NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ott is van a best manager🚨 Erik ten Hag: “Manchester United have told me that they spoke with Thomas Tuchel, yes”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 16, 2024
“They said they eventually came to the conclusion that they already have the best manager”. pic.twitter.com/RszGliKmdb
több mint 1 éve
Azért a Fradi megint hozott egy komolyat ezzel a Ghana U20-al az Ashdodból
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Reggel 6-kor Új-Zéland-Salamon-szigetek 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
5-1-re nyert Fiji 😁Ha meg nem eszik a fijikethogy a fontos meccsekről is szó legyen, hajnalban Vanuatu legyőzte Salamon-szigeteket az Óceániai Nemzetek kupa nyitómeccsénA Tahiti-Szamoa nagyon érdekes lesz, Fiji meg simán kell hogy üsse idegenben is a pápuákat.
Löfli
warr_b
Willie Parker
Tahiti meg 2-0-ra nyert.

több mint 1 éve
Ha meg nem eszik a fijikethogy a fontos meccsekről is szó legyen, hajnalban Vanuatu legyőzte Salamon-szigeteket az Óceániai Nemzetek kupa nyitómeccsénA Tahiti-Szamoa nagyon érdekes lesz, Fiji meg simán kell hogy üsse idegenben is a pápuákat.
Löfli
warr_b
több mint 1 éve
hogy a fontos meccsekről is szó legyen, hajnalban Vanuatu legyőzte Salamon-szigeteket az Óceániai Nemzetek kupa nyitómeccsénA Tahiti-Szamoa nagyon érdekes lesz, Fiji meg simán kell hogy üsse idegenben is a pápuákat.
Löfli

több mint 1 éve
Egyik legjobb focis játék volt.hogy a fontos meccsekről is szó legyen, hajnalban Vanuatu legyőzte Salamon-szigeteket az Óceániai Nemzetek kupa nyitómeccséna salamon szigetekkel anno toltam a road to world cup 98-at.orok kedvencek
Löfli
YoungZeeZee

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
hogy a fontos meccsekről is szó legyen, hajnalban Vanuatu legyőzte Salamon-szigeteket az Óceániai Nemzetek kupa nyitómeccséna salamon szigetekkel anno toltam a road to world cup 98-at.orok kedvencek
Löfli
több mint 1 éve
Neymer meg Vini gyorsan kapott egy average playert🚨🇧🇷 Ronaldinho: “That’s it guys, I will not watch any Brazil game at the Copa América nor celebrate any victory”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 15, 2024
“I’ve had enough. It’s a sad moment for those who love Brazilian football. It’s hard now to find the spirit to watch the games”.
“It’s one of the worst teams in… pic.twitter.com/kar0Fe2rmM
több mint 1 éve
hogy a fontos meccsekről is szó legyen, hajnalban Vanuatu legyőzte Salamon-szigeteket az Óceániai Nemzetek kupa nyitómeccsén

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Fiola bakker. A sebesség a szélen.
több mint 1 éve
Az keménym.hvg.hu/sport/20240615_labdarugas-elhunyt-matija-sarkic-montenegroi-valogatott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Fiamék most értek Kölnbe, a határ 5 perc volt.Most jöttünk át, tényleg mindenkit megállítanak, de nem volt gond…igaz nem vagyunk szerbek.Viszont a határon megállítják a szurkolói járműveket, alapvetően a szerbektől tartanak.30 nemet esseni huligan tamadt ma 40 magyar szurkolora.Ez honnan van? Szerintem főképp holnap indul kifelé a szurkolók jelentős része, bár sokan repülnek majd szombaton is. Mi is hajnalban indulunk, de egyelőre semmit nem hallottam…nyilván van aki keresi is a bajt.
Tobb szivarvanyos csoportosulas keszul meg tamadasra a magyarok ellen. Aki jon vigyazzon magara.
Kenny
Klaci79
Konzuli app melegen ajánlott.
Dzsokijuing
Viszont rendesen visszatorlódik vagy fél órát.
Klaci79
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Haladás 2.0Mire számítasz így idén. ha minden belengetett változás megtörténik?ő leszSzép lesz úgy nekimenni a nemzetközi szereplésnek , de még az NB1-nek is. Főleg, ha tényleg Pető lesz az új HC.meg állítólag Christiansen, Katona, Csongvai, Fityó, Tóth Balázs isZselák menni újpestkurva anyád Garancsi, Hernádi, Kopaszkobold, NERMit csináltak már?
idén kicsekkoltam az nb1-ből
petey
csebi
Bálesz
petey
iktriad
petey
iktriad
nem tudom, Garancsinak nyűg, szegény embernek csak viszi a pénzt ez az egész, nem marad neki hó végén semmi. íg elmegy biciklizni meg kéktúrázni, fel sem veszi a telefont. így aztán muszáj neki eladni mindenkit hogy pénzénél legyen.
aztán vár, hogy valaki csak megveszi tőle az egész kócerájt.
Szerkesztette: petey
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
olvastam h felemlegette fradistak huhogasat az ajax ellen,de azt senki nem buntette h az akkori real madrid ajax meccsen naci horogkeresztes zaszlo lenget a kapu mogottNem tudom mennyire vagy képben a holland bajnoksággal + társadalmi viszonyokkal kapcsolatban, én itt élek 4 éve és eléggé felhúztam a szemöldököm amikor megláttam ezt a kérdést.viszonylag igen, én sem véletlenül nem élek kint. 😊
davemayer
az AZ-ultrákkal kapcsolatban is remélhetőleg sok kérdést kapott, akár rasszista, akár simán faszkodás balhék miatt.
törölt kristof
több mint 1 éve
Mire számítasz így idén. ha minden belengetett változás megtörténik?ő leszSzép lesz úgy nekimenni a nemzetközi szereplésnek , de még az NB1-nek is. Főleg, ha tényleg Pető lesz az új HC.meg állítólag Christiansen, Katona, Csongvai, Fityó, Tóth Balázs isZselák menni újpestkurva anyád Garancsi, Hernádi, Kopaszkobold, NERMit csináltak már?
petey
csebi
Bálesz
petey
iktriad
petey
több mint 1 éve
ő leszSzép lesz úgy nekimenni a nemzetközi szereplésnek , de még az NB1-nek is. Főleg, ha tényleg Pető lesz az új HC.meg állítólag Christiansen, Katona, Csongvai, Fityó, Tóth Balázs isZselák menni újpestkurva anyád Garancsi, Hernádi, Kopaszkobold, NERMit csináltak már?
petey
csebi
Bálesz
petey
iktriad
több mint 1 éve
Szép lesz úgy nekimenni a nemzetközi szereplésnek , de még az NB1-nek is. Főleg, ha tényleg Pető lesz az új HC.meg állítólag Christiansen, Katona, Csongvai, Fityó, Tóth Balázs isZselák menni újpestkurva anyád Garancsi, Hernádi, Kopaszkobold, NERMit csináltak már?
petey
csebi
Bálesz
petey
több mint 1 éve
akkor nem Uppe hanem máshova. el lehet adni többért mint amibe került.Csongvai visszatérése elég pikáns lenne azok után, amit az eligazolása óta kap.meg állítólag Christiansen, Katona, Csongvai, Fityó, Tóth Balázs isZselák menni újpestkurva anyád Garancsi, Hernádi, Kopaszkobold, NERMit csináltak már?
petey
csebi
Bálesz
petey
TB-t nem teljesen érteném. Odament Piscitelli, most hosszabbitottak Banaival. Ráadásul most vásárolta ki a Vidi a szerződéséből.
Bálesz
több mint 1 éve
Csongvai visszatérése elég pikáns lenne azok után, amit az eligazolása óta kap.meg állítólag Christiansen, Katona, Csongvai, Fityó, Tóth Balázs isZselák menni újpestkurva anyád Garancsi, Hernádi, Kopaszkobold, NERMit csináltak már?
petey
csebi
Bálesz
petey
TB-t nem teljesen érteném. Odament Piscitelli, most hosszabbitottak Banaival. Ráadásul most vásárolta ki a Vidi a szerződéséből.

több mint 1 éve
meg állítólag Christiansen, Katona, Csongvai, Fityó, Tóth Balázs isZselák menni újpestkurva anyád Garancsi, Hernádi, Kopaszkobold, NERMit csináltak már?
petey
csebi
Bálesz
több mint 1 éve
Zselák menni újpestkurva anyád Garancsi, Hernádi, Kopaszkobold, NERMit csináltak már?
petey
csebi

több mint 1 éve
kurva anyád Garancsi, Hernádi, Kopaszkobold, NERMit csináltak már?
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
kurva anyád Garancsi, Hernádi, Kopaszkobold, NERidén kicsekkoltam az nb1-ből