NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
kurva anyád Garancsi, Hernádi, Kopaszkobold, NERidén kicsekkoltam az nb1-ből
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=p6u4_NTW8N8mandiner.hu/belfold/2024/06/szoboszlai-korabbi-klubjat-szidja-krubi-uj-dalaban-van-is-oka-ra-video
Avagy miért ne rendelj a Leipzig shopból magyarba
zacknorb
több mint 1 éve
Nem tudom mennyire vagy képben a holland bajnoksággal + társadalmi viszonyokkal kapcsolatban, én itt élek 4 éve és eléggé felhúztam a szemöldököm amikor megláttam ezt a kérdést.viszonylag igen, én sem véletlenül nem élek kint. 😊
davemayer
az AZ-ultrákkal kapcsolatban is remélhetőleg sok kérdést kapott, akár rasszista, akár simán faszkodás balhék miatt.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Nem tudom mennyire vagy képben a holland bajnoksággal + társadalmi viszonyokkal kapcsolatban, én itt élek 4 éve és eléggé felhúztam a szemöldököm amikor megláttam ezt a kérdést.akár tetszik, akár nem, de ez a helyzet. az hogy mennyire "jogos" már kicsit szubjektív, de sem a fradi ultrák, sem a feketepólósok, sem az mlsz nem azon dolgozik, hogy ez a sztereotípia megdőljön.Tehát nálunk akkora a rasszizmus a többi országhoz képest, hogy ha idejön egy holland edző, akkor jogosan kap kérdést erről? Lónak a faszát.Na de minket mindig csak bánt az UEFA is, minden ok nélkül!azért a szurkolóink mindenhol hírhedtek a rasszizmus és kirekesztés miatt"Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
– Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert. Ricardo Moniznak, mások mellett, korábban ezzel kellett megküzdenie. Ez nem késztette visszakozásra?
Igen bazmeg, a Fradinál külön esznek a fehérek és a négerek. A kurva anyátokat.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/03/01/mlsz-kampany-kirekesztes-rasszizmus-ciganyozas-magyar-foci-nb-i/
Mészöly Jr. pl. biztosan nem ülhetett volna vissza a padra Hollandiában a tavaszi elszólása után.
törölt kristof
Ez a mondat nálam azt jelenti, hogy 2 hetente van egy huhogás miatt megállított meccs.
De kérdezem máshogy. Ha ez a csávó lett volna a Barca új edzője, szerinted megkapja-e ugyanezt a kérdést ugyanezzel a felvezetéssel?
csipkelli
hogy ez mennyire megalapozott az mind1, a hírünk ez
meg lehet köszönni azoknak a faszkalapoknak akik megerősítik
Negritis, a vajda
Mikey
csipkelli
törölt kristof
Bagoly mondja verébnek tipikus esete, eleve fogalma sincs az európai átlagpolgárnak hogy mennyire át van itatva rasszizmussal a holland közeg ( hogy mást ne említsek az ő cigányaik a marokkóiak, érdemes utána nézni).
A labdarúgással kapcsolatos kultúra pedig elég visszás ugyanis virágzik a huliganizmus és nincsenek is féken tartva egyáltalán pl a covid alatt pont az AZ-nél volt az hogy a fanok megunták a lezárást, meccs alatt megrohamozták a stadiont és betörtek a pályára.
De alapvetően sajnos a rasszizmus sem veszett ki teljesen, volt meccs amit nézői bekiabálások miatt szakított félbe a spori, psv meccs is.
Csak ugye ezekből semmi nem jut el kifelé, pedig hidd el korántsem olyan rózsás a helyzet hogy egy ilyen arroganciával feltett kérdés jogos lehetne, nagyon nem.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
A kilenc év alatt szerinted pl. Kloppnak hány ilyen jellegű kérdést tettek fel? Segítek: sokat.Tehát nálunk akkora a rasszizmus a többi országhoz képest, hogy ha idejön egy holland edző, akkor jogosan kap kérdést erről? Lónak a faszát.Na de minket mindig csak bánt az UEFA is, minden ok nélkül!azért a szurkolóink mindenhol hírhedtek a rasszizmus és kirekesztés miatt"Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
– Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert. Ricardo Moniznak, mások mellett, korábban ezzel kellett megküzdenie. Ez nem késztette visszakozásra?
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/03/01/mlsz-kampany-kirekesztes-rasszizmus-ciganyozas-magyar-foci-nb-i/
Mészöly Jr. pl. biztosan nem ülhetett volna vissza a padra Hollandiában a tavaszi elszólása után.
törölt kristof
Ez a mondat nálam azt jelenti, hogy 2 hetente van egy huhogás miatt megállított meccs.
De kérdezem máshogy. Ha ez a csávó lett volna a Barca új edzője, szerinted megkapja-e ugyanezt a kérdést ugyanezzel a felvezetéssel?
csipkelli
Negritis, a vajda
Mikey
csipkelli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Most jöttünk át, tényleg mindenkit megállítanak, de nem volt gond…igaz nem vagyunk szerbek.Viszont a határon megállítják a szurkolói járműveket, alapvetően a szerbektől tartanak.30 nemet esseni huligan tamadt ma 40 magyar szurkolora.Ez honnan van? Szerintem főképp holnap indul kifelé a szurkolók jelentős része, bár sokan repülnek majd szombaton is. Mi is hajnalban indulunk, de egyelőre semmit nem hallottam…nyilván van aki keresi is a bajt.
Tobb szivarvanyos csoportosulas keszul meg tamadasra a magyarok ellen. Aki jon vigyazzon magara.
Kenny
Klaci79
Konzuli app melegen ajánlott.
Dzsokijuing
Viszont rendesen visszatorlódik vagy fél órát.
több mint 1 éve
Közben Sigi megy a Sepsibe. Varga Roli út
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
a fél fradi négerekből áll, aztán senki nem cseszegeti őket
több mint 1 éve
akár tetszik, akár nem, de ez a helyzet. az hogy mennyire "jogos" már kicsit szubjektív, de sem a fradi ultrák, sem a feketepólósok, sem az mlsz nem azon dolgozik, hogy ez a sztereotípia megdőljön.Tehát nálunk akkora a rasszizmus a többi országhoz képest, hogy ha idejön egy holland edző, akkor jogosan kap kérdést erről? Lónak a faszát.Na de minket mindig csak bánt az UEFA is, minden ok nélkül!azért a szurkolóink mindenhol hírhedtek a rasszizmus és kirekesztés miatt"Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
Negritis, a vajda
Mikey
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Tehát nálunk akkora a rasszizmus a többi országhoz képest, hogy ha idejön egy holland edző, akkor jogosan kap kérdést erről? Lónak a faszát.Na de minket mindig csak bánt az UEFA is, minden ok nélkül!azért a szurkolóink mindenhol hírhedtek a rasszizmus és kirekesztés miatt"Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
Negritis, a vajda
Mikey
több mint 1 éve
nem tudom ki volt az újságíró aki kérdezte, de a La Liga is legalább ennyire rasszista közeg, így ha konzekvens, akkor igen, ebben az esetben is fel kellett volna tennie."Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
én Mbappétól is megkérdezném ugyanezen a vonalon, hogy beszélt-e Vini Jr.-al erről.
több mint 1 éve
Na de minket mindig csak bánt az UEFA is, minden ok nélkül!azért a szurkolóink mindenhol hírhedtek a rasszizmus és kirekesztés miatt"Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ito - > BayernA. Garcia - > Leverkusen
így a nagy várakozások közepette
több mint 1 éve
azért a szurkolóink mindenhol hírhedtek a rasszizmus és kirekesztés miatt"Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
"Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
törölt kristof
több mint 1 éve
nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
több mint 1 éve
Viszont a határon megállítják a szurkolói járműveket, alapvetően a szerbektől tartanak.30 nemet esseni huligan tamadt ma 40 magyar szurkolora.Ez honnan van? Szerintem főképp holnap indul kifelé a szurkolók jelentős része, bár sokan repülnek majd szombaton is. Mi is hajnalban indulunk, de egyelőre semmit nem hallottam…nyilván van aki keresi is a bajt.
Tobb szivarvanyos csoportosulas keszul meg tamadasra a magyarok ellen. Aki jon vigyazzon magara.
Kenny
Klaci79
Konzuli app melegen ajánlott.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
több mint 1 éve
Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:– Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert. Ricardo Moniznak, mások mellett, korábban ezzel kellett megküzdenie. Ez nem késztette visszakozásra?
több mint 1 éve
Slot segítői közül Hulshoff aláírt már, viszont Reijnen nem kapja meg a munkavállalási engedélyét, így marad a Feyenoordnál.Ez így azért nem ideális, mondjuk úgy.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
Hááááááááááááát nem is tudom mi ez 😀AI, szoval nem gaz
www.youtube.com/watch?v=aVN-J6w_sMA
- JC6
több mint 1 éve
Azóta már cáfolta a hírt mindenki.30 nemet esseni huligan tamadt ma 40 magyar szurkolora.Ez honnan van? Szerintem főképp holnap indul kifelé a szurkolók jelentős része, bár sokan repülnek majd szombaton is. Mi is hajnalban indulunk, de egyelőre semmit nem hallottam…nyilván van aki keresi is a bajt.
Kenny
Klaci79
több mint 1 éve
FIFA is more real than realitypic.twitter.com/eYZSCAlBCE
— Troll Football (@TrollFootball) June 13, 2024