NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.

Despite Liverpool’s willingness to offer £100 million for the 23-year-old, reports suggest that Real Madrid would only consider bids starting at €150 million (£127 million), which would not only surpass Liverpool’s existing transfer record but also set a new high for Premier League acquisitions.

ozibozi
mi a halál faszának Ő nekünk?
Negritis, a vajda
Semminek. Öt kezdő szintű támadónk van, nem fogunk igazolni egy hatodikat. Pláne nem ennyiért. 😊
Mikey
CB-t, LB-t és középpályást is jobban keres a csapat mint támadót. Bulvár ez.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.

Despite Liverpool’s willingness to offer £100 million for the 23-year-old, reports suggest that Real Madrid would only consider bids starting at €150 million (£127 million), which would not only surpass Liverpool’s existing transfer record but also set a new high for Premier League acquisitions.

ozibozi
Negritis, a vajda
Semminek. Öt kezdő szintű támadónk van, nem fogunk igazolni egy hatodikat. Pláne nem ennyiért. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan

😀😀😀
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kajmán-szigetek nem állt ki Kuba ellen, mert féltek a játékosok, hogy elveszítik az amcsi vízumukat 😀

Löfli
Igen, 3-0-val jóváírták a meccet Kubának.

Saint Lucia meg 0-2-ről egyenlített Aruba ellen, így az iksz igazságosnak mondható, de ezzel egyik csapat sincs nagyon előrébb...

Most egy teljes év (!) szünet következik a karibi selejtezőkön, szomorú vagyok 😕

Ázsiában Kuvait legyőzte az afgánokat és ezzel továbbjutott. Észak-Koreáról már volt szó.
Thaiföld hiába nyert 3-1-re Szingapúr ellen, Kína pedig kapott ki Dél-Koreában, bár azonos ponttal és ugyanannyi lőtt-kapott góllal (9-9) álltak, még az első fordulós egymás elleni döntött, ahol Kína idegenben tudott nyerni 2-1-re.
Malajzia is hiába nyert, a kirgizek kihúzták ikszre Ománban és ezzel ők jutottak a kövezkező körbe.
Vietnámnak nem volt esélye Irakban, meg Indonézia amúgy is nyert, úgyhogy kialakult a harmadik szakasz mezőnye.

A sorsolást 27-én tartják Kuala Lumpurban. Három hatcsapatos csoport lesz, minden csoport első két helyezettje kijut a VB-re, a harmadik és negyedik helyezettek meg a negyedik selejtező körbe. Ott két három fős csoport lesz, a két csoportgyőztes VB-résztvevő lesz, a két csoportmásodik pedig jövő novemberben összecsap az interkontinentális selejzetős helyért 😀

Egyszerű.

Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
ahogy nézem a mai és a holnapi LaLiga 2 play-off meccseket adja a Spíler, fasza. hajrá Real Oviedo!
deyell
A harmadosztályban meg két Andalúzia vs Katalónia párharc lesz majd 😊

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kajmán-szigetek nem állt ki Kuba ellen, mert féltek a játékosok, hogy elveszítik az amcsi vízumukat 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 243

ozibozi
Negritis, a vajda
Mert hogy jó drága 😉
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 099 — The Mathematician

ozibozi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 243

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 hunfoci.hu/nb3/91-csapat-kapta-meg-az-nb3-as-licencet-a-2023-2024-bajnoki-evre.html

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
gaboni stadionban elment az áram 😀
Löfli
Most miért, Super Bowlon is volt ilyen 😀
empty taxi
Az old trafford meg 1 hónapja zuhanykabinná vált. Ezekhez képest gabon teljesen korrekt.

Szerkesztette: Sixo

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
ahogy nézem a mai és a holnapi LaLiga 2 play-off meccseket adja a Spíler, fasza. hajrá Real Oviedo!

buhloone mindstate

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Löfli
Most miért, Super Bowlon is volt ilyen 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495

Tony Adams
Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀
iktriad
Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...
davemayer
A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.
Mikey
Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).

Egyébként meg ki lett volna előrelépés hozzá képest?
Tuchel? Szoszgét? Di Zerbi? (fogalmam sincs mi ez a hype körülötte az 1 jó és 1 rossz szezonja mellé egy középcsapatnál).

McKennával tudtam volna azonosulni, de valószínű ez korai lett volna még.
dugo93
Sztem az, hogy a jövő évet még megkapja az korrekt, a hosszabbítást viszont nem értem.

Én azt mondanám, hogy jövőre top4-ben kell lenni és sokkal jobb játékot mutatni, mint idén. Ha ez nem lesz meg, akkor viszlát.
Duff
Így, ahogy mondod. A hosszabbítás valóban korai.

több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374

Tony Adams
iktriad
Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...
davemayer
A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.
Mikey
Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).

Tuchel? Szoszgét? Di Zerbi? (fogalmam sincs mi ez a hype körülötte az 1 jó és 1 rossz szezonja mellé egy középcsapatnál).

dugo93
Sztem az, hogy a jövő évet még megkapja az korrekt, a hosszabbítást viszont nem értem.

Én azt mondanám, hogy jövőre top4-ben kell lenni és sokkal jobb játékot mutatni, mint idén. Ha ez nem lesz meg, akkor viszlát.
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495

Tony Adams
iktriad
davemayer
Mikey

több mint 1 éve

Tony Adams
iktriad
davemayer

több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"

Tony Adams
iktriad

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 943 — Lucas Scott

Tony Adams
iktriad
Az is vicces már hogy marad, na de hogy még a hosszabbításról is tárgyalnak, az már kabaré. 😀
Igaz, ennek én őszintén örülök.
Mikey
Pedig én azt hittem h jön Tuchel bácsi, már valahol olvastam is h hozta is a listát h kik kellenek neki.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve

Tony Adams
iktriad
Az is vicces már hogy marad, na de hogy még a hosszabbításról is tárgyalnak, az már kabaré. 😀
Igaz, ennek én őszintén örülök.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Tony Adams

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 666 — Csodabogár
a faszt kavarnak már a lilák, élükön a Kobolddal. Ilyen Piscitellivel meg Besével akarják utolérni a Fradit? 😀 Katonát is akrnák
edző sincs, de Grzelakot is akarják 😀 kurva jó a koncepció a MOLnál. Kreatívak na.
petey
Piscitelli mondjuk top3 kapus
Drazic is ilyen lenne centerbe
zacknorb
ezt nem vitatom, de eddig csak ő volt a sztárigazolás a szezon után egyből. Drazicsról is nagy kuss van, pedig arról zengtek a hírek, hogy őt is megveszik, meg mindenkit. oszt ott tartunk hogy van kb. 4 emberük kezdőnek. 😀 ott is megy a szintlépés rendesen a világ pénzéből.