NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
Soccer
És a footballromanticizmus álló bástyája, Zubimendi marad SociedadMár mindenhonnan hívták, de nem lep meg, hogy szeret ott lenni. Max a LaLigaban megy majd el máshova, ahol kocsival 3-4 óra alatt haza tud menni
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Poloska vagyok.
Poloska vagyok.
Ki akarja azt nézni/hallani egy évet megint⚽️
Poloska vagyok.
🔴⚪️ Official, confirmed. Brentford sign Fábio Carvalho on £27.5m package from Liverpool.Sajnálom hogy ilyen hamar mennie kellett, de talán így lesz neki a legjobb.. A Brentford legalább szimpatikus csapat.
17.5% sell-on clause for #LFC.
ozibozi
---
Közben állítólag Zubimendi is belement az átigazolásba, most már csak ki kell vásárolnia magát, vagy micsoda. Nem egészen értettem amit olvastam a La Liga szabályairól.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
17.5% sell-on clause for #LFC.
Állítólag J.Felix is benne lesz az üzletben.Szóval nem hiszem,hogy ez mar nem valik valóra.Nekem nagyon!🙂Mondjuk azért várjunk még a Conor move-al, amíg a Chelsea csicskáskodik.
Jött egy k.va jó CB,Robin Le Normand.
Egy nem rossz CM ;Gallagher.
Es ket bitang jo csatar Sorloth es J.Alvarez.
Azert ez eleg komolyan is elsülhet.
Ha ne.tanít meg Cholo mindenkit vilagklasszis szinten vedekezni....
Aúpa!
ZoliZoltán
Plusz nem ártana még valaki a védelem közepébe.
zacknorb
JMG ,Witsel,Azpi....hat ja.kéne meg valaki
Nekem nagyon!🙂Mondjuk azért várjunk még a Conor move-al, amíg a Chelsea csicskáskodik.
Aúpa!
ZoliZoltán
Plusz nem ártana még valaki a védelem közepébe.
Poloska vagyok.
Aúpa!
ez egy elég erős feltétel, általában nem is sikerül megfelelnie nekiHa egészséges tudna maradni akkor egyik legjobb szélső a világon.🚨🔵🔴 Barça have started discussing wingers internally as there’s still no breakthrough in Nico Williams deal.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 12, 2024
Kingsley Coman can leave Bayern on initial loan, he’s among options on shortlist.
There are several clubs interested and salary is high; but Hansi Flick likes him. pic.twitter.com/p5wb3tAz8o
Sixo
Amúgy érdekes h most mennyire hajtott h az Eb-n tudjon játszani aztán kb 5-6. Szélső lett a francia keretben úgyis h kb nulla támadójátékot mutattak. Ezért jár volt.
csebi
Ha egészséges tudna maradni akkor egyik legjobb szélső a világon.🚨🔵🔴 Barça have started discussing wingers internally as there’s still no breakthrough in Nico Williams deal.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 12, 2024
Kingsley Coman can leave Bayern on initial loan, he’s among options on shortlist.
There are several clubs interested and salary is high; but Hansi Flick likes him. pic.twitter.com/p5wb3tAz8o
Sixo
Amúgy érdekes h most mennyire hajtott h az Eb-n tudjon játszani aztán kb 5-6. Szélső lett a francia keretben úgyis h kb nulla támadójátékot mutattak. Ezért jár volt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
pénzmosoda az egész, ennyire egyszerűChelsea szerintem indít egy-egy csapatot a Champoban és Leage One-ban jövöre. Másképp ez az egész megmagyarázhatatlan. Idióták ülnek ott és abból nagyon sok.9 éve. Csak hogy biztosan meglegyen a kontraszt.35 permanent signings ago for Liverpool was Roberto Firmino from Hoffenheim https://t.co/iwOKYbvOI2
— Danny Corcoran (@calcio_danny) August 12, 2024
zacknorb
Mikey
Toto21

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Chelsea szerintem indít egy-egy csapatot a Champoban és Leage One-ban jövöre. Másképp ez az egész megmagyarázhatatlan. Idióták ülnek ott és abból nagyon sok.9 éve. Csak hogy biztosan meglegyen a kontraszt.35 permanent signings ago for Liverpool was Roberto Firmino from Hoffenheim https://t.co/iwOKYbvOI2
zacknorb
Mikey
9 éve. Csak hogy biztosan meglegyen a kontraszt.35 permanent signings ago for Liverpool was Roberto Firmino from Hoffenheim https://t.co/iwOKYbvOI2
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Skacok!botnak elmegyek, de kb onnantól ,hogy meccsek maradnak el mindig elvesztem az érdeklödést. :/
Ez évben is lesz bowl.hu-s Fantasy Premier Liga, gyertek gyertek, mert eleddig nagyon kevesen vagyunk 😕
Péntekig tudtok jelentkezni, amint elindulnak a meccsek, lezárul a jelentkezés.
egyéb infó itt:
bowl.hu/forum/egyeb-jatekok/fantasy-premier-league
bogjosi
Ez évben is lesz bowl.hu-s Fantasy Premier Liga, gyertek gyertek, mert eleddig nagyon kevesen vagyunk 😕
Péntekig tudtok jelentkezni, amint elindulnak a meccsek, lezárul a jelentkezés.
egyéb infó itt:
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Értem, hogy Bordalas féle dara lesz, de ez egy ordasnagy kieső csapat képe.
Poloska vagyok.
35 permanent signings ago for Liverpool was Roberto Firmino from Hoffenheim https://t.co/iwOKYbvOI2
Poloska vagyok.