NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
30 nemet esseni huligan tamadt ma 40 magyar szurkolora.Ez honnan van? Szerintem főképp holnap indul kifelé a szurkolók jelentős része, bár sokan repülnek majd szombaton is. Mi is hajnalban indulunk, de egyelőre semmit nem hallottam…nyilván van aki keresi is a bajt.
Tobb szivarvanyos csoportosulas keszul meg tamadasra a magyarok ellen. Aki jon vigyazzon magara.
Kenny
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=p6u4_NTW8N8Avagy miért ne rendelj a Leipzig shopból magyarba
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
30 nemet esseni huligan tamadt ma 40 magyar szurkolora.Kösz az infót, fiamék holnap indulnak!
Tobb szivarvanyos csoportosulas keszul meg tamadasra a magyarok ellen. Aki jon vigyazzon magara.
Kenny
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Wooooo focimagazin.hu/2024/06/copa-america-lesz-teves-kozvetites

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Közben megy a Reálhoz is gyorsan 😊De hát ő német szöv. kap. lesz az EB után, nem?Terzic távozik Dortmund éléről, na erre sem gondoltam volna egy BL döntő után.minden adott lenne ahhoz, hogy Klopp visszatérjen a BVB-hez - már persze azt leszámítva, hogy ő tényleg pihenni szeretne
ervinator
slowmotion
Mikey
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
De hát ő német szöv. kap. lesz az EB után, nem?Terzic távozik Dortmund éléről, na erre sem gondoltam volna egy BL döntő után.minden adott lenne ahhoz, hogy Klopp visszatérjen a BVB-hez - már persze azt leszámítva, hogy ő tényleg pihenni szeretne
ervinator
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
1 döntetlen ez ellen a ‘lenézett’ Svájc ellen szerintem több mint reménykeltő lenne./nagyon kis kompakt csapatuk van komoly játékosokkal/A várakozások és a realitások közti különbséget jó fenntartani.A sajtó ugyanezt csinálta, csak akkor nem volt FacebookMennyi hasonlóságot látsz a mostani szituáció és 86 között?Mexikó 86.Na a szagértők és a játékosok is elkezdték a az akár meg is nyerhetünk az Eb-t szöveget. Tudjuk ilyenkor mi szokott történni.Amúgy ez miért baj?
Nemes samu09
Mindenki tudja mi a realitás, de nekik úgy kell hozzáállni, hogy meg akarják nyerni. Nem gondolnám senkiről, hogy el lenne szállva.
Vajon a görögök 2004-ben mit gondoltak magukról vagy a strandról beugrott dánok?
Valahol hű tükröt mutat a társadalomról, hogy azért is bocsánatot kellene kérni, hogy valaki nyerni akar.
ervinator
Dzsokijuing
ervinator
ozibozi
1W, 2D és elégedett leszek.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Pascal Jansen be lett jelentve, mint Fradi edzőTetszik az elgondolás, érdeklődve figyelem majd, mit nyújt a csapat
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Terzic távozik Dortmund éléről, na erre sem gondoltam volna egy BL döntő után.minden adott lenne ahhoz, hogy Klopp visszatérjen a BVB-hez - már persze azt leszámítva, hogy ő tényleg pihenni szeretne
ervinator
több mint 1 éve
A várakozások és a realitások közti különbséget jó fenntartani.A sajtó ugyanezt csinálta, csak akkor nem volt FacebookMennyi hasonlóságot látsz a mostani szituáció és 86 között?Mexikó 86.Na a szagértők és a játékosok is elkezdték a az akár meg is nyerhetünk az Eb-t szöveget. Tudjuk ilyenkor mi szokott történni.Amúgy ez miért baj?
Nemes samu09
Mindenki tudja mi a realitás, de nekik úgy kell hozzáállni, hogy meg akarják nyerni. Nem gondolnám senkiről, hogy el lenne szállva.
Vajon a görögök 2004-ben mit gondoltak magukról vagy a strandról beugrott dánok?
Valahol hű tükröt mutat a társadalomról, hogy azért is bocsánatot kellene kérni, hogy valaki nyerni akar.
ervinator
Dzsokijuing
ervinator
ozibozi
1W, 2D és elégedett leszek.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
A sajtó ugyanezt csinálta, csak akkor nem volt FacebookMennyi hasonlóságot látsz a mostani szituáció és 86 között?Mexikó 86.Na a szagértők és a játékosok is elkezdték a az akár meg is nyerhetünk az Eb-t szöveget. Tudjuk ilyenkor mi szokott történni.Amúgy ez miért baj?
Nemes samu09
ervinator
Dzsokijuing
ervinator
több mint 1 éve
Terzic távozik Dortmund éléről, na erre sem gondoltam volna egy BL döntő után.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Mennyi hasonlóságot látsz a mostani szituáció és 86 között?Mexikó 86.Na a szagértők és a játékosok is elkezdték a az akár meg is nyerhetünk az Eb-t szöveget. Tudjuk ilyenkor mi szokott történni.Amúgy ez miért baj?
Nemes samu09
ervinator
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Mexikó 86.Na a szagértők és a játékosok is elkezdték a az akár meg is nyerhetünk az Eb-t szöveget. Tudjuk ilyenkor mi szokott történni.Amúgy ez miért baj?
Nemes samu09
ervinator
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
A női A-válogatott csapatkapitányával, Csiszár Henriettával 2026 nyaráig szóló új szerződést kötött az @Inter_Women.
— MLSZ (@MLSZhivatalos) June 13, 2024
“Nagyon boldog és motivált vagyok, hogy a következő 2 évben is ennek a nagyszerű klubnak a játékosa lehetek” - mondta Csiszár. https://t.co/d7loUmB4IE
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na a szagértők és a játékosok is elkezdték a az akár meg is nyerhetünk az Eb-t szöveget. Tudjuk ilyenkor mi szokott történni.Amúgy ez miért baj?
Nemes samu09
több mint 1 éve
Na a szagértők és a játékosok is elkezdték a az akár meg is nyerhetünk az Eb-t szöveget. Tudjuk ilyenkor mi szokott történni.
több mint 1 éve
Hoppácska, Csepel NB3 😎Legcsóribb megye, évente 100 millió egy NB3-as csapat, atlagfizu meg 120k a megyeszékhelyen.. mit akarsz? 😃
...közben Nógrád megyében már nb3-as csapat sincs, nem tudom hova lehet még süllyedni!?
Stoki
több mint 1 éve
Hát az tuti, hogy nincs 64 csapat akinek az nb3-ban van a helye. Az egyik leghülyébb ötlet volt ez az MLSZ-től....közben Nógrád megyében már nb3-as csapat sincs, nem tudom hova lehet még süllyedni!?Idén vajon hány csapat lép vissza 1 héttel a bajnokság előtt? 😀
Stoki
Tavaly konkrétan emiatt menet közben kellett lebonyolítást változtani😀😀
zacknorb
több mint 1 éve
...közben Nógrád megyében már nb3-as csapat sincs, nem tudom hova lehet még süllyedni!?Idén vajon hány csapat lép vissza 1 héttel a bajnokság előtt? 😀
Stoki
Tavaly konkrétan emiatt menet közben kellett lebonyolítást változtani😀😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
lol gattuso a hajduknal, marmint a splitnel
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
CB-t, LB-t és középpályást is jobban keres a csapat mint támadót. Bulvár ez.Semminek. Öt kezdő szintű támadónk van, nem fogunk igazolni egy hatodikat. Pláne nem ennyiért. 😊Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.mi a halál faszának Ő nekünk?
Despite Liverpool’s willingness to offer £100 million for the 23-year-old, reports suggest that Real Madrid would only consider bids starting at €150 million (£127 million), which would not only surpass Liverpool’s existing transfer record but also set a new high for Premier League acquisitions.
ozibozi
Negritis, a vajda
Mikey

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Semminek. Öt kezdő szintű támadónk van, nem fogunk igazolni egy hatodikat. Pláne nem ennyiért. 😊Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.mi a halál faszának Ő nekünk?
Despite Liverpool’s willingness to offer £100 million for the 23-year-old, reports suggest that Real Madrid would only consider bids starting at €150 million (£127 million), which would not only surpass Liverpool’s existing transfer record but also set a new high for Premier League acquisitions.
ozibozi
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May