Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
jöhet megint a Klaskvík!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
igen. ugye ez a reteg az, akik annyira feketen-feheren latjak a vilagot, hogy aki nonek szuletik az maradjon no, es ferfit szeressen, aki ferfinak az meg maradjon ferfi es not szeressen.Jah. Sarlatánok minősítenek sarlatánokat.Ebben így minden benne van. Magyarország kicsiben.Ébredj Emebr! vót az XDDDDDDDbocsi ezt uzenteka fradi tabor kirakta h parizs szegyen..🤣🥹Mondjuk a Fradi tábornal kevés nagyobb szegyenfolt van a világon
YoungZeeZee
Szal ők már csak tudják
Negritis, a vajda
"2024 Párizs! Legalja! Ébredj Ember!"
YoungZeeZee
petey
Mikey
empty taxi
most van egy no, aki nokent akar viselkedni, es ez a legalja. kerdem en akkor hol itt a konzisztencia?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ha a Fradi veri a dánokat, Slovan vs APOEL győztese a BL-ért.Sajna nekünk az EL-sorsolás lesz az érdekesebb, de ne legyen igazam.
A kurvaélet, ez álomsorsolás 😊
csipkelli

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha a Fradi veri a dánokat, Slovan vs APOEL győztese a BL-ért. A kurvaélet, ez álomsorsolás 😊
több mint 1 éve
ha véletlenül továbbmegy a Fradi, a Slovan / APOEL győztesével játszik

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Lol ez kellett az esti mixemhez 🤣🚨 Walter Bou with a Puskas nominee for Lanús!
— Eduardo Hagn (@EduardoHagn) August 5, 2024
In the last minute of the game, to win it! 🇦🇷 pic.twitter.com/bE2lszIukM
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Jah. Sarlatánok minősítenek sarlatánokat.Ebben így minden benne van. Magyarország kicsiben.Ébredj Emebr! vót az XDDDDDDDbocsi ezt uzenteka fradi tabor kirakta h parizs szegyen..🤣🥹Mondjuk a Fradi tábornal kevés nagyobb szegyenfolt van a világon
YoungZeeZee
Szal ők már csak tudják
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
petey
Mikey
Mai rövid transzferblokk:
Lorenzo Ignacchiti (olasz, kp) Empoli -> Reggiana kölcsönbe
Luke Harris (wales-i, kp) Fulham -> Birmingham City kölcsönbe
Giacomo Bonaventura (olasz, kp) Fiorentina -> Al-Shabab ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Ebben így minden benne van. Magyarország kicsiben.Ébredj Emebr! vót az XDDDDDDDbocsi ezt uzenteka fradi tabor kirakta h parizs szegyen..🤣🥹Mondjuk a Fradi tábornal kevés nagyobb szegyenfolt van a világon
YoungZeeZee
Szal ők már csak tudják
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
petey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Jöhetnek mókás ellenfelek, ha mennek még 1 kört a csapataink.Vidi-Ajax, Felcsút-Fiorentina és Paks-Chelsea az könnyű 3 csoportkör a Fradi mellett.
több mint 1 éve
Ezt már most oda lehet adni neki.🚨 Walter Bou with a Puskas nominee for Lanús!
Sixo
több mint 1 éve
🚨 Walter Bou with a Puskas nominee for Lanús!
több mint 1 éve
Ahol sose szoktak ilyen molinókat megmutatni, most meg persze véletlenül megtetették. Többször. Hm...Akkor jól láttam a közvetítésben 😀 rövid ideig mutatták, azt hittem, hogy rosszul gyűrődött a molinó. Hát nem 😀Ébredj Emebr! vót az XDDDDDDDbocsi ezt uzenteka fradi tabor kirakta h parizs szegyen..🤣🥹Mondjuk a Fradi tábornal kevés nagyobb szegyenfolt van a világon
YoungZeeZee
Szal ők már csak tudják
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
petey
Jóvanazúgy.
Bálesz
Amúgy elég jó, hogy ezt a Társadalmilag Nagyon Fontos Üzenetet a köztévé másodpercekig fontosnak tartotta mutatni a Széles Néptömegeknek, pedig szinte soha nem mutatnak semmiféle kiírást.
— Gazsó István (@cikoria) August 4, 2024
03:34-nél, valamint osztva és környéke.#EMEBR
🔗https://t.co/xEgaNHeEiZ pic.twitter.com/izgWQBaFww
több mint 1 éve
Akkor jól láttam a közvetítésben 😀 rövid ideig mutatták, azt hittem, hogy rosszul gyűrődött a molinó. Hát nem 😀Ébredj Emebr! vót az XDDDDDDDbocsi ezt uzenteka fradi tabor kirakta h parizs szegyen..🤣🥹Mondjuk a Fradi tábornal kevés nagyobb szegyenfolt van a világon
YoungZeeZee
Szal ők már csak tudják
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
petey
Jóvanazúgy.

több mint 1 éve
Ébredj Emebr! vót az XDDDDDDDbocsi ezt uzenteka fradi tabor kirakta h parizs szegyen..🤣🥹Mondjuk a Fradi tábornal kevés nagyobb szegyenfolt van a világon
YoungZeeZee
Szal ők már csak tudják
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Szerkesztette: petey
több mint 1 éve
Igen, látom.Ja, Vasas hivatalos is kitetteBasszameg, kinn van Csányi Úr is Dr Karsai DániellelEz komoly?
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Egyébként elég régóta ismerem Karsai Dánielt, de fociról valahogy sosem beszélgettünk. Csak most tudtam meg (miután kiderült a betegsége), hogy Vasas-drukker.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
A második félidő teljesen rendben volt, de a vége mégiscsak az, hogy sikerült pontokat veszíteni hazai pályán egy teljesen középszerű Kazincbarcika ellen.
több mint 1 éve
Ja, Vasas hivatalos is kitetteBasszameg, kinn van Csányi Úr is Dr Karsai DániellelEz komoly?
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Basszameg, kinn van Csányi Úr is Dr Karsai DániellelEz komoly?
zacknorb
több mint 1 éve
Basszameg, kinn van Csányi Úr is Dr Karsai Dániellel
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Emberileg nincs vele bajom, de hibázott amikor hazajött, ahelyett hogy a WBA utánpótlását vette volna át… és sajnos csak a kapcsolatok és nem a tehetsége predesztinálta vezetőedzői posztra.Érdekes, amit írsz. Nem szeretnék magánéleti szálakat megpendíteni, de korábban egészen mást mondtál Geráról.Foglalkozz inkább a Vasassal, mert Gerával idén sem lesz feljutásMennyi pénz lehet egy NB3-as Karcagnál, ahol a tavalyi NB2 bronzérmes Vogyicska játszik? Elképesztő.Fuhh gecc, nebasszáfő, volt nálunk kölcsönben az mtk-tól 6-7 éve, mekkora retek szar ostoba játékos volt, úristen, ptsd-m lett.
- JC6
warr_b
- JC6
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ugyanennek az inverze igaz LaFleur-re.Ha kérhetem, ezt ne nekem címezd.Érdekes, amit írsz. Nem szeretnék magánéleti szálakat megpendíteni, de korábban egészen mást mondtál Geráról.Aki szerint Gera jó edző, az a) hazudik, b) elfogult.
nagylaza, főpohárnok
szaba
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
de csodás volt ez a paksi gól 😀😀😀Kis gól is gól 😄
Kenny

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Ha kérhetem, ezt ne nekem címezd.Érdekes, amit írsz. Nem szeretnék magánéleti szálakat megpendíteni, de korábban egészen mást mondtál Geráról.Aki szerint Gera jó edző, az a) hazudik, b) elfogult.
nagylaza, főpohárnok
szaba