NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Jól beszélsz. 😊Mi kutyánk kölke, Duna-menti futballkultúra, etc etc 😊Paks / Vajdahunyad - Rijeka 😀Szóval egy magyar továbbjutó biztos lesz.
Löfli
Mikey
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Mi kutyánk kölke, Duna-menti futballkultúra, etc etc 😊Paks / Vajdahunyad - Rijeka 😀Szóval egy magyar továbbjutó biztos lesz.
Löfli
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Paks / Vajdahunyad - Rijeka 😀Szóval egy magyar továbbjutó biztos lesz.
Löfli
több mint 1 éve
Paks / Vajdahunyad - Rijeka 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Végre ma hivatalosan is bemutatják Slotot, mint a Liverpool vezetőedzője.Ezek szerint sikerülhetett a stábot is összerakni.
Időszerű volt már.
több mint 1 éve
Fradi - New Saints / Decicez a Decic a montenegrói albánok csapata? nekem úgy tűnik hogy az. vicces lenne ha az albán, koszovói, macedóniai bajnokság győztese után a montenegrói bajnokcsapat is albán csapat lenne.
Löfli
buhloone mindstate
több mint 1 éve
vnaponkent, igen.Az a halpiac, nem?hajra Marsaxlokk!Ha a Paks továbbmegy, jöhet a Braga, a Rijeka, a Plovdiv/Maribor nyertese vagy a Sheriff/Zira győztese.Kiesés esetén folytatás a konfetti ligában velük:
zacknorb
Maccabi Haifa FC (ISR)
FC Astana (KAZ)
AEK Larnaca FC (CYP)
Marsaxlokk FC (MLT) - FK Partizani (ALB)
csipkelli
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Az a halpiac, nem?hajra Marsaxlokk!Ha a Paks továbbmegy, jöhet a Braga, a Rijeka, a Plovdiv/Maribor nyertese vagy a Sheriff/Zira győztese.Kiesés esetén folytatás a konfetti ligában velük:
zacknorb
Maccabi Haifa FC (ISR)
FC Astana (KAZ)
AEK Larnaca FC (CYP)
csipkelli
csebi

több mint 1 éve
Fradi - New Saints / Decichaverom reggel pont ezt kérte, lol
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Fradi - New Saints / Decic

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
nem, mar elkoltoztunk onnan, nem a szomszedom mar. de amugy egy evet meg jatszik a Balzanban aztan visszavonultatjak a mezet.hajra Marsaxlokk!Oda igazolt a szomszédod?
csebi
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
hajra Marsaxlokk!Oda igazolt a szomszédod?
csebi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hajra Marsaxlokk!Ha a Paks továbbmegy, jöhet a Braga, a Rijeka, a Plovdiv/Maribor nyertese vagy a Sheriff/Zira győztese.Kiesés esetén folytatás a konfetti ligában velük:
zacknorb
Maccabi Haifa FC (ISR)
FC Astana (KAZ)
AEK Larnaca FC (CYP)
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha a Paks továbbmegy, jöhet a Braga, a Rijeka, a Plovdiv/Maribor nyertese vagy a Sheriff/Zira győztese.Kiesés esetén folytatás a konfetti ligában velük:
zacknorb
Maccabi Haifa FC (ISR)
FC Astana (KAZ)
AEK Larnaca FC (CYP)
több mint 1 éve
Kakadémia lehetséges ellenfelei:Dnipro (ukrán), Osijek (Lölö horvát klubbja xdd), Mostar (bosnyák), a Malisheva/Buduchnost nyertese, a Noah/Shkendija nyertese
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Fehérvár lehetséges ellenfelei: Cherno More (bolgár), Sumgayit (azeri), Islich Minszk/La Fiorita nyertese, Torpedo Kutaisi/Tirana nyertese, a Ruzomberok/Tobol vesztese
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha a Paks továbbmegy, jöhet a Braga, a Rijeka, a Plovdiv/Maribor nyertese vagy a Sheriff/Zira győztese.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
9-1 a vége 😊A pápuai emberevők kisebb meglepetésre kihúzták ikszre Tahiti válogatottja ellen, lehet stikában megettek pár játékost.Már a harmadik percben vezetést szerzett Fidzsi.
Persze jó eséllyel ez semmit nem ér, mert a 10 perc múlva kezdődő másik meccsen Fidzsi minden bizonnyal lenyomja Szamoát, és akkor Tahitivel karöltve ők mennek az elődöntőbe.
warr_b
warr_b
Sixo kedvence, Roy Krishna két gólt lőtt (egyiket büntetőből), aztán lecserélték.

több mint 1 éve
Hallottál már a gonoszról, a csúf kopasz feröeri bajnokról?De a BL-selejtező nem csak játék és mese!The New Saints (walesi) – FK Decic (montenegrói)félve mondok ilyet, de innen azért kötelező lenne a továbbjutás 😀
FK Borac Banja Luka (bosnyák) – KF Egnatia Rrogozhine (albán)
Dinamo Minszk (fehérorosz) – Pjunik Jereván (örmény)
Ordabaszi Simkent FK (kazah) – Petrocub Hincesti (moldáv)
Innen jön az ellenél.
csipkelli
Kenny
csipkelli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hat azert bmeik balkani ellenfel nekunk okozhat kellemetlen perceket. feherorosz ellenfelet meg sem emmlitem ...félve mondok ilyet, de innen azért kötelező lenne a továbbjutás 😀The New Saints (walesi) – FK Decic (montenegrói)Hamrun Spartans FC (MLT) -> Lincoln Red Imps FC (GIB)Hamrunban azert van korabbi olasz valogatott jatekos is 😉
Holnap őket kérem a golyózáson.
csipkelli
csebi
Innen jön az ellenél.
csipkelli
Kenny
több mint 1 éve
A pápuai emberevők kisebb meglepetésre kihúzták ikszre Tahiti válogatottja ellen, lehet stikában megettek pár játékost.Már a harmadik percben vezetést szerzett Fidzsi.
Persze jó eséllyel ez semmit nem ér, mert a 10 perc múlva kezdődő másik meccsen Fidzsi minden bizonnyal lenyomja Szamoát, és akkor Tahitivel karöltve ők mennek az elődöntőbe.
warr_b

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
De a BL-selejtező nem csak játék és mese!félve mondok ilyet, de innen azért kötelező lenne a továbbjutás 😀The New Saints (walesi) – FK Decic (montenegrói)Hamrun Spartans FC (MLT) -> Lincoln Red Imps FC (GIB)Hamrunban azert van korabbi olasz valogatott jatekos is 😉
csipkelli
csebi
Innen jön az ellenél.
csipkelli
Kenny
több mint 1 éve
félve mondok ilyet, de innen azért kötelező lenne a továbbjutás 😀The New Saints (walesi) – FK Decic (montenegrói)Hamrun Spartans FC (MLT) -> Lincoln Red Imps FC (GIB)Hamrunban azert van korabbi olasz valogatott jatekos is 😉
csipkelli
csebi
Innen jön az ellenél.
csipkelli
több mint 1 éve
A pápuai emberevők kisebb meglepetésre kihúzták ikszre Tahiti válogatottja ellen, lehet stikában megettek pár játékost. Persze jó eséllyel ez semmit nem ér, mert a 10 perc múlva kezdődő másik meccsen Fidzsi minden bizonnyal lenyomja Szamoát, és akkor Tahitivel karöltve ők mennek az elődöntőbe.