NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
Soccer
CB-t, LB-t és középpályást is jobban keres a csapat mint támadót. Bulvár ez.Semminek. Öt kezdő szintű támadónk van, nem fogunk igazolni egy hatodikat. Pláne nem ennyiért. 😊Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.mi a halál faszának Ő nekünk?
Despite Liverpool’s willingness to offer £100 million for the 23-year-old, reports suggest that Real Madrid would only consider bids starting at €150 million (£127 million), which would not only surpass Liverpool’s existing transfer record but also set a new high for Premier League acquisitions.
ozibozi
Negritis, a vajda
Mikey

Liverpool Fc
Semminek. Öt kezdő szintű támadónk van, nem fogunk igazolni egy hatodikat. Pláne nem ennyiért. 😊Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.mi a halál faszának Ő nekünk?
Despite Liverpool’s willingness to offer £100 million for the 23-year-old, reports suggest that Real Madrid would only consider bids starting at €150 million (£127 million), which would not only surpass Liverpool’s existing transfer record but also set a new high for Premier League acquisitions.
ozibozi
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Bulgarian starlet Steven Gerrard Gaote (yes, that’s his real name) has officially signed with Stade Rennais. 📝 https://t.co/tcdJgN14vK pic.twitter.com/bLsT7u7e4b
— Petar Petrov (@PPetrov_FR) June 10, 2024
😀😀😀
Kajmán-szigetek nem állt ki Kuba ellen, mert féltek a játékosok, hogy elveszítik az amcsi vízumukat 😀Igen, 3-0-val jóváírták a meccet Kubának.
Löfli
Saint Lucia meg 0-2-ről egyenlített Aruba ellen, így az iksz igazságosnak mondható, de ezzel egyik csapat sincs nagyon előrébb...
Most egy teljes év (!) szünet következik a karibi selejtezőkön, szomorú vagyok 😕
Ázsiában Kuvait legyőzte az afgánokat és ezzel továbbjutott. Észak-Koreáról már volt szó.
Thaiföld hiába nyert 3-1-re Szingapúr ellen, Kína pedig kapott ki Dél-Koreában, bár azonos ponttal és ugyanannyi lőtt-kapott góllal (9-9) álltak, még az első fordulós egymás elleni döntött, ahol Kína idegenben tudott nyerni 2-1-re.
Malajzia is hiába nyert, a kirgizek kihúzták ikszre Ománban és ezzel ők jutottak a kövezkező körbe.
Vietnámnak nem volt esélye Irakban, meg Indonézia amúgy is nyert, úgyhogy kialakult a harmadik szakasz mezőnye.
A sorsolást 27-én tartják Kuala Lumpurban. Három hatcsapatos csoport lesz, minden csoport első két helyezettje kijut a VB-re, a harmadik és negyedik helyezettek meg a negyedik selejtező körbe. Ott két három fős csoport lesz, a két csoportgyőztes VB-résztvevő lesz, a két csoportmásodik pedig jövő novemberben összecsap az interkontinentális selejzetős helyért 😀
Egyszerű.
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
ahogy nézem a mai és a holnapi LaLiga 2 play-off meccseket adja a Spíler, fasza. hajrá Real Oviedo!A harmadosztályban meg két Andalúzia vs Katalónia párharc lesz majd 😊
deyell
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
🇰🇾 With many students in their squad who feared the potential loss of their US visas, the Cayman Islands pulled out of their WCQ away to Cuba.
— The Sweeper (@SweeperPod) June 12, 2024
It comes as a huge blow to the Caribbean nation, who had picked up their first-ever WCQ win against Antigua & Barbuda only days earlier. pic.twitter.com/Q5ikjDPs0c

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Mert hogy jó drága 😉Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.mi a halál faszának Ő nekünk?
ozibozi
Negritis, a vajda
Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.mi a halál faszának Ő nekünk?
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Szerkesztette: ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
buhloone mindstate
gaboni stadionban elment az áram 😀Most miért, Super Bowlon is volt ilyen 😀
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
The king of robbers Qatar robbed India of a World Cup qualifying spotpic.twitter.com/39TiYG66zh
— Troll Football (@TrollFootball) June 11, 2024
Így, ahogy mondod. A hosszabbítás valóban korai.Sztem az, hogy a jövő évet még megkapja az korrekt, a hosszabbítást viszont nem értem.Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 11, 2024
Tony Adams
iktriad
davemayer
Mikey
Egyébként meg ki lett volna előrelépés hozzá képest?
Tuchel? Szoszgét? Di Zerbi? (fogalmam sincs mi ez a hype körülötte az 1 jó és 1 rossz szezonja mellé egy középcsapatnál).
McKennával tudtam volna azonosulni, de valószínű ez korai lett volna még.
dugo93
Én azt mondanám, hogy jövőre top4-ben kell lenni és sokkal jobb játékot mutatni, mint idén. Ha ez nem lesz meg, akkor viszlát.
Duff
Sztem az, hogy a jövő évet még megkapja az korrekt, a hosszabbítást viszont nem értem.Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
iktriad
davemayer
Mikey
Tuchel? Szoszgét? Di Zerbi? (fogalmam sincs mi ez a hype körülötte az 1 jó és 1 rossz szezonja mellé egy középcsapatnál).
dugo93
Én azt mondanám, hogy jövőre top4-ben kell lenni és sokkal jobb játékot mutatni, mint idén. Ha ez nem lesz meg, akkor viszlát.
Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
iktriad
davemayer
Mikey
A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
iktriad
davemayer
Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Pedig én azt hittem h jön Tuchel bácsi, már valahol olvastam is h hozta is a listát h kik kellenek neki.Az is vicces már hogy marad, na de hogy még a hosszabbításról is tárgyalnak, az már kabaré. 😀Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
iktriad
Igaz, ennek én őszintén örülök.
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Az is vicces már hogy marad, na de hogy még a hosszabbításról is tárgyalnak, az már kabaré. 😀Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
iktriad
Igaz, ennek én őszintén örülök.
Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
Szerkesztette: iktriad
🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
ezt nem vitatom, de eddig csak ő volt a sztárigazolás a szezon után egyből. Drazicsról is nagy kuss van, pedig arról zengtek a hírek, hogy őt is megveszik, meg mindenkit. oszt ott tartunk hogy van kb. 4 emberük kezdőnek. 😀 ott is megy a szintlépés rendesen a világ pénzéből.a faszt kavarnak már a lilák, élükön a Kobolddal. Ilyen Piscitellivel meg Besével akarják utolérni a Fradit? 😀 Katonát is akrnákPiscitelli mondjuk top3 kapus
edző sincs, de Grzelakot is akarják 😀 kurva jó a koncepció a MOLnál. Kreatívak na.
petey
Drazic is ilyen lenne centerbe
zacknorb