NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
Soccer
Van Nistelrooy elvileg a Burnley-vel tárgyal a HC pozirol.Háhh, a lófejű?
Mennyire adnám, ha ő menne oda. Meglenne rögtön a kedvenc angol csapatom. 😀
rob3r7o
Volt egy kollégám, pont úgy nézett ki. Jó nagy balfasz volt, volt hogy magnótakarítás után benne felejtette a gépben a csavarhúzót 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Mennyire adnám, ha ő menne oda. Meglenne rögtön a kedvenc angol csapatom. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
Ma hajnalban kezdődik a Copa. Vasárnap lesz egy jó kis Venezuela-Ecuador és Mexikó-Jamaika.Vamos Paraguay!
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Címezd ezt Kaszinós Gyuribának, én Honvéd szurker vagyok.Mennyei 1. forduló menetrend.Hát a helyedben ki sem állnék ellenünk. Nagyon el lesztek picsázva.
DVTK-Paksi FC
iktriad
Sixo
Mennyei 1. forduló menetrend.Hát a helyedben ki sem állnék ellenünk. Nagyon el lesztek picsázva.
DVTK-Paksi FC
iktriad
DVSC-FTC
DVTK-Paksi FC
Nyíregyháza-ETO FC
Újpest-Puskás Akadémia
KTE -Fehérvár
ZTE-MTK
Valamit úgyis elb_sznak addig...a Villa még nincs ott, hogy bajnoki címért küzdjön. az még pár év nekik szerintem.Minden sértés nélkül, azért ezek nem top tehetségek. Egy bajnoki címért küzdő csapatban ahogy most kinéznek a primejuban sem férnének be. Barrenechea különösen. Egy kieső csapatban jól néznek ki, egy BLért küzdő csapatban nagyon jó kis cserének néznek ki. De nem itt kéne meghúznunk a vonalat.#DouglasLuiz to #Juventus is at the final stage. #Juve have agreed personal terms with the brazilian midfielder since 2 weeks ago. Ready a salary of 4,5M/year + bonuses. In the deal with #AstonVilla will be included Samuel #Iling Jr and Enzo #Barrenechea + 25M as compensation fee
— Nicolò Schira (@NicoSchira) June 19, 2024
Ez is érdekes, két fiatalt is feladott a Juve, és Luiz fizujától megszabadult a Villa. Erős win-win transzfer.
Tony Adams
Sixo
slowmotion
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
a Villa még nincs ott, hogy bajnoki címért küzdjön. az még pár év nekik szerintem.Minden sértés nélkül, azért ezek nem top tehetségek. Egy bajnoki címért küzdő csapatban ahogy most kinéznek a primejuban sem férnének be. Barrenechea különösen. Egy kieső csapatban jól néznek ki, egy BLért küzdő csapatban nagyon jó kis cserének néznek ki. De nem itt kéne meghúznunk a vonalat.#DouglasLuiz to #Juventus is at the final stage. #Juve have agreed personal terms with the brazilian midfielder since 2 weeks ago. Ready a salary of 4,5M/year + bonuses. In the deal with #AstonVilla will be included Samuel #Iling Jr and Enzo #Barrenechea + 25M as compensation fee
Ez is érdekes, két fiatalt is feladott a Juve, és Luiz fizujától megszabadult a Villa. Erős win-win transzfer.
Tony Adams
Sixo
Minden sértés nélkül, azért ezek nem top tehetségek. Egy bajnoki címért küzdő csapatban ahogy most kinéznek a primejuban sem férnének be. Barrenechea különösen. Egy kieső csapatban jól néznek ki, egy BLért küzdő csapatban nagyon jó kis cserének néznek ki. De nem itt kéne meghúznunk a vonalat.#DouglasLuiz to #Juventus is at the final stage. #Juve have agreed personal terms with the brazilian midfielder since 2 weeks ago. Ready a salary of 4,5M/year + bonuses. In the deal with #AstonVilla will be included Samuel #Iling Jr and Enzo #Barrenechea + 25M as compensation fee
Tony Adams
Ráfér a Juvera egy jó kapus!😀És elvileg viszi Lehmannt a női csapat#DouglasLuiz to #Juventus is at the final stage. #Juve have agreed personal terms with the brazilian midfielder since 2 weeks ago. Ready a salary of 4,5M/year + bonuses. In the deal with #AstonVilla will be included Samuel #Iling Jr and Enzo #Barrenechea + 25M as compensation fee
Tony Adams
zacknorb
És elvileg viszi Lehmannt a női csapat#DouglasLuiz to #Juventus is at the final stage. #Juve have agreed personal terms with the brazilian midfielder since 2 weeks ago. Ready a salary of 4,5M/year + bonuses. In the deal with #AstonVilla will be included Samuel #Iling Jr and Enzo #Barrenechea + 25M as compensation fee
Tony Adams
Poloska vagyok.
szerintem Watkins marad, de Jhon Durán szinte biztosan menni fog (valószínűleg pont a Chelseabe), érte hasonló összeget kaphatnak.Majd eladják Watkinst.Maatsen -> Aston VillaÍgy is fojtogatja őket az FFP, erre 45 millát lőnek el rá, azért elég kemény.
Pedig Unitedbem is el elneztem volna 😕
Jo vetel a Villatol
Toto21
Tony Adams
Mikey
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
#DouglasLuiz to #Juventus is at the final stage. #Juve have agreed personal terms with the brazilian midfielder since 2 weeks ago. Ready a salary of 4,5M/year + bonuses. In the deal with #AstonVilla will be included Samuel #Iling Jr and Enzo #Barrenechea + 25M as compensation fee
Chelsea anyát jobban szorult a hurok. Vagy legalábbis náluk IS kemény kényszer van.Maatsen -> Aston VillaÍgy is fojtogatja őket az FFP, erre 45 millát lőnek el rá, azért elég kemény.
Jo vetel a Villatol
Toto21
Tony Adams

Liverpool Fc
Majd eladják Watkinst.Maatsen -> Aston VillaÍgy is fojtogatja őket az FFP, erre 45 millát lőnek el rá, azért elég kemény.
Jo vetel a Villatol
Toto21
Tony Adams
Maatsen -> Aston VillaÍgy is fojtogatja őket az FFP, erre 45 millát lőnek el rá, azért elég kemény.
Jo vetel a Villatol
Toto21
Jo vetel a Villatol
Ten Hagnál okosabb, az biztos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Nyilván semmi egetrengetőt nem mondott most, de annyit azért igen, hogy ő akart várni ezzel az egésszel, nem érezte volna fairnek Kloppal szemben sem, és senkivel szemben sem ha egyből "bejelentkezik". Az EB és Copán résztvevő játékosokkal is beszélt már, de hagyja őket koncentrálni. Beszélt Jürgennel is, Peppel is, játékosokról is, a mindennapi szokásokról is, szóval elég jól felmérte a terepet.
Néhány edzést is tartott már a kevés ott maradónak, szóval elkezdte a munkáját. Csak a csapattal fog foglalkozni, de azért lesz beleszólása az igazolásokba is.
A játékban nagyon szembetűnő változás nem lesz, főleg az első meccseken, de apróságokban lesznek változások.
Meglátjuk, hogy fel tud-e nőni ehhez a szerephez, én bízom benne.
Kezdődhetne már a szezon!!
Szerkesztette: Mikey
Mennyire be volt harangozva a Fradiban
Poloska vagyok.
Poloska vagyok.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."