Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Gec, Holender is felfelé bukott 😀Petey már szombat este beírta 😊
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Gec, Holender is felfelé bukott 😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mai friss:Nuke Mfulu (demokratikus kongói, kp) Las Palmas -> Deportivo La Coruna ingyé
Mateusz Praszelik (lengyel, kp) Hellas Verona -> Südtirol kölcsönbe
Joáo Neves (portugál, kp) Benfica -> PSG 59.92 millió EUR
Predrag Rajkovic (szerb, kapus) Mallorca -> Al-Ittihad 8 millió EUR
Niclas Füllkrug (német, cs) Dortmund -> West Ham 27 millió EUR
Renato Sanches (portugál, kp) PSG -> Benfica kölcsönbe
Alexander Prass (osztrák, kp) Sturm Graz -> Hoffenheim átigazolási ár nem nyilvános
Philipp Max (német, hv) Eintracht Frankfurt -> Panathinaikosz átigazolási ár nem nyilvános
Oriol Romeu (spanyol, kp) FC Barcelona -> Girona kölcsönbe
Ricardo Rodríguez (svájci, hv) Torino -> Betis ingyé
Germán Pezzella (argentin, hv) Betis -> River Plate 4.5 millió EUR
Charlie Goode (angol, hv) Brentford -> Stevenage ingyé
Pedro Díaz (spanyol, kp) Bordeaux -> Rayo Vallecano ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Lassan generációs élmény lesz Chelsea játékosnak lenni annyian megfordulnak majd ott.
több mint 1 éve
Léteznek egyébként Chelsea szukrolók még? Idén 15 játékos jött 6 ment és kb 10+ jött vissza kölcsönből még mellé 😀. Olyan nagy játékosok jöttem, mint Dewsbury- Hall 😀Dewsbury-Hall amúgy pont egy tök jó játékos. De hogy a Chelseanek miért kellett, azt persze nem tudom.
Toto21
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Azok a büdös oláhok ellopták az evőeszközt. 🙂#Európa A Sepsi ma este a Rapid Bukarest otthonába látogat bajnoki mérkőzésre. A székely csapat elöljáróit így fogadta a hazai klub:
— A FutballKutató ⚽🌍 (@FootballExplor) August 5, 2024
"Üdvözöljük! Ma ellenfelek vagyunk a pályán, de #együtt a román futball történetének részei vagyunk!"
📸 Diószegi László, a Sepsi OSK elnöke pic.twitter.com/evmoE6yl3D
Tony Adams
Csak segítek a farokméret komplexusos neoproli náciknak hogy nehogy túl sok agysejtet kelljen munkára fogni amiatt hogy éppen mit köpködjenek
több mint 1 éve
Most nezem volt egy Dovbyk Roma igazolas, kivancsi vagyok milyen szezonja leszHozzánk jött volna, csak elvileg trükközgettünk valamit, így lett off.
Tavaly Haaland mennyisegu gólt lött, csak a run first Gironaban
West Ham helyeben öt kellett volna megvenni
sapka
Helyette jött Sorloth
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Most nezem volt egy Dovbyk Roma igazolas, kivancsi vagyok milyen szezonja lesz Tavaly Haaland mennyisegu gólt lött, csak a run first Gironaban
West Ham helyeben öt kellett volna megvenni
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Estére meggondolják magukat úgyis 😉
több mint 1 éve
#Európa A Sepsi ma este a Rapid Bukarest otthonába látogat bajnoki mérkőzésre. A székely csapat elöljáróit így fogadta a hazai klub:
— A FutballKutató ⚽🌍 (@FootballExplor) August 5, 2024
"Üdvözöljük! Ma ellenfelek vagyunk a pályán, de #együtt a román futball történetének részei vagyunk!"
📸 Diószegi László, a Sepsi OSK elnöke pic.twitter.com/evmoE6yl3D
több mint 1 éve
A 90-es évek közepén kezdtem el utálni őket... 😔😂ha tényleg ennyire utálnád az MU-t, akkor már rég bajnokok lennének. 😛 😀Fújj. A MU után/mellett őket rühellem a legjobban.őőőő... ő meg ki? szerintem lassan warr_b látómezejébe kerül a Chelsea.Léteznek egyébként Chelsea szukrolók még? Idén 15 játékos jött 6 ment és kb 10+ jött vissza kölcsönből még mellé 😀. Olyan nagy játékosok jöttem, mint Dewsbury- Hall 😀Pető Péter pl.
Toto21
csebi
Toto21
warr_b
úgyhogy inkább egy bújtatott MU drukkert látok benned 😀
Toto21

több mint 1 éve
Az a hentelés folyamatosan számolódott fel, remélem idénre elég erősen eltűnik, ahogy elment Savic. Oké oké, klubikon, de akkora kretén volt, hogy sose szerettem igazán.Mondjuk ha Julian Alvarez tényleg jön (csak akkor megy Omorodion) akkor az elég vad lesz. Főleg hogy jön Gallagher (vagy Javi Guerra).Griezman Alvarez duó elég combos, kp-n ott a fiatal belga gyerek. Oblak szerintem még top kapus, Koke csk-nak jó. Mondjuk védő az konkrétan nincs, nem tudom ez így mennyire kompatibilis a Simeone féle henteléssel
Tényleg már csak egy középhátvéd kellene (mondjuk Laporte kölcsönben az araboktól).
zacknorb
FLZOLI
Aki igazi hentelést szeretne, annak Bordalas Getafejat ajánlom, az művészet.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mondjuk ha Julian Alvarez tényleg jön (csak akkor megy Omorodion) akkor az elég vad lesz. Főleg hogy jön Gallagher (vagy Javi Guerra).Griezman Alvarez duó elég combos, kp-n ott a fiatal belga gyerek. Oblak szerintem még top kapus, Koke csk-nak jó. Mondjuk védő az konkrétan nincs, nem tudom ez így mennyire kompatibilis a Simeone féle henteléssel
Tényleg már csak egy középhátvéd kellene (mondjuk Laporte kölcsönben az araboktól).
zacknorb
több mint 1 éve
Mondjuk ha Julian Alvarez tényleg jön (csak akkor megy Omorodion) akkor az elég vad lesz. Főleg hogy jön Gallagher (vagy Javi Guerra). Tényleg már csak egy középhátvéd kellene (mondjuk Laporte kölcsönben az araboktól).
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
24.hu főszerkesztő.őőőő... ő meg ki? szerintem lassan warr_b látómezejébe kerül a Chelsea.Léteznek egyébként Chelsea szukrolók még? Idén 15 játékos jött 6 ment és kb 10+ jött vissza kölcsönből még mellé 😀. Olyan nagy játékosok jöttem, mint Dewsbury- Hall 😀Pető Péter pl.
Toto21
csebi
Toto21
Partizános műsorokban is volt a választások körül.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Omorodionért 35M fontot fizet a Chelsea... egy 8 gólos támadóért 😀Az a vicc, hogy nyár elején 50ért nem engedtük volna el, most meg...
Beki
A csávóban iszonyat nagy a potenciál, kár ebbe a Chelseabe bárki is, dehát majd kiderül.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
rég lettek bajnokok 😊ha tényleg ennyire utálnád az MU-t, akkor már rég bajnokok lennének. 😛 😀Fújj. A MU után/mellett őket rühellem a legjobban.őőőő... ő meg ki? szerintem lassan warr_b látómezejébe kerül a Chelsea.Léteznek egyébként Chelsea szukrolók még? Idén 15 játékos jött 6 ment és kb 10+ jött vissza kölcsönből még mellé 😀. Olyan nagy játékosok jöttem, mint Dewsbury- Hall 😀Pető Péter pl.
Toto21
csebi
Toto21
warr_b
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ha tényleg ennyire utálnád az MU-t, akkor már rég bajnokok lennének. 😛 😀Fújj. A MU után/mellett őket rühellem a legjobban.őőőő... ő meg ki? szerintem lassan warr_b látómezejébe kerül a Chelsea.Léteznek egyébként Chelsea szukrolók még? Idén 15 játékos jött 6 ment és kb 10+ jött vissza kölcsönből még mellé 😀. Olyan nagy játékosok jöttem, mint Dewsbury- Hall 😀Pető Péter pl.
Toto21
csebi
Toto21
warr_b
több mint 1 éve
Fújj. A MU után/mellett őket rühellem a legjobban.őőőő... ő meg ki? szerintem lassan warr_b látómezejébe kerül a Chelsea.Léteznek egyébként Chelsea szukrolók még? Idén 15 játékos jött 6 ment és kb 10+ jött vissza kölcsönből még mellé 😀. Olyan nagy játékosok jöttem, mint Dewsbury- Hall 😀Pető Péter pl.
Toto21
csebi
Toto21

több mint 1 éve
őőőő... ő meg ki? szerintem lassan warr_b látómezejébe kerül a Chelsea.Léteznek egyébként Chelsea szukrolók még? Idén 15 játékos jött 6 ment és kb 10+ jött vissza kölcsönből még mellé 😀. Olyan nagy játékosok jöttem, mint Dewsbury- Hall 😀Pető Péter pl.
Toto21
csebi
több mint 1 éve
Léteznek egyébként Chelsea szukrolók még? Idén 15 játékos jött 6 ment és kb 10+ jött vissza kölcsönből még mellé 😀. Olyan nagy játékosok jöttem, mint Dewsbury- Hall 😀Pető Péter pl.
Toto21
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Léteznek egyébként Chelsea szukrolók még? Idén 15 játékos jött 6 ment és kb 10+ jött vissza kölcsönből még mellé 😀. Olyan nagy játékosok jöttem, mint Dewsbury- Hall 😀
több mint 1 éve
Chelsea-nek 41 játékosa van a felnőtt keretben. Olyan nagy játékosok, mint Lukaku, Kepa, Sterling? 😀Omorodionért 35M fontot fizet a Chelsea... egy 8 gólos támadóért 😀Na mondjuk pont ő még talán csapatot is foghat, egy fizikai freak, nyers mint az állat, de lehet hogy a teste elég lesz neki a kezdeti időkben a PLben.
Beki
Még mindig több értelme van mint a Jörgensen igazolásnak.
Tony Adams
több mint 1 éve
Omorodionért 35M fontot fizet a Chelsea... egy 8 gólos támadóért 😀Na mondjuk pont ő még talán csapatot is foghat, egy fizikai freak, nyers mint az állat, de lehet hogy a teste elég lesz neki a kezdeti időkben a PLben.
Beki
Még mindig több értelme van mint a Jörgensen igazolásnak.
több mint 1 éve
Omorodionért 35M fontot fizet a Chelsea... egy 8 gólos támadóért 😀Nettó pénzmosoda.
Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May