mint 1 éve
"három magyar csapat (Puskás Akadémia, Fehérvár FC, Paksi FC), valamint egy külhoni együttesünk (NK Osijek)"tombol a retró, éljenek a trianon előtti határok!
Hányinger, komolyan.
Bálesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
"három magyar csapat (Puskás Akadémia, Fehérvár FC, Paksi FC), valamint egy külhoni együttesünk (NK Osijek)"Hányinger, komolyan.

több mint 1 éve
a legfontosabbat kihagytad, Chelsea - Braga/Servette 😀Lool
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
a legfontosabbat kihagytad, Chelsea - Braga/Servette 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
Felcsút vs Fiorentina
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Paks - Mlada Boreslav vagy Hapoel Beer-Sheva
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Fehérvár-Osijek vagy ZiraLölö is coming
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Fradis haveromnak lesz mivel szívni a vérét 😅(most megy Dániába a csürhével buszokkal)Ébredj Emebr! vót az XDDDDDDDbocsi ezt uzenteka fradi tabor kirakta h parizs szegyen..🤣🥹Mondjuk a Fradi tábornal kevés nagyobb szegyenfolt van a világon
YoungZeeZee
Szal ők már csak tudják
Negritis, a vajda
"2024 Párizs! Legalja! Ébredj Ember!"
YoungZeeZee
petey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
jöhet megint a Klaskvík!